Verpe ne lázadj felesleges!
Christináról a képek Mohácson és a Mohács-szigeten készültek.
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 16:34
Idefigyeljen mindenki!!!
Chris és Ery nem ugyanaz a hölgy!!!
Chris rendszeres galériafeltöltő Rocco-val a párjával!
Ery (még) nem töltött fel soha képet, de a csetes képtárban látható!
Még egy szembetűnő különbség!
Chris Bp-i Ery pécsi
És még egy: Chris fekete hajú Ery vöri!!!
Korrekt voltam Baby?
Chris Bp-i Ery pécsi
Korrekt voltam Baby?
Általam felállított sorrend:17. 18. 6.
Szerintem is a 17. a legszebb, a 18asnak hasonló alakja van( de azért legalább az ajkát és a puniját megmutatthatta volna)és a 6-os sem egy utolsó.
Szerintem is a 17. a legszebb, a 18asnak hasonló alakja van( de azért legalább az ajkát és a puniját megmutatthatta volna)és a 6-os sem egy utolsó.
Janának szép az arca, én már csak tudom. :)
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi, csak ne ess túlzásokba!:-)
amúgy te milyen kis felvilágosult vagy..!:-))) (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
amúgy te milyen kis felvilágosult vagy..!:-))) (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 16:34
Idefigyeljen mindenki!!!
Chris Bp-i Ery pécsi
Korrekt voltam Baby?
Chris Bp-i Ery pécsi
Korrekt voltam Baby?
Idefigyeljen mindenki!!!
Chris Bp-i Ery pécsi
Korrekt voltam Baby?
Chris Bp-i Ery pécsi
Korrekt voltam Baby?
mondd már meg nekik, hogy christina és én nem egy test vagyunk 2 lélekben!:-)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 16:22
Csak keményen Baby!!
Emiled van és várom a "mesét"!! (Tudod, amit telóban kértem)
Csak keményen Baby!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 23. csütörtök 16:20
ez az utolsó ebbe a topicba ide, mert nem én vagyok a téma szerintem!
Nézzétek meg christinat és nézzetek meg engem a képtár rovatban és szóljatok Deakbillnek, hogy sürgősen keressen fel egy szemész orvost!
Nézzétek meg christinat és nézzetek meg engem a képtár rovatban és szóljatok Deakbillnek, hogy sürgősen keressen fel egy szemész orvost!
A Jana mosolya szép!
Szeritem az arca is ??
Szeritem az arca is ??
ez az utolsó ebbe a topicba ide, mert nem én vagyok a téma szerintem!
Nézzétek meg christinat és nézzetek meg engem a képtár rovatban és szóljatok Deakbillnek, hogy sürgősen keressen fel egy szemész orvost! (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézzétek meg christinat és nézzetek meg engem a képtár rovatban és szóljatok Deakbillnek, hogy sürgősen keressen fel egy szemész orvost! (Ez egy válasz Deakbill üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 09:06
Valóban nem ismerlek csak láttam a képedet ahol letolt bugyival flangálsz a folyosón és abból állapitottam meg,hogy hasonlitasz Christina-ra,arcra is és a puncitok is hasonló.
Zeno1 mi a véleményed Janáról?
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kell az arc is!
Te egy istennő vagy, Vadmacska! Elképesztően bájos a
pofid, szép a hajad, az ajkaid; őrjítően sexi a fehérneműd! Gyönyörű a popsid, nagyon lehet bújni a melleidhez, imádnivaló a finom kis pinusod - a csíkkal együtt! A popsilyukad is fantasztikus... Az a
köldökpiercing is nagyon jó mutat... A magassarkú lehetett volna kicsit... Ez az egyetlen apró kritika. Te vagy a legjobb! Nálam a további sorrend: 8, ill. 5-6.
