Azért női szemmel csak ugyanúgy láttam a versenyzőket mint a pasik...max. a sorrendben tévedtem...
Gratulálok!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 07. 02. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 07. 02. szombat 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 02. szombat 17:33
Az itteni tisztelt közönség közül 2 embernek "adatott" meg h. láthassa tökéletes testemet...
Amúgy van fent fotóm a Képtár chateseknek-ben.. no persze ruhás...
"Az ilyen egyének miatt lesz élvezhetetlen a verseny." Vazzz.. ez egy nyilvános fórum nemde? Bárki bármikor +oszthatja véleményét...
Egyébként nem értelek mi a problémád: csak tanácsot adtam szőrtüsző gyulladás elkerülése végett... mivel ezzel a problémával Én már megküzdöttem...
Jaaaaa vagy az a probléma h. az Én általam felállított "képzeletbeli dobogóról" lemaradtál?
1. vadmacska
2. vadnyugatréme
3. lupus / fzreke
No mind1 akármilyen verseny lesz legközelebb eszem ágában sem lesz semmiféle reagálást klimpíroznom.... esküszöm.. vagy száradjon le a 10 ujjam
Amúgy van fent fotóm a Képtár chateseknek-ben.. no persze ruhás...
"Az ilyen egyének miatt lesz élvezhetetlen a verseny." Vazzz.. ez egy nyilvános fórum nemde? Bárki bármikor +oszthatja véleményét...
Egyébként nem értelek mi a problémád: csak tanácsot adtam szőrtüsző gyulladás elkerülése végett... mivel ezzel a problémával Én már megküzdöttem...
Jaaaaa vagy az a probléma h. az Én általam felállított "képzeletbeli dobogóról" lemaradtál?
1. vadmacska
2. vadnyugatréme
3. lupus / fzreke
No mind1 akármilyen verseny lesz legközelebb eszem ágában sem lesz semmiféle reagálást klimpíroznom.... esküszöm.. vagy száradjon le a 10 ujjam
Neked is sok sikert! A TE képeid is nagyon tetszenek!! EREDETIEK ÉS SZEXIK!!
GRATULÁLOK CSAJOK !!! nyuszika 84:P puszika :)*Christina*hh...
Nekem személy szerint nyuszika 84 tetszik a legjobban!! Nagyon jók a képek!!
Remélem a gyönyörű első helyezettről láthatunk akciós képeket is az oldalon kitakarás nélkül!
Sziasztok !
Nekem az összes Hölgy beindítja a fantáziámat, de ha már szavazni kellett, akkor ez a három Hölgy volt és van rám a legnagyobb hatással !
1. cicus33
2. fzrke
3. vadmacska
Gratulálok mindenkinek és éljenek a NŐK és a szép testek, puncik !
Nekem az összes Hölgy beindítja a fantáziámat, de ha már szavazni kellett, akkor ez a három Hölgy volt és van rám a legnagyobb hatással !
1. cicus33
2. fzrke
3. vadmacska
Gratulálok mindenkinek és éljenek a NŐK és a szép testek, puncik !
Sziasztok!
Remélem a szépség győz és fzrke lesz a befutó. :)
Remélem a szépség győz és fzrke lesz a befutó. :)
Vadmacskában az a jó, hogy egy bombázó de ugyanakkor természetesen szép.
Helló:)én ,örülnék ha 3.lennék köszönöm phersing !Köszönöm az eddig kapott szavazatokat & hizelgő leveletek sok-sok puszi
Szia :) Nagyon aranyos vagy !Köszönjük szépen :) Csók baby
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 07. 06. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 06. szerda 18:28
Szia *christina*[VIP]
Megnéztem másodjára a képeidet.....ugyanis egyszer már láttam.......
Jó sorozatot csináltatok......merész vagy :)))
Csóóóóóóóóóóóóóóóóóók
Csóóóóóóóóóóóóóóóóóók
Szia *christina*[VIP]
Csóóóóóóóóóóóóóóóóóók
Csóóóóóóóóóóóóóóóóóók
Szia!
A verseny kezd izgalmassá vállni!
A harmadik-negyedik helyezett között pl.elég kevés a pontszám külömbség(191-219)
Nem tudom,hogy a pontszámok frissülnek e a proramból?
Ha nem akkor jó lenne gyakrabban frissiteni!
Szerintem lessz még néhány friss VIP-tag...
Üdv! (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 07. 04. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
A verseny kezd izgalmassá vállni!
A harmadik-negyedik helyezett között pl.elég kevés a pontszám külömbség(191-219)
Nem tudom,hogy a pontszámok frissülnek e a proramból?
Ha nem akkor jó lenne gyakrabban frissiteni!
Szerintem lessz még néhány friss VIP-tag...
Üdv! (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 07. 04. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Gabi!
Legyen bármi is a végeredmény, nálam akkor is Te vagy a legszebb. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 05. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen bármi is a végeredmény, nálam akkor is Te vagy a legszebb. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 05. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (130093)
VIP
2005. 07. 05. kedd 18:23
És mindenkinek köszönöm aki eddig rám szavazott!
Pusz nektek is és sok sikert minden indulónak aki vállalta ezt a versenyt!
És mindenkinek köszönöm aki eddig rám szavazott!
Neked is külön köszönöm! Puszi
(Ez egy válasz kiszla üzenetére (2005. 07. 05. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 05. kedd 17:45
Szépek a hölgyek. Nehéz volt dönteni.
1. Cicus33
2. Vadmacska
3. Shil
1. Cicus33
2. Vadmacska
3. Shil
Köszönöm amit irtál de sajnos kevesen vannak akik igy gondolják mint te! Puszi Gabi
Szépek a hölgyek. Nehéz volt dönteni.
1. Cicus33
2. Vadmacska
3. Shil
1. Cicus33
2. Vadmacska
3. Shil
bubus nagyon jól esett hidd el ,de te sem tudsz szavazni és,biztos nem engem akarnak látni a 3-ba hiába voltam kint ahol, láttak többen...szia drága vagy ! "goldenboy köszi a képet & az e-mait " .....sziasztok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 05. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (164)
2005. 07. 05. kedd 15:34
szóval klassz vagy!!
szóval klassz vagy!!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 07. 02. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 07. 02. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 02. szombat 13:58
sziasztok drágáim :)bubus édei, igazad van .hm & nálunk se volt,semmi a szigeten a vizirendőrség kukkolt rendesen egész kijöttek ,de csak mosolyogtak és távcsövel figyeltek ..... TomiDalmi nagyon szuper, a tiétek ! Köszönöm a sok e-mailt !Csók...
Szia! Én is,szeretném tudni 1-2-3.hely hányan szavaztak .
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 07. 04. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)