Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 06. 27. hétfő 12:34  #101
ZENO1 ZENO1 VIP
wave wave buck
2005. 06. 25. szombat 01:06  #100
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Akik azt hiszik, hogy a verseny a bevállalásról szólt, tévednek. Csak el kellett volna olvasni, mi is a nevezés lényege! Ti értelmezitek félre :) Nem exhibicionista versenyről van szó! A verseny másnéven 3. amatőr szépségverseny.

"Vedd elő a géped, irány ki a szabadba, a természetbe, vagy a város valamelyik elrejtett zugába / nyílvános helyszínére! A mostani versenyünk nevezésének apropója a szabadban/kültéren való fotózás!"

A lényeg az volt, hogy SZABADTÉREN történjen. Az, hogy vannak közte bevállalósok is, csak a beküldőjüknek köszönhető. Majd kiderül az eredményekből, mit honoráltak leginkább szavazataikkal az emberek... Lehet, hogy jobban értékelik a bátrabbakat, de az is lehet, hogy nem ezt nézik...

Akik a VIP szavazók miatt neheztelnek ránk, kérjük keressenek meg minket az email segítségével; és a következő verseny díjait, feltételeit teremtsék meg helyettünk. Ez esetben mindenki szavazhat... :) Arról már nem is beszélve, hogy más versenyek (pl. magazinok) képeinek megtkeintéséért is fizetni kell. Ott nem gond, mi? Az, hogy milyen pénz és munka van mögötte, senkit nem érdekel? Magyarország...
2005. 06. 24. péntek 18:20  #99
ZENO1 ZENO1 VIP
De Igen!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 24. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 06. 24. péntek 18:17
Ja és 1 fontos észrevétel a versennyel kapcsolatban!
- ez nem szépségverseny volt
- itt minden azon kellene, hogy eldőljön, ki volt a legbátrabb, a legjobban bevállalós, a legtermészetesebb,nem igaz?
2005. 06. 24. péntek 18:19  #98
Golyó001 Golyó001
IGEN!! Sokan félreértelmezték, látszik a beküldött képekből is. Jók, csak sok nem arról szól, amiért indult. SZERINTEM!!!
2005. 06. 24. péntek 18:17  #97
Ja és 1 fontos észrevétel a versennyel kapcsolatban!
- ez nem szépségverseny volt
- itt minden azon kellene, hogy eldőljön, ki volt a legbátrabb, a legjobban bevállalós, a legtermészetesebb,nem igaz?
2005. 06. 24. péntek 18:15  #96
Golyó001 Golyó001
Kedves CHRISTINA!! Nagyon jók a képeid!HAJRÁ!!!! beka3 crazya eljen
2005. 06. 24. péntek 18:12  #95
Szia, neked is puszika!:-) Figyelj, nem vetted észre, hogy féltik az imidzsüket azok a nők, akik beszólnak nekünk? Eegyszerűen nem tudják elviselni, hogy halálra kínozzák magukat az idióta fogyókúrájukkal, nem képesek egy jót főzni, talán még a férjüket is éheztetik, aki ezen okból - és talán mert megváltozott a férfiak szemében a női ideáll - fogja lecserélni a testileg és lelkileg csontos és szúrós nőt egy minden tekintetben puhább és érzékenyebb nőre! wink
Én azt vettem észre, hogy mi jobban bevállaljuk a szexet, többet mutatunk magunkból, mint a zsírmentes "puncik"...,akkor mi evvel a gond?:-) Nyilván ezért a testünket sem szégyelljük, nincs is miért!
Én nem vagyok magamtól eldőlve, túl nagyok az elvárásaim a szexben is magammal szemben, így nem elég, ha csak odatartom a nunim egy meredező faroknak, teszek is azért, hogy jó legyen és ez a lényeg, Kedves! Amíg nem a Kedvesünk/szeretőnk fikáz, addig nincsen semmi baj, hidd el!:-)
Puszika!! wave
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 24. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 24. péntek 15:12
Vnna!igen,mindenkineg gondoltam ,hogy nem fogok tetszeni.Most csitus nyisd ki szemed wow1 persze,ha van mert a sport-ról irok 3-17 éves koromig TORNÁSZ voltam szekrény-gereda-talaj-felemáskorlát ! közben ,elsajátitottam a harcművészetek eggyikét!És a mai napig aerobicozom !És gyermeket is szültem már .A szexbe csont nélküli vagyok heureka remélem érted.dzsiqolo .xaby,pinkód22,88-er,Silverman74 KÖSZÖNÖM! wink Vizfej2 irigy vagy ... wave
2005. 06. 24. péntek 15:12  #94
*christina* *christina* VIP
Vnna!igen,mindenkineg gondoltam ,hogy nem fogok tetszeni.Most csitus nyisd ki szemed wow1 persze,ha van mert a sport-ról irok 3-17 éves koromig TORNÁSZ voltam szekrény-gereda-talaj-felemáskorlát ! közben ,elsajátitottam a harcművészetek eggyikét!És a mai napig aerobicozom !És gyermeket is szültem már .A szexbe csont nélküli vagyok heureka remélem érted.dzsiqolo .xaby,pinkód22,88-er,Silverman74 KÖSZÖNÖM! wink Vizfej2 irigy vagy ... wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 24. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105733)
2005. 06. 24. péntek 14:34
Christinának nem ártana egy kis fogyókúra + sport. 1év rendszeres testmozgás és máris hasonlítana a nőnemű lényekre. A spárgaülésére büszke lehet.
2005. 06. 24. péntek 14:54  #93
LOREN LOREN
vagy az nlc fórumra (nőklapj cafe)
2005. 06. 24. péntek 14:53  #92
LOREN LOREN
Gyertek a www. chat. hu -ra televan fullos pinákkal.
2005. 06. 24. péntek 14:34  #91
Christinának nem ártana egy kis fogyókúra + sport. 1év rendszeres testmozgás és máris hasonlítana a nőnemű lényekre. A spárgaülésére büszke lehet.
2005. 06. 24. péntek 14:09  #90
Hello vízfej egyetértek veled és szerintem semmi gond az ízléseddel.
2005. 06. 24. péntek 12:05  #89
.xaby .xaby
christina bocsi hogy itt fényezzlek de mikor megláttam a sorozatodat fuu mit mondjak nagyon izgi faszállitó már bocs :))) kár hogy nem lehet mezei sima felhasználoknak szavazzni :(( egy a lényeg nagyon ott vagy és izgiiiii!szép a puncid nagyon!puszi
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 24. péntek 09:12
vigyor2 most,keltem:))Sziasztok emberkék:)Eryka75 neked puszi!:)Ezüstember74 haláli vagy kössz :)neked is ,pusz!Robbie_66 igazat, adok :)Lantika :)!ez,igy igaz a képeim Mohács-szigetén készültek !:)...Joooska engem imádnak mindenhol -mindenki környezetembe és , boldog családi életem van + kis városban élek .:)...Zeno köszike circling
2005. 06. 24. péntek 11:32  #88
Silverman74 Silverman74
Naná, hogy haláli vagyok!
És Eryka75-tel együtt meg isteniek vagyunk:-)))
Csak sajnos nem tudom rábeszélni, hogy szex közben fotózzunk, pedig nekem lenne rá affinitásom!