Mellesleg én is nagyon szeretnék magamnak egy
vadmacseket... :-)
pofid, szép a hajad, az ajkaid; őrjítően sexi a fehérneműd! Gyönyörű a popsid, nagyon lehet bújni a melleidhez, imádnivaló a finom kis pinusod - a csíkkal együtt! A popsilyukad is fantasztikus... Az a
köldökpiercing is nagyon jó mutat... A magassarkú lehetett volna kicsit... Ez az egyetlen apró kritika. Te vagy a legjobb! Nálam a további sorrend: 8, ill. 5-6.
Mellesleg én is nagyon szeretnék magamnak egy
vadmacseket... :-)
A képek jók, sőt egyik másik egészen kitűnő.
A kedves szerkesztőségnek:Ezek a lányok, fiúk megmutatták maguk és neveztek egy játékra. Ha minket nézőket is be szeretnének vonni ebbe a játékba, hogy szavazzunk akkor miért kérnek Pénzt ezért tőlünk???? Ez szerintem baromság! Én szavaznék, de csak azért legyek VIP, hogy szavazzak, hát köszönöm de NEM!!! Gondolják meg!
Ha a TV-ben szavazhatok valamilyen játék, egyéb műsorban ott a szavazók közt ajándék van kisorsolásra ha má szavazok ez így fer, de csak szavazni, ezzel a bekűldőket sértitek meg.
Egyébként pedig az oldal és az ötlet is jó.
Üdv
A kedves szerkesztőségnek:Ezek a lányok, fiúk megmutatták maguk és neveztek egy játékra. Ha minket nézőket is be szeretnének vonni ebbe a játékba, hogy szavazzunk akkor miért kérnek Pénzt ezért tőlünk???? Ez szerintem baromság! Én szavaznék, de csak azért legyek VIP, hogy szavazzak, hát köszönöm de NEM!!! Gondolják meg!
Ha a TV-ben szavazhatok valamilyen játék, egyéb műsorban ott a szavazók közt ajándék van kisorsolásra ha má szavazok ez így fer, de csak szavazni, ezzel a bekűldőket sértitek meg.
Egyébként pedig az oldal és az ötlet is jó.
Üdv
Gratulálok a bevállalosoknak! Jók a képek! Legközelebb szerintem egy aalapkép számot is meg kellene adni, mondjuk minimum 50 db képpel lehesen csak benevezni!
Chris!
Jó vagy!
És örülök, hogy az arcod is bevállaltad!
Nem úgy mint mások!!
Az uccsó képen mi folyik a szádból? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó vagy!
És örülök, hogy az arcod is bevállaltad!
Nem úgy mint mások!!
Az uccsó képen mi folyik a szádból? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 08:43
szemétláda ...MERT!? Azok ,akiktől viszont , dicséretet kaptam köszönöm Annyit szertnék még , ide irni : ,hogy SZIVVEL-LÉLEKKEL készitettük & rengeteg , érzelemmel
Valóban nem ismerlek csak láttam a képedet ahol letolt bugyival flangálsz a folyosón és abból állapitottam meg,hogy hasonlitasz Christina-ra,arcra is és a puncitok is hasonló.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 22. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 22. szerda 19:29
HÜlye vagy! Nem is ismersz és annak tekintetében, hogy megmutattam magam mindenhogy, igencsak nem hasonlítok christinara.
2., utálom a "versenyeket", én nem a nyereményért szoktam élvezni a meztelenkedést. Hidd el, hogy ezek közül a lányok közül pedig sokan igen. És ez különbség!!
2., utálom a "versenyeket", én nem a nyereményért szoktam élvezni a meztelenkedést. Hidd el, hogy ezek közül a lányok közül pedig sokan igen. És ez különbség!!
Rá se ránts a faszoskodókra, azt sem tudják, mit hadováljanak összevissza! Nagyon nyerők a fotók, fel a fejjel, és sok sikert!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 23. csütörtök 08:43
szemétláda ...MERT!? Azok ,akiktől viszont , dicséretet kaptam köszönöm Annyit szertnék még , ide irni : ,hogy SZIVVEL-LÉLEKKEL készitettük & rengeteg , érzelemmel
(Ez egy válasz 555 üzenetére (2005. 06. 23. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(234:2x4)-(936:2-3)= ?