Tisztelt fórumosok!
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én sokszor a kendőzetlen, nyers őszinteséget részesítem előnyben, amikor véleményt alkotok. A mesterkélt pózolást első látásra kiszúrom, értékelem, és valahová behelyezem a sorba, anélkül, hogy elítélném, lepocskondiáznám. Új vagyok itt, de a verseny résztvevőinek sorozatait tüzetesen megnéztem. Sajnáltam azokat, akiket leszóltak, elbátortalanítottak, nem ezt érdemelték. Én melléjük állok. Sok sikert kivánok Nektek, lányok.
Barni
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én sokszor a kendőzetlen, nyers őszinteséget részesítem előnyben, amikor véleményt alkotok. A mesterkélt pózolást első látásra kiszúrom, értékelem, és valahová behelyezem a sorba, anélkül, hogy elítélném, lepocskondiáznám. Új vagyok itt, de a verseny résztvevőinek sorozatait tüzetesen megnéztem. Sajnáltam azokat, akiket leszóltak, elbátortalanítottak, nem ezt érdemelték. Én melléjük állok. Sok sikert kivánok Nektek, lányok.
Barni
A Vadmacska megérdemelten lett első! Gratulálok neki!
Vegigneztem a versenyzoket, es nagyon tetszettek nekem, kulonosen akik nem bujtattak el az arcukat felvallalva teljes onmagukat. Orulok, hogy lathattam oket.
pedig jó lenne, had tanuljanak a tudatlanok is!!! sokan errefele el vannak tévedve!! ha majd minden nagyszájú tesz fel képeket, utánna szóljanak!! majd ha veszik a bátorságot!! További sok sikert NEKTEK MINDENHEZ!!!
sziasztok
Drága! sajnos odáig nem ér el a kezem, ebben nem tudok segíteni. Csak a fórumon van hatásköröm.
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 07. 16. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 16. szombat 19:38
Taxer köszi:)!pusz.GRUPPÁR-vettünk új szexy rucikat ,készültek is többféle sorozatok ,de sokan nem érdemelnek meg:)!Ezt igy a párom mondta ,biztos vagyok benne,hogy nem tesz fel többet, amiért sértegettek.Nektek további sok sikert ahh...:P (és még ,fogytam is azóta:))Drága Eryka!:)jó ötlet !Silverman úr ,irt már nekem ilyet e-mailba .....örülnék! nem tudod ,mikor kerül le,az össz fotóm?mert ,már irt*Rico*,de ...puszikállak!!!Chris.:)
Taxer köszi:)!pusz.GRUPPÁR-vettünk új szexy rucikat ,készültek is többféle sorozatok ,de sokan nem érdemelnek meg:)!Ezt igy a párom mondta ,biztos vagyok benne,hogy nem tesz fel többet, amiért sértegettek.Nektek további sok sikert ahh...:P (és még ,fogytam is azóta:))Drága Eryka!:)jó ötlet !Silverman úr ,irt már nekem ilyet e-mailba .....örülnék! nem tudod ,mikor kerül le,az össz fotóm?mert ,már irt*Rico*,de ...puszikállak!!!Chris.:)
hát,megleptél.Köszi:)
szia Chris! Ne törődj a sok bunkóval, nekem is beszóltak már, akárhány fotót tettem fel magamról és akárhova!
Még mindig azt hiszik, te vagy én és én te? Akkor tájékoztass, hogy milyen a férjem és hány évesek a gyermekeim, nemük, hajuk színe, hogy képben legyek, tudod!:-)))) Pusz!
Ui: ha tényleg ilyen közel laksz hozzám, egyszer összefuthatnánk 4-esben: te a pároddal, Silverman és én, ha van kedvetek. Továbbiakat emilben, szia!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 07. 14. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig azt hiszik, te vagy én és én te? Akkor tájékoztass, hogy milyen a férjem és hány évesek a gyermekeim, nemük, hajuk színe, hogy képben legyek, tudod!:-)))) Pusz!
Ui: ha tényleg ilyen közel laksz hozzám, egyszer összefuthatnánk 4-esben: te a pároddal, Silverman és én, ha van kedvetek. Továbbiakat emilben, szia!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 07. 14. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 14. csütörtök 19:38
Szia!:)Örölök,hogy tetszenek neked, a képeink !köszönjük :) odusseus próbálom kiverni a fejemből a rossz arcokat ,de nehéz.......& el is, köszönök az internettől. Tudod,nem igy képzeltem ...PUSZILLAK!!!
szia! Szerintem ő az, aki nincs magánál, most megint ellentmondott magának, adott esetben a 312. hsz-ének, de mint tudjuk, skizoid személyiség, tehát ne támadjuk szegénykét, csak megértésre vágyik
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 07. 16. szombat 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért osztogatod a névjegzedet!
az amatőr párok rovatba mi is küldtünk márképeket, de annyira bátrak, mint TI, nem vagyunk, de azért egyre kitárulkozóbbak a képeink (1176sz) Várjuk a további képeid, had kapjanak mások is ihletet TŐLETEK!!!
hááátnna!!!fantasztikusak a lányok!mindegyik!köszcsi a mailt.pusszantom az oldal szerkeztőit.fantasztikusak vagytok!
ÉDESEK VAGYTOK más:nemsokára jövök , úszómester úr :) xy aquaparkba okés? 10 napot ! SZIASZTOK KÖSZI atesz80 & GRUPPÁR (vip)csók:)Chris
helló:)nehéz....Köszönöm szivből jövő, szavaid.Kedves vagy :)"Merész Mesztelenség " dijat elfogadom Testközelből is adnák, neked,puszikát:)FatiaNegra szép estét !
Szia!:)Örölök,hogy tetszenek neked, a képeink !köszönjük :) odusseus próbálom kiverni a fejemből a rossz arcokat ,de nehéz.......& el is, köszönök az internettől. Tudod,nem igy képzeltem ...PUSZILLAK!!!
Annyira jól esett ,hogy te nekem szoritottál :)könnybelábadt a szemem .....köszönöm & köszönöm !! És akik még ,nekem szurkoltak köszönöm nekik is !:)Ez az időszak kemény volt , számomra hirtelen többen támadtak , neg.durva beszólásokkal nem ezt érdemlem ,én itt soha SENKIT nem bántottam nézzétek miket irtak már a képeink alá .... Minden jót ! Christin
Köszönöm !!!!! sok puszi nektek