Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 08. 03. szerda 01:34  #17
yggdrasill yggdrasill
Én is magam mellé teszem le a táskám, mert utálom, amikor ismeretlen emberek leülnek mellém és beszélgetni próbálnak. Nem azért utazok busszal, mert társalogni van kedvem, hanem mert el kell jutnom A pontból B-be. És nem is érdekel a mondandójuk, hagyjanak békén! Ráadásul így könnyebb figyelni a cuccra. Viszont, ha megkérdezik, hogy szabad-e a hely, akkor természetesen elpakolom a táskám.
2005. 08. 03. szerda 01:00  #16
rooollyy rooollyy
A mai fiatalok?Azért a mai öregek se semmik!A múltkor én szóltam rá az egyik 6-8 éves éppencsak iskolás srácra,hogy fel ne álljon annak a 60+ nőnek aki rászólt,(mellesleg rohant a villamos után,ráadásul MAGASSARKÚBAN)hogy adja át a helyét,mert neki nagyon fáj a lába!Szegény srácon meg ott volt a 10 kilós iskolatáska!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 08. 02. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 02. kedd 17:53
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...

Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
2005. 08. 02. kedd 22:54  #15
s s
nah az uccsó mondatomat jól megasszontam. Szal én se vok tökéletes..
2005. 08. 02. kedd 22:53  #14
s s
Sajnos én is nap mint nap tapasztalom az emberi bunkóságot, legyen az villamos, busz -ezeken én pl le sem ülök, kivéve ha nincs tele hellyel, üljön le inkább a mozgássérült, a vén szaros, a terhes vagy a gyereket ölében cipelő- utcán-köködés formátumában, ami meg végképp hányingert kelt bennem, nemtom mé' jó köpködni ahelyett hogy lenyelné a szerencsétlen- és mondjuk Counter-Strikeozás közben is, jónéhány kedves gamer-társaim közül..az ieneket nem irom le, akik még művelik a CS-t szerintem tudják miről van szó- vmint bunkóságnak találom azt is amikor fejjel biccent vki a haverjának a buszon villamoson apám faszán egy szellemi fogyatákos vagy éppennagyon csúnya ember felé. mondjuk nemtom nekik mennyire esne szarul ha ffeléjük mutogatnának az emberek röhögve...Én se vok egy álszent, de ezekkel a faszom kivan. Üdv S
2005. 08. 02. kedd 20:08  #13
huncsa huncsa
Most se mások a fiatalok mint anno csak most mások az eszközök.Kicsit elfogult vagy xxxromivip.Apám is mesélt a régidőkről,hogy mien volt és akkor se voltak angyalok a fiatalok.Baromnak meg igaza van az ember ilyen tetszik nem tetszik.
2005. 08. 02. kedd 17:53  #12
Moncy Moncy
Hát igazatok van.. bár ritkán utazom vonaton akkor is IC-n helyjeggyel...bár már volt afférom.. mikor felmutattam h. a jegyem ideszól... még a csávókámnak állt feljebb...

Eszem ágában sincs bántani a mai tizen-huszonéveseket.. de azt hiszem egy-két atyai pofon némelyiknek nagyon hiányzik.. vagy pedig ki mit "hozott otthonról"..
2005. 08. 02. kedd 12:43  #11
Barom1 Barom1
mert az emberek természete ilyen ez van.
2005. 08. 02. kedd 11:56  #10
rooollyy rooollyy
Én a villamoson a legnagyobb tömegben sem adom át a helyemet senkinek,és még egyszer sem szóltak érte!Pedig szívesen átadnám ebben a dög melegben!
Csak senki sem akar vezetni!
wink wink wink nyes
2005. 06. 16. csütörtök 15:20  #9
Esöember Esöember
Hát csak csatlakozni tudok hozzátok...
A bunkók ellen nem sokat lehet tenni,én nem akarok ártani senkinek ,szeretem az életem,de legalább a bunkók hagynának élni.Bár ez a bunkóság természetéből adódik.Egész nap Pesten autózom,Őrület mennyi állat van.Törtetnek,taposnak,buták,és mérhetetlenül műveletlenek.Na jó bocs nem akartam kifakadni,vagy sértegetni........
2005. 06. 15. szerda 22:20  #8
csabika31 csabika31
Azért BUNKOK az emberek ,mert nem becsülik meg a jelenlegi helyzetüket az életben!!!
2005. 06. 15. szerda 21:47  #7
Törölt felhasználó (24620)
De néha olyan jó lenne, ha nem lennének idióta balfaszok nem?
2005. 06. 15. szerda 20:53  #6
stimmt... és a buzik?
2005. 06. 15. szerda 20:46  #5
A normális pedig relatív (sajnos)
pl. ha mindenki lóval kefélne, akkor az lenne a normális, és azokat akik titokban anyákká és apákká lettek, megvetné a társadalom... szomoru1
A baj ott van, hogy egyre közeledünk ehhez az állapothoz.
2005. 06. 15. szerda 20:43  #4
Persze, hogy nincs ilyen, a kommunizmus is tök jó dolog, csak valaki mindig lesz, aki kihasználja a népet... (lásd Állatfarm)
De miért ne lehetne mindneki normális (fizikailag lehetetlen, de úgy értem, hogy miért ne lenne jó?)
2005. 06. 15. szerda 20:42  #3
smile Valahol igazad van...
Mire gondoltál pl.?
2005. 06. 15. szerda 18:56  #2
Esöember Esöember
Bár már most érzem szélmalomharc lesz ez, de még is megpróbálom.Miért ilyenek az emberek, miért jó bunkónak lenni,üvöltözni,verekedni a másikkal.
Mindenhonnan az folyik sok gyógyszert szedünk,sok a stressz,szívbetegség.Nem lenne egyszerübb magunkra venni egy kis kedvességet és belegondolni hogy a másik is ember??
No gondolatébresztönek ennyi......
ma 08:56  #1
/ 7