Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog.
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog.
Szega mindenkinek virítsatok magatokról szabadtéri képket ide akinek van!
Nekem nyeemá!
Nekem nyeemá!
..én,inkább nem köszi .
Itt a második rész, most indítottuk. Hajrá!
Hát sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (366534)
VIP
2006. 04. 03. hétfő 22:35
szia
Ujra itt Sokak örömére & MÁR 13 sorozatunk van !!!:)+1elcsipett is.De küldtünk oda +eggyet:))) Ugyhogy , láthattok husaim, még & köszönöm ! Csók!!!Christina :)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
szia
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
szép estét
hi every one
Chris!
Hiányozni fognak a képeid!
Imádlak! (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hiányozni fognak a képeid!
Imádlak! (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű és nagyon izgató vagy drága Cristina.
Teljesen elszomorodtam,amikor észleltem,hogy levetted a képeidet.
ne foglakozz a bunkókkal,ahogy írtam a szexuális kisugárzás a lényeg.NEKED hatalmas van!!!!
Nagyon-nagyon megkívántalak!!!!!!
Teljesen elszomorodtam,amikor észleltem,hogy levetted a képeidet.
ne foglakozz a bunkókkal,ahogy írtam a szexuális kisugárzás a lényeg.NEKED hatalmas van!!!!
Nagyon-nagyon megkívántalak!!!!!!
Christina!
Én is szeretnélek látni! Sajnálom hogy elvették a kedved a fotóid közzétételétől. Nekem bejössz. (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 09. 28. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretnélek látni! Sajnálom hogy elvették a kedved a fotóid közzétételétől. Nekem bejössz. (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 09. 28. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 28. szerda 10:06
Szia!:)"lehet,hogy láttok még" köszönöm puuuuuuuusz...(aki,ezt olvassa és úgy gondolja szeretne itt,még látni irjon :)
Szia!:)"lehet,hogy láttok még" köszönöm puuuuuuuusz...(aki,ezt olvassa és úgy gondolja szeretne itt,még látni irjon :)
A magyar b. videóknál viszont egy,kedves klipp amit, *Rico* a férjem készitett :)Sok szeretettel ! NEKTEK !!!!!
(Ez egy válasz herodotosz üzenetére (2005. 09. 03. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves jooska ! herodotosz !Édesek vagytok Le kellett szedetni! Egy ,illető gúgyt űzött belőlem., rossz rágondolni nagyon :(( jó ám ,ilyeneket olvasni!irnak sokan :)Ezer puszi nektek !!! ééés azoknak , az emberknek akik,megkedveltek & akiknek hiányzom :)
(Ez egy válasz jooska üzenetére (2005. 09. 02. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 02. péntek 23:56
Cristina!
Sajnálom hogy leszedetted a képeidet, nekem nagyon tetszett az összes. Szexy, vagány csaj vagy, nehogy már megtörjenek lelkileg!.
Sajnálom hogy leszedetted a képeidet, nekem nagyon tetszett az összes. Szexy, vagány csaj vagy, nehogy már megtörjenek lelkileg!.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Cristina!
Erre én is kíváncsi lennék. Vadmacska képei nagyon érdekelnének! :)
KÖSZÖNÖM !Ez gyönyörű a lélegzetem , is elakadt .Nagyon tetszik millió csók érte !!!Örülök neki nagyon :)A plakett be,lessz keretezve ! Emlékbe :) (szivem-lelkem beleadtam a képekbe :)Boldoggá tettél !Drága vagy Szia ...