Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2019. 04. 27. szombat 23:22  #117
Törölt felhasználó (3947822)
A céget könnyű megmagyarázni. Még ha csak egyedül csinálná, akkor is cégként kéne tolnia, pl egyéni vállalkozóként. Azzal sincs baj, ha a tevékenység eltart még egy alkalmazottat.

Amúgy őszintén, súlyos bajok lennének, ha párod ilyen ember mellett akarna tovább dolgozni. Minél hamarabb meg kell szabadulni az ilyentől, maradjon csak annak, aki megérdemli. Főleg villanyszerelőként, olyan hiányszakma, pillanatok alatt kapna munkát bárhol.

Az is egy dolog, hogy vannak ilyen emberek, de az sokkal fontosabb kérdés, miért részese az életeteknek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011522)
2019. 04. 27. szombat 16:13
Én párom főnökére vagyok ki.. építőipar,stb...de mi a francnak van valakinek villanyszerelő cége,ha 1 db villanyszerelője van,azt nem értem....azon vagyok kibukva most éppen,hogy együtt vagyunk párommal-bogrács time-,erre a köcsög hívogatja,hogy hagyjon itt,legalább más megb**z,és menjen velük gokárdozni... már 5ször hívta,ha nem a köcsög,akkor az aki felcsinálta a (főnök) feleségét,hogy menjen velük... Miért ilyen rohadt tapló valaki,ha más a párjával akar lenni,és nem akar buzulni???? Hogy lehet egy 35 éves (felnőtt???) férfi ennyire bunkó?
2019. 04. 27. szombat 16:13  #116
Én párom főnökére vagyok ki.. építőipar,stb...de mi a francnak van valakinek villanyszerelő cége,ha 1 db villanyszerelője van,azt nem értem....azon vagyok kibukva most éppen,hogy együtt vagyunk párommal-bogrács time-,erre a köcsög hívogatja,hogy hagyjon itt,legalább más megb**z,és menjen velük gokárdozni... már 5ször hívta,ha nem a köcsög,akkor az aki felcsinálta a (főnök) feleségét,hogy menjen velük... Miért ilyen rohadt tapló valaki,ha más a párjával akar lenni,és nem akar buzulni???? Hogy lehet egy 35 éves (felnőtt???) férfi ennyire bunkó?
2019. 04. 27. szombat 00:41  #115
Törölt felhasználó (2836132)
Engem a főnököm nyom el a munkahelyemen fene a mocskos pofáját violent Állandóan többet és többet akar, mindig kritizál gun

Jaj basszus jut eszembe a saját cégemen belül a saját főnököm az én vagyok magamnak idiota
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 20:16
wow1 Kell egy másik fórum.. Mondjuk birkózzunk címmel. Mert eltértünk a lényegtől... vigyor5
Vajon a bunkósság megegyezik az elfojtott indulatokkal? Mondjuk elnyomják a munkahelyén,vagy otthon?
2019. 04. 26. péntek 20:16  #114
wow1 Kell egy másik fórum.. Mondjuk birkózzunk címmel. Mert eltértünk a lényegtől... vigyor5
Vajon a bunkósság megegyezik az elfojtott indulatokkal? Mondjuk elnyomják a munkahelyén,vagy otthon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 20:01
Nem verekszem smile nőt ne ütünk meg ezt tanította édesanyám és tartom magam hozzá smile De birkozhatunk ha gondolod crazya max hagyom magam vigyor2
2019. 04. 26. péntek 20:01  #113
Nem verekszem smile nőt ne ütünk meg ezt tanította édesanyám és tartom magam hozzá smile De birkozhatunk ha gondolod crazya max hagyom magam vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 19:43
boxer Verekedjünk... Vitatkozni is szeretek. Gyere bunyó van...ja ,de az nem bunkósság..csak agresszió... duma
2019. 04. 26. péntek 19:43  #112
boxer Verekedjünk... Vitatkozni is szeretek. Gyere bunyó van...ja ,de az nem bunkósság..csak agresszió... duma
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 14:04
Én mindig azzal vagyok bunkó aki velem is az vagy kihozza belőlem smile
2019. 04. 26. péntek 14:04  #111
Én mindig azzal vagyok bunkó aki velem is az vagy kihozza belőlem smile
2019. 04. 26. péntek 07:39  #110
boxer Én bunkó vagyok vállalom.. de már alapjáraton azért vagyok az,mert ami ki van írva a lapomra, az nem is úgy van-többek szerint-. Mert én egy "buta nő" vagyok,és nem tudom eldönteni azt,hogy tök jól járok azzal,ha idegenek házhoz jönnek,és megpakolhatnak. Lehet,hogy iskoláztatás vagy kellő időben történő megfelelő szülői odafigyeléssel ez elkerülhető lett volna, esetleg a megfelelő baráti társaság.. Sőt,nálam is.De ha lenéznek,azt nem tudom elfogadni. Talán ez bejött eddig más leányzónál,különben biztosan nem ezt tennék néhányan. De,ha már pasik azt kérik,hogy ne általánosítsanak, talán ez visszafelé is meg lehetne tenni. circling És már nem lenne ennyi bunkó a Földön,de ez csak az én véleményem.
