Többször küldtem be már anyagot a kismalac rovthoz, de még egyszer sem láttam a képek között...........
Te vagy a szégyen. Inkább küldj be anyagot, és ne járjon a szád. Főleg, hogy ingyenes rovatokról beszélsz.
naaaa képeket akarooook!!!!!
Ma ugye már felkerülnek a képek és videók?
Na tényleg mivan a képekel?
HOL VANNAKA KÉÉÉÉÉPPPPPPPEEEEEEEKKKKKKKK???????????????????????
amatőr kertész képek is jók? :)
Mikor lesznek láthatóak a beküldött anyagok ?
Azt hittem már ma kezdődik :-(
Hol vannak a képek????
gyorsan küld át mélbe! majd lemeózom;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
2006. 08. 14. hétfő 00:47
köszi. Várom mert izgato ha mások is látják.Bár nem vagyunk top modelek de ez van.
köszi. Várom mert izgato ha mások is látják.Bár nem vagyunk top modelek de ez van.
figyeld a frissítéseket (dátum szerint), előbb-utóbb fel fog kerülni (általában 1 hét a frissítés)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
2006. 08. 14. hétfő 00:38
Lehet nem ide kellene irni de valahol már szerettem volna meg tudakolni,hogy hét elején feltettem képeket a am.párokhoz de még nem látom.
5db képröl lenne szó.
5db képröl lenne szó.
Lehet nem ide kellene irni de valahol már szerettem volna meg tudakolni,hogy hét elején feltettem képeket a am.párokhoz de még nem látom.
5db képröl lenne szó.
5db képröl lenne szó.
merre vannak a képek? ;)
persze csak nőkhöz :-D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 12. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen csatlakozok :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2006. 08. 11. péntek 00:01
Jókat fogok rá masztizni... vki csatlakozik??? fiú-lány??? bisex vok..
Igazad van, tényleg nem neveztem, csak a kíváncsiság mardos
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 12:00
Mindig hosszabítom szinte a nevezési határidőt, mert többen megkérnek rá! Nem érkezett kevés, de majd meglátod. Te nem neveztél azt hiszem! :)
Jókat fogok rá masztizni... vki csatlakozik??? fiú-lány??? bisex vok..
figyelj iNfeSter[VIP][ADMIN] !! nem gond ha halasztod!! ha átküldőd nekem a sorozatokat! ;-))