Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 06. 30. csütörtök 07:17  #121
Moncy Moncy
Mint nő a nőről.. bár lehet ezért tiltólistás leszek nyes nyes , mind1 bevállalom!
Szerény véleményem szerint, bár tudom "aki nem küldött be, ne legyen nagy szája"...

fzrke (3.): jó... jobb lehetett volna ha frissen van borotválva

lupus (3.): gratula.... tleg irány ki a szabadba, és legalább nem a szexualitást helyeztétek előtérbe

vadnyugatréme (2.): igaz nem mutatott meg magából mindent, attól jó: sejtelmes.. és tökéletes az alakja, minden elismerésem!

vadmacska (1.): szépen ápolt, nem kipattogott...fiatal "versenyző", és Neki is tökéletes az alakja (rem. következő életemben legalább hasonló adottságokat ad a jó Isten wink )

Szóval egy-két rosszat is mondjak? Hát persze, elvégre tleg szólásszabadság van:

Tomi-Dalmi: a hölgy sürgősen keresen egy jó kozmetikust aki még talán helyrehozhatja amit otthon szőrtelenítés gyanánt elkövetett.. ha kozmetikus csinálta akkor keressen másikat!

Chon-Dome: egy pasinak nem szégyen ha a lába is szőrmentes! (Mert így elég fura látványt nyújt.)

2005. 06. 29. szerda 20:26  #120
go-go go-go VIP
mara 12 csodálatos!!!!
Nem tudok betelni vele!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
2005. 06. 29. szerda 18:42  #119
ZENO1 ZENO1 VIP
A 1314-is rendben van!
2005. 06. 29. szerda 15:24  #118
Törölt felhasználó (26960)
mindegyik jó de lehetnének soványabbak
2005. 06. 28. kedd 22:32  #117
rikitiki rikitiki
bocsika előre is minden hozzászólótol hogy nem szállok be igen "épíőjellegű" hozzászolásukba
Csak annyit szeretnék mondani hogy minden tiszteletem és megbecsülésem az összes vállalkozó szellemű egyénnek aki elindult ezen a versenyen és ilyen szép élményben részesített bennünket!!!!!!!!!!!
Kritizálni pedig az kritizáljon aki maga is a résztvevők között van!!
a többi pedig fogja be mert nincs alapja kritizálni csak ha ő is nyiltan meri vállalni önmagát. (saját vélemény amit leírtam és nem fogok senkivel vitába szálni)
még 1x grat a vállalkozóknak!!!
2005. 06. 28. kedd 17:58  #116
Törölt felhasználó (105733)
Így van, hajrá egyik győzzön a másik!!
2005. 06. 28. kedd 17:03  #115
camaron21 camaron21
Ez az igazi értelem:
idelyén, elősszőr, máskép

Imádom, mikor olyan emberek beszélnek értelemről, akik még a helyesírással sincsnek tisztában.
"Hidd el semmi bajom veled csak gondoltam, ha már van ez a lehetőség, h. írjak akkor miért ne." ;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 28. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 28. kedd 15:42
Ha én ezt tudom, hogy ilyen magas szintű társalgássá fajul ez a verseny én sem jelentkezek. De ha jobban belegondoltok így van ez a "nagyok " körében is: a különböző pártok is választások idelyén, ha nem is anyázva de (majdnem) ugyan így kritizálják egymást.Kampányolnak szitkozódás közben és gyűjtik a rájuk szavazókat.És ha már a nagyoknak szabad akkor nekem is: Christina bár most elég csendes lettél (hacsak nem más néven vagy jelen) de meg kell jegyeznem, hogy a privi üzieidben elég durván válaszolsz vissza a többieknek. Nem elég, hogy kívűl nem vagy szép még a belsőd sem az. :)És azt már nem elősszőr tapasztalom, hogy az olyan nagy falatok mint te eszméletlen magabiztosak. Pedig ha rád nézünk látjuk, hogy lerí az arcodról az a marhanagy értelem. Ilyen alakkal én inkább meghúznám magam mintsem hogy résztvegyek egy ilyen versenyen. :)Szerintem, ha a kritikákat kedvesen fogadnád és indulatok nélkül akkor mindenki máskép állna hozzád. gyébként meg hidd el semmi bajom veled csak gondoltam, ha már van ez a lehetőség, h. írjak akkor miért ne.
2005. 06. 28. kedd 15:54  #114
ZENO1 ZENO1 VIP
finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 28. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 28. kedd 15:50
buck
2005. 06. 28. kedd 15:50  #113
buck
2005. 06. 28. kedd 15:42  #112
Ha én ezt tudom, hogy ilyen magas szintű társalgássá fajul ez a verseny én sem jelentkezek. De ha jobban belegondoltok így van ez a "nagyok " körében is: a különböző pártok is választások idelyén, ha nem is anyázva de (majdnem) ugyan így kritizálják egymást.Kampányolnak szitkozódás közben és gyűjtik a rájuk szavazókat.És ha már a nagyoknak szabad akkor nekem is: Christina bár most elég csendes lettél (hacsak nem más néven vagy jelen) de meg kell jegyeznem, hogy a privi üzieidben elég durván válaszolsz vissza a többieknek. Nem elég, hogy kívűl nem vagy szép még a belsőd sem az. :)És azt már nem elősszőr tapasztalom, hogy az olyan nagy falatok mint te eszméletlen magabiztosak. Pedig ha rád nézünk látjuk, hogy lerí az arcodról az a marhanagy értelem. Ilyen alakkal én inkább meghúznám magam mintsem hogy résztvegyek egy ilyen versenyen. :)Szerintem, ha a kritikákat kedvesen fogadnád és indulatok nélkül akkor mindenki máskép állna hozzád. gyébként meg hidd el semmi bajom veled csak gondoltam, ha már van ez a lehetőség, h. írjak akkor miért ne.
2005. 06. 28. kedd 12:47  #111
nickell nickell VIP
Már bánom, hogy neveztünk... olvasva a lenti párbeszédeket. Szerintem nem erről kellene szólnia a dolognak.
Úgyhogy kétlem, hogy a jövőben indulnánk ilyen anyázásokat kiváltó versenyben.
2005. 06. 28. kedd 09:11  #110
dct dct
Dct nem Dtv, helyesen írni tudsz, csak olvasni nem, vagy a memóriád rövidtávú??
2005. 06. 28. kedd 07:18  #109
Jules Jules VIP
Hello! Tökéletesen elegendő a vállalás, nekem tetszett:)
2005. 06. 28. kedd 00:31  #108
dct dct
Katke!!
Sokáig tart még a menstruációd??
Mert egyre nehezebb elviselni....