2018. 12. 14. péntek 10:51  #109
Törölt felhasználó (869472) VIP
Szerintem az ember alapvetoen onervenyesitonek ( mar bocsanat de bunkonak )szuletik. Minden tovabbi neveltetes, iskolazottsag, felszedett muveltseg es sajat erkolcsi ertekrend kerdese. Szerintem. vigyor2
2018. 12. 14. péntek 07:27  #108
Törölt felhasználó (3947022)
Mert nincs tisztelet, nincsenek alap értékrendek.
A tárgyaknak több jelentőséget nyilvánítanak, mint emberi kapcsolatoknak és érzéseknek.
Kevés az őszinteség, és mások megbecsülése.
Aki bunko ezzel ptóbál keménynek tűnni, közben meg csak egyszerűen egy bunkesz.
Egyre több a bunkó, lelkileg silány ember.
2018. 11. 15. csütörtök 15:59  #107
Törölt felhasználó (3927962)
Lehet pasi vagyok és ezért látom így...
Köszön,udvarias,bemutatkozik,megérzi hogy nem igazán beszélgetnél vele..
Már ez is baj? smile )
Úgy látszik tényleg le kell tolni az IQ-t hogy elérjen az ember valamit, erre van igény smile
Én pozitív példának említeném.... eljen
2018. 11. 14. szerda 18:04  #106
PIROSTANGA PIROSTANGA
Privátot mióta lehet közzé tenni?
2018. 11. 14. szerda 13:32  #105
Törölt felhasználó (2704462)
Már a párbeszéd is kissé zavarosan van tagolva, így elveszítettem a fonalat és nem értem a problémát. A "hogy haladtok" jellegű kérdés miért volna bizalmas, vagy ironikus? Gondolom csak az iránt érdeklődött az ember, hogy belefér-e a terveitekbe. Ha eladásra kínálod pl. a házadat és meghirdeted, nem kell megsértődni, ha valaki jelentkezik a hirdetésre és érdeklődik, hogy álltok az eladással. Remélem jól fogtam fel a probléma lényegét. (De inkább nem értem.)
2018. 11. 13. kedd 15:14  #104
Törölt felhasználó (869472)
Szerintem a fickó válasza teljesen rendben van.
Nem is értem, minek másoltad be ide ezt a kommunikációt? Csak az jött le belőle számomra, hogy tényleg sok türelem kell a nőkhöz itt.
2016. 08. 22. hétfő 10:13  #103
xy_pasi xy_pasi
lehet jellem
lehet hogy védekezés
lehet hogy a támadások elleni védőfal
sok minden lehet
2016. 06. 02. csütörtök 20:50  #102
Caracas79 Caracas79
Mert sokszor megkeseredettek,és másokon vezetik le a feszültséget,amit a pszichológiában indulat átvitelnek hívnak.De sokszor negatív atmoszférában való szocializáció is lehet az oka,amiből nem tudott kitörni,mert nem ismert más alternatívát,vagy ha igen,akkor a csordaszellemen alapuló közösségi elvárás húzta vissza a mocsárba,vagy nem volt elég intelligens,hogy elemezze azt a másik lehetőséget.
2015. 03. 31. kedd 20:13  #101
enjoy84 enjoy84
jellemhiba, valamint / vagy a magánéletükkel is bajok lehetnek.