Értékelem a nyílt bevállalós stílusodat!
Szeretem a sorozataidat!
Sok siekert a továbbiakban!
Kérdeztem vmit emilben!
Puszi! wave wave
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 24. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 24. péntek 09:12
vigyor2 most,keltem:))Sziasztok emberkék:)Eryka75 neked puszi!:)Ezüstember74 haláli vagy kössz :)neked is ,pusz!Robbie_66 igazat, adok :)Lantika :)!ez,igy igaz a képeim Mohács-szigetén készültek !:)...Joooska engem imádnak mindenhol -mindenki környezetembe és , boldog családi életem van + kis városban élek .:)...Zeno köszike circling
2005. 06. 24. péntek 11:13  #87
pinkód22 pinkód22
Megneztelek és messze te vagy a legjob legöszintéb és természetes az öszes közül. Kivánom neked a sikert szurkolunk neked szeretetel pinkod
2005. 06. 24. péntek 09:12  #86
*christina* *christina* VIP
2005. 06. 24. péntek 07:35  #85
ZENO1 ZENO1 VIP
Kösz!
Tudod a magamfajta mániakus már nem szeret foltos képre kattintani.
Szerintem,nem csak én vagyok igy ezzel !
Aki mindenkép ragaszkodik az arctalansághoz az ...
(reklám)
"... Mi kell ahhoz, hogy neked is lehessen egy saját Hősembered.
Tehát szükséged lesz:
- egy kis fantáziára, hogy kitalálj a hősödnek egy nevet és gyártási számot (jelszó), valamint, hogy megalkosd a kinézetét (szem-, haj- és bőrszínét)
- némi felelősségérzetre, hiszen egyetlenedet rendszeresen látogatni, etetni, tanítani, dolgoztatni kell (és még egy csomó mindent kell vele csinálni, de ezt majd úgyis meglátod...).... "
Beszéld rá! Mutassa meg az arcát!(mint a nagyok)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 17:15
Janának szép az arca, én már csak tudom. :)
2005. 06. 24. péntek 03:32  #84
Törölt felhasználó (26601) VIP
Biztosan igazad van, de azért gondolj bele abba, hogy ha nem takarja ki az arcát, inkább nem is szerepel a versenyző. Ezek a hölgyek tisztességesen élnek, dolgoznak, ellátják a családot. Nem mindenkinek a környezete tolerálja az ilyen jellegű szereplést. Holnap is be kell menni a munkahelyre. El kell vinni a gyereket az ovodába, iskolába, és a pedagógusok között nagyon sok gyökér van. Munkahelyről, ki is utálnák a kollegínák.
El kell menni meglátogatni az anyóst, ha nem mész ő jön. Nem hiányzik hogy ordítson. Biztos lenne aki felhívná a figyelmét a képekre.
A kitakarást és annak méretét mi például képenként pontosan megbeszéltük Patríciával. Nem tenne jót, ha a szomszédnak a hülye gyereke felismerné őt. Nem a fővárosban élünk, hanem egy vidéki kisvárosban, és ez itt még keményebb.
Legközelebb ha küldünk egyáltalán, lehet hogy kevesebbet fogunk kitakarni.
2005. 06. 23. csütörtök 22:16  #83
goga goga
Jóvan tárgytalan le vagyok maradva az építkezéses fost má leszedték:)
2005. 06. 23. csütörtök 22:14  #82
goga goga
a 8. sorozat csak szerintem kamu?Valami internetről leszedett anyag amire rávarázsolták a goldengate feliratot
/ 22