Mi is orulnenk a dolognak.
Biker majdnem eltalaltad, csak a 2-3 csere.
Kint van az aktualis allas, elnezest a kesesert.
Nálam aVADMACSKA az első ápolt nagyon jó alakja van, szépen építi fel a sort
2. fzrke
2. fzrke
Nekem az arca nem jön be.A teste az ok.
Nem tudok szavazni, mert nem enged a gép!! Segítség!!
fersing puszika hol vannak azok csúnya pontok a képek mellett én , nem látom pá szivecskéim :)köszi,hogy drukkoltok.
A többség szánalmas!
Az itteni tisztelt közönség közül 2 embernek "adatott" meg h. láthassa tökéletes testemet...
Amúgy van fent fotóm a Képtár chateseknek-ben.. no persze ruhás...
"Az ilyen egyének miatt lesz élvezhetetlen a verseny." Vazzz.. ez egy nyilvános fórum nemde? Bárki bármikor +oszthatja véleményét...
Egyébként nem értelek mi a problémád: csak tanácsot adtam szőrtüsző gyulladás elkerülése végett... mivel ezzel a problémával Én már megküzdöttem...
Jaaaaa vagy az a probléma h. az Én általam felállított "képzeletbeli dobogóról" lemaradtál?
1. vadmacska
2. vadnyugatréme
3. lupus / fzreke
No mind1 akármilyen verseny lesz legközelebb eszem ágában sem lesz semmiféle reagálást klimpíroznom.... esküszöm.. vagy száradjon le a 10 ujjam
Amúgy van fent fotóm a Képtár chateseknek-ben.. no persze ruhás...
"Az ilyen egyének miatt lesz élvezhetetlen a verseny." Vazzz.. ez egy nyilvános fórum nemde? Bárki bármikor +oszthatja véleményét...
Egyébként nem értelek mi a problémád: csak tanácsot adtam szőrtüsző gyulladás elkerülése végett... mivel ezzel a problémával Én már megküzdöttem...
Jaaaaa vagy az a probléma h. az Én általam felállított "képzeletbeli dobogóról" lemaradtál?
1. vadmacska
2. vadnyugatréme
3. lupus / fzreke
No mind1 akármilyen verseny lesz legközelebb eszem ágában sem lesz semmiféle reagálást klimpíroznom.... esküszöm.. vagy száradjon le a 10 ujjam
ugye-ugye
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 07. 02. szombat 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 02. szombat 10:46
Ha nem birjátok a kritikákat,miért indultatok?
Többezren nézegetnek titeket (is) a neten.
Mindenkinek van valami véleménye.
Van aki ezt közzé is teszi.Ezt el kell fogadnotok!
Nem az indulók fogják egymásközött eldönteni a sorrendet.Itt a kritika az természetes!Ha egyszer ez egy verseny....
Sok sikert! üdv!
Nem az indulók fogják egymásközött eldönteni a sorrendet.Itt a kritika az természetes!Ha egyszer ez egy verseny....
Sok sikert! üdv!
sziasztok drágáim :)bubus édei, igazad van .hm & nálunk se volt,semmi a szigeten a vizirendőrség kukkolt rendesen egész kijöttek ,de csak mosolyogtak és távcsövel figyeltek ..... TomiDalmi nagyon szuper, a tiétek ! Köszönöm a sok e-mailt !Csók...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 02. szombat 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (164)
2005. 07. 02. szombat 10:39
fzrke képei nem nyilvánosak, attól h. egy uszodában készültek, zárás után, kettesben még nem nyilvános meztelenkedés
lupus képei igazán izgatóak, bár a leényzó talán kicsit még túl fiatal, igazán szexi pózokat találtatok és tényleg nyilvános helyeken, csak úgy mint nyuszika84, akit szintén dijaznék
lupus képei igazán izgatóak, bár a leényzó talán kicsit még túl fiatal, igazán szexi pózokat találtatok és tényleg nyilvános helyeken, csak úgy mint nyuszika84, akit szintén dijaznék
Ha nem birjátok a kritikákat,miért indultatok?
Sok sikert! üdv!
Sok sikert! üdv!
fzrke képei nem nyilvánosak, attól h. egy uszodában készültek, zárás után, kettesben még nem nyilvános meztelenkedés
"Tomi-Dalmi: a hölgy sürgősen keresen egy jó kozmetikust aki még talán helyrehozhatja amit otthon szőrtelenítés gyanánt elkövetett.. ha kozmetikus csinálta akkor keressen másikat!"
E mondatom borzalmasan megbántotta a versenyző lelkivilágát... Nem fogok bocsánatért esedezni...
Kedves Inf! Nem lehetne, h. mind1ik versenyző + kapja az első díjat?
E mondatom borzalmasan megbántotta a versenyző lelkivilágát... Nem fogok bocsánatért esedezni...
Kedves Inf! Nem lehetne, h. mind1ik versenyző + kapja az első díjat?
Teljesen igazad van!Ez volt az elsö és utolsó nevezésünk.Bár most a párom nem tudja,hogy írok,de reggel úgyis elolvassa és szerintem igazat fog adni!Nem erröl kéne,hogy szóljon ez a topic!
Bocsika... miért szted mi folyik itt? Nem csesztettem senkit hanem véleményt mondtam.
Vagy talán már azt sem lehet? A pozitív és a negativ kritikát is el kell tudni fogadni...
Vagy talán már azt sem lehet? A pozitív és a negativ kritikát is el kell tudni fogadni...
Osztom véleményem!
Hála nekem alig van szőröm!
Mint férfi én sem szeretem a szőrös emberkéket!
Nehezebb ápoltnak lenni!Melegben főleg.Régen cikiztek a szőrtelenségért de ma!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hála nekem alig van szőröm!
Mint férfi én sem szeretem a szőrös emberkéket!
Nehezebb ápoltnak lenni!Melegben főleg.Régen cikiztek a szőrtelenségért de ma!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 13:21
Drága vagy Inf! De eltudod képzelni egy nő micsoda kínzásnak teszi ki magát h. szépen ápolt legyen, no persze nem csak a lába??
Ennyi áldozatot bevállalhat a férfi is, főleg ha túlzottan szőrős
Ennyi áldozatot bevállalhat a férfi is, főleg ha túlzottan szőrős
Helló!:) Egy férfi csak,maradjon szőrös :)leirom nekem ki ,itt a kedvencem a legelső a 9.nyuszika84 elképesztő és gyönyrű .,aztán 12.shil sztem naggyon jó.,és végül 7.lupus . Gratulálok mindenkinek . Sziasztok :)"legyetek jók, & szexeljetek sokat"...Puszi !
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 12:28
Orulunk, hogy egy no is nyilatkozott. Egyet is ertek veled, kiveve a ferfi lab szorteleniteset, azzal nagyon nem... :)
Drága vagy Inf! De eltudod képzelni egy nő micsoda kínzásnak teszi ki magát h. szépen ápolt legyen, no persze nem csak a lába??
Ennyi áldozatot bevállalhat a férfi is, főleg ha túlzottan szőrős (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyi áldozatot bevállalhat a férfi is, főleg ha túlzottan szőrős (Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 12:28
Orulunk, hogy egy no is nyilatkozott. Egyet is ertek veled, kiveve a ferfi lab szorteleniteset, azzal nagyon nem... :)