2015. 02. 19. csütörtök 10:21  #100
Törölt felhasználó (198051)
Én nem tudok olyan kis regényeket írni ,mint az előttem szólók . Csak egy idézetet írnék és ebből mindenki arra következtet amire csak akar. "Színház az egész világ, és színész benne minden férfi, és nő" És hogy egy másik zsenit is idézzek "Minden relatív" Volt hogy beszélgettem a chaten a közösben és valaki belénk kötött ,szerintem ok nélkül .Ez csak egy dolog hiszen szólás szabadság van .De mikor én ugyanazt csináltam vele akkor megkaptam tőle ,hogy én mennyire bunkó vagyok .... Tehát ha ő csinálja az természetes .ha más csinálja akkor bunkóság .Sok embernek először inkább magába kéne néznie ,mielőtt mást megszól
2014. 10. 14. kedd 15:34  #99
Gyugyu62 Gyugyu62
Igen, ezt én is szeretném tudni hogy főleg itt, ezen az oldalon miért? Az elmúlt időszakban sajnos nagyon sok ok nélkül támadó, agresszív, kőbunkó földművessel akadtam itt össze....Megszólítanak,privát beszélgetésre hívnak és egyből kezdik a tahóságot. Lehet ez valamiféle primitív közeledési kísérlet? Nem tudom mitől ilyenek és ha az ember védekezik ellenük, visszaüt, akkor gyáván menekülnek........Neveket nem említek mert teljesen felesleges, akinek nem inge ne vegye magára de akinek az, akkor öltözzön föl végre........ mf3
Tudom én vagyok a hibás mert tévedésből azt hittem itt illik normálisan beszélgetni az emberekkel.
További kellemest mindenkinek! pardon1
2011. 11. 06. vasárnap 17:00  #98
Macilacy Macilacy
Tiszteletre méltó életfelfogás worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 04. péntek 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 04. péntek 06:38
Talán azért. mert kevés olyan ember van aki igazán elégedett az életével. nem kényszerül olyan kompromisszumokra ami feszülté teszi.. nem kell megfelelnie ..nem kell jó kislány szerepet játszania.. úgy fogadják el ahogy van...
Magunkra aggathatunk és akasztunk is ezer féle álarcot.. kitanulunk millió viselkedésformát.. mikor-hol-mi a helyes.. mikor melyiket használhatjuk.. hogy ilyennek vagy olyannak képzeljenek minket.. másoknak mint amilyenek vagyunk... S csak keveseknek engedjük meg.. vagy talán néhányan senkinek sem..hogy meztelen lelkünket lássa.. érthető.. sokan félnek.. hogy olyan embernek adják a bizalmat aki nem méltó rá.. Nagyon sok a félreértés itt neten.. hiszen elég egy hiányzó vessző.. és máris más értelmet kap a mondandó.. és ugye nem látni a gesztust nem hallom a hangejtést... stb stb.. és sok feszültség abból is fakad.. hogy önmagunkkal nem vagyunk tisztában.. az is feszültség ha túl keveset képzelünk magunkról és elmerülünk a kisebbrendűségi érzésünk hamar mélyre rántó mocsarában.. és akkor is feszültség ha indokolatlanul felsőbbrendűnek képzeljük magunkat másoknál.. és olyan magasról tekintünk lefelé.. ahol nem elég.. hogy folyamatsan szédülünk.. már ember sincs ott fenn aki meghallaná a hangunk.. mégha ordibálunk is... mert még az sem társunk ebben a "magasságban" aki szintén feljebb emeli magát a többieknél... hiszen az úgyis mindig feljebb-feljebb akar kerülni.. soha nem egy szinten lenni még egy másik nagy magasságokba törővel sem. A legbiztonságosabb a földön járni. Mert ha túl mélyen járunk.. egy sötét alagútban.. akkor sokszor az omlásveszély fenyegethet.. ha meg magasra röppenünk.. jól lepottyanhatunk.. és az is sok zúzódással jár. A testfelépítésünk pedig épp a földön való járás-keléshez a 'legalkalmatosabb' smile )) ..hiszen sem ásólábaink.. sem szárnyaink nem fejlődtek.. vagy nem teremttettek.. kinek hogy tetszik jobban! smile ) Én igyekszek a fellegekből leereszkedni és a realitás talaján mozogni és a "bunkó" álarcomtól megszabadulni... na nem csak azért mert másnak tetszik.. azért mert önmagamat is jobban szeretem akkor.. mikor nincs ilyen-olyan álarc .. csak a nyers valóság crazya
/ 7