Ja, és gondolom te még soha sem gépeltél el semmit. alien
2005. 06. 27. hétfő 21:21  #107
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Katke ilyen szinten tenyleg nem illik megitelned senkit, miutan kifejtetted hogy nem a stilusod bekuldeni kepeket meg prud vagy...
2005. 06. 27. hétfő 17:39  #106
Törölt felhasználó (9794)
Hello!

Szerintem majdnem mindegyik undormány... Ügyes volt aki csinálta, így legalább röhögtem egy jót. Viszont volt egy lány aki nem is nézett ki olyan rosszul.. Vékony és fekete hálós melltartóban van stb..... Azért nem volt olyan rossz.
2005. 06. 27. hétfő 16:12  #105
Silverman74 Silverman74
Yóó a Szó Tesó!!! worship worship worship
2005. 06. 27. hétfő 14:30  #104
Silverman74 Silverman74
Ez nem igaz:-) Nem mindenkit.... pl a zörgőcsontú gebéket nem szeretem...
100szor inkább *christina* vagy Eryka75!!!!
2005. 06. 27. hétfő 14:02  #103
sszergi sszergi
hűűű már úgy kellett beszólnom... végre lehet!
csitus az izléseddel ugyebár nem lehet vitatkozni... mert az egyénenként változik...
csak egy lényeges dolgot hagytál ki ebből a mondatból a "véleményem szerint"-et
amivel elveszed a megjegyzés élét :-)))) tudod, hogy másoknak ne legyen annyira bántó...
de ha már akkora szakértő vagy, hogy így tudod hogy mi a nőies és másoknak mit is kéne csinálniuk??? hmmmm!
hát akkor leirom mi az Én véleményem :-)))))))) hiszen ez egy fórum...

Mond csak a te képeid melyik galériában láthatóak?
Mond csak te honnan tudod, hogy mitől jó egy nő vagy egy pasi??? :-))))))))))

Képzeld el, hogy pl nekem egyáltalán nem baj, hogy ennyi évesen (lassan 30) már nem kockás a hasam, sőt leginkább is pocakom van :-)))
ja, hogy már pontosan láccik, hogy mennyire szeretek nagyokat enni-inni és kef*lni???
Na és akkor mi van??? csak egészség legyen! de azért én nem fogok diétázni, mert most mekkora trendi a metrószexuális testalkat! :-))))))))))
De sokan összetennék a kezüket te lány, ha ilyen pasijuk volna mint én :-))))))
Képzeld el, hogy nekem az sem baj, hogy a csajom 15 kilóval több mint régebben volt... ...más a teste. a méretei... és iszonyatosan jó vele!
sokkal jobb mint amikor vékony volt :-)))))))))

nagy mellek, kerek popsi...
Minden egyes férfitársamnak csak ajánlani tudom, hogy a ropi-harcosok után próbálják meg milyen egy olyan Nővel szeretkezni akin igazán van mit fogni:-))))))))
és bizony sokan össztennék a kezüket, ha olyan Nőjük lehetne, mint a *christina* :-))))))
olvasd csak el kommenteket...

Tudd, hogy női orgazmust még csak-csak lehet szimulálni, de merevedést azt nem!
Szerintem nyugodtan nézd meg tüzetesen azokat a galériákat, amiket *christina*-ék töltöttek fel... nem semmi...öröm nézni, amit művelnek! :-)))))))))))))

majd akkor dumáljál, ha a pasid téged is úgy fog kivánni mint Őt... ja és ezt a jelenetet persze fel is mered rakni majd a Goldengate.hu-ra, ugye csitus???
hogy mások is megnézhessenek téged, és akár még kritizálhassák is mint *christina* képeit???
De azért nincs harag? hiszen mindenkinek más teccikm, és a véleményemmel nem téged akarlak fikázni, hanem *christina*-t dicsértem !!! :-)))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 24. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 24. péntek 14:34
Christinának nem ártana egy kis fogyókúra + sport. 1év rendszeres testmozgás és máris hasonlítana a nőnemű lényekre. A spárgaülésére büszke lehet.
2005. 06. 27. hétfő 14:01  #102
Silverman74 Silverman74
És Te? Vállalnád a tested? Pláne az arcod?
NEM...hát akkor, mit fikázod le azt, aki bevállalja magát?
Majd ha a Te sorod is fent lesz leszól6od másét!
Pusssz!
/ 22