Én is magam mellé teszem le a táskám, mert utálom, amikor ismeretlen emberek leülnek mellém és beszélgetni próbálnak. Nem azért utazok busszal, mert társalogni van kedvem, hanem mert el kell jutnom A pontból B-be. És nem is érdekel a mondandójuk, hagyjanak békén! Ráadásul így könnyebb figyelni a cuccra. Viszont, ha megkérdezik, hogy szabad-e a hely, akkor természetesen elpakolom a táskám.
A mai fiatalok?Azért a mai öregek se semmik!A múltkor én szóltam rá az egyik 6-8 éves éppencsak iskolás srácra,hogy fel ne álljon annak a 60+ nőnek aki rászólt,(mellesleg rohant a villamos után,ráadásul MAGASSARKÚBAN)hogy adja át a helyét,mert neki nagyon fáj a lába!Szegény srácon meg ott volt a 10 kilós iskolatáska!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 02. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 17:53
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...
Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
nah az uccsó mondatomat jól megasszontam. Szal én se vok tökéletes..
Sajnos én is nap mint nap tapasztalom az emberi bunkóságot, legyen az villamos, busz -ezeken én pl le sem ülök, kivéve ha nincs tele hellyel, üljön le inkább a mozgássérült, a vén szaros, a terhes vagy a gyereket ölében cipelő- utcán-köködés formátumában, ami meg végképp hányingert kelt bennem, nemtom mé' jó köpködni ahelyett hogy lenyelné a szerencsétlen- és mondjuk Counter-Strikeozás közben is, jónéhány kedves gamer-társaim közül..az ieneket nem irom le, akik még művelik a CS-t szerintem tudják miről van szó- vmint bunkóságnak találom azt is amikor fejjel biccent vki a haverjának a buszon villamoson apám faszán egy szellemi fogyatákos vagy éppennagyon csúnya ember felé. mondjuk nemtom nekik mennyire esne szarul ha ffeléjük mutogatnának az emberek röhögve...Én se vok egy álszent, de ezekkel a faszom kivan. Üdv S
Most se mások a fiatalok mint anno csak most mások az eszközök.Kicsit elfogult vagy xxxromivip.Apám is mesélt a régidőkről,hogy mien volt és akkor se voltak angyalok a fiatalok.Baromnak meg igaza van az ember ilyen tetszik nem tetszik.
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...
mert az emberek természete ilyen ez van.
Én a villamoson a legnagyobb tömegben sem adom át a helyemet senkinek,és még egyszer sem szóltak érte!Pedig szívesen átadnám ebben a dög melegben!
Csak senki sem akar vezetni!
Csak senki sem akar vezetni!
Hát csak csatlakozni tudok hozzátok...
A bunkók ellen nem sokat lehet tenni,én nem akarok ártani senkinek ,szeretem az életem,de legalább a bunkók hagynának élni.Bár ez a bunkóság természetéből adódik.Egész nap Pesten autózom,Őrület mennyi állat van.Törtetnek,taposnak,buták,és mérhetetlenül műveletlenek.Na jó bocs nem akartam kifakadni,vagy sértegetni........
A bunkók ellen nem sokat lehet tenni,én nem akarok ártani senkinek ,szeretem az életem,de legalább a bunkók hagynának élni.Bár ez a bunkóság természetéből adódik.Egész nap Pesten autózom,Őrület mennyi állat van.Törtetnek,taposnak,buták,és mérhetetlenül műveletlenek.Na jó bocs nem akartam kifakadni,vagy sértegetni........
Azért BUNKOK az emberek ,mert nem becsülik meg a jelenlegi helyzetüket az életben!!!
De néha olyan jó lenne, ha nem lennének idióta balfaszok nem?
stimmt... és a buzik?
A normális pedig relatív (sajnos)
pl. ha mindenki lóval kefélne, akkor az lenne a normális, és azokat akik titokban anyákká és apákká lettek, megvetné a társadalom...
A baj ott van, hogy egyre közeledünk ehhez az állapothoz.
pl. ha mindenki lóval kefélne, akkor az lenne a normális, és azokat akik titokban anyákká és apákká lettek, megvetné a társadalom...
A baj ott van, hogy egyre közeledünk ehhez az állapothoz.
Persze, hogy nincs ilyen, a kommunizmus is tök jó dolog, csak valaki mindig lesz, aki kihasználja a népet... (lásd Állatfarm)
De miért ne lehetne mindneki normális (fizikailag lehetetlen, de úgy értem, hogy miért ne lenne jó?)
De miért ne lehetne mindneki normális (fizikailag lehetetlen, de úgy értem, hogy miért ne lenne jó?)
Valahol igazad van...
Mire gondoltál pl.?
Mire gondoltál pl.?
Bár már most érzem szélmalomharc lesz ez, de még is megpróbálom.Miért ilyenek az emberek, miért jó bunkónak lenni,üvöltözni,verekedni a másikkal.
Mindenhonnan az folyik sok gyógyszert szedünk,sok a stressz,szívbetegség.Nem lenne egyszerübb magunkra venni egy kis kedvességet és belegondolni hogy a másik is ember??
No gondolatébresztönek ennyi......
Mindenhonnan az folyik sok gyógyszert szedünk,sok a stressz,szívbetegség.Nem lenne egyszerübb magunkra venni egy kis kedvességet és belegondolni hogy a másik is ember??
No gondolatébresztönek ennyi......