Mindig hosszabítom szinte a nevezési határidőt, mert többen megkérnek rá! Nem érkezett kevés, de majd meglátod. Te nem neveztél azt hiszem! :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyire kevés kép érkezett????
szia iNfeSter! mostmár látom! mikor kérdeztem még nem volt kiírva. tehát egy úújjjabbb hosszzzúúúú hetet kell végig várni... :-( le vagyok lombozva...
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nem igazság! Én itt meredező fasszal várom, hogy elinduljon a kompetisön és erre egy héttel elhalasztva :(
Nezzetek fooldalt!
sziasztok, tud valaki valamit a verseny kezdetéről? elvileg ma kellett volna indulnia a szavazásnak.
Elvileg akkor ma indul a szavazás...Vagy megint meg lesz hosszabbítva a verseny ?
Ez a legszórakoztatóbb olvasmány: diszlexiások vitája...
Vagy ha nem akkor mi ez??? Áruljátok már el! Meg, hogy mire jó ez? Egyébiránt, ha nem tetszik a dolog le kell szedetni a képeket és nem kell többet feltenni és nem kell a versenyeken sem indulni. Mi is ezt tettük. Sajnos hiába a legjobb oldal ez, ha a nagyvilágban sok a bunkó, de hogy itt megy a sírás, az senkit nem érdekel, én is eddig bírtam. El lehet ezt intézni kultúráltan csendben is. Vagy ha már jól esik rinyálni, könyörgöm tanuljatok már meg magyarul, mert ezt rettenetes olvasni!
Vagy ha nem akkor mi ez??? Áruljátok már el! Meg, hogy mire jó ez? Egyébiránt, ha nem tetszik a dolog le kell szedetni a képeket és nem kell többet feltenni és nem kell a versenyeken sem indulni. Mi is ezt tettük. Sajnos hiába a legjobb oldal ez, ha a nagyvilágban sok a bunkó, de hogy itt megy a sírás, az senkit nem érdekel, én is eddig bírtam. El lehet ezt intézni kultúráltan csendben is. Vagy ha már jól esik rinyálni, könyörgöm tanuljatok már meg magyarul, mert ezt rettenetes olvasni!
Apropos, megy már a verseny?
Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találom, a helyet,ahol szavazni lehet...
Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találom, a helyet,ahol szavazni lehet...
emberi hang?
olvas vissza...
láthatnád hogy én is rajongok a fotoitokért...
ennyi
többi a melékes...
egy bajom volt....
siránkozot a párod miden ok nélkül... nem szolt hozzá senki egy meg jegyzés e hangzot el és beállitot hogy lehet rá sárt dobálni és után csak siránkozás bol állt az egész, anélkül hogy valaki birálta is volna a képeit
jah és csatlakozok az elötem lévőhőz
olvas vissza...
láthatnád hogy én is rajongok a fotoitokért...
ennyi
többi a melékes...
egy bajom volt....
siránkozot a párod miden ok nélkül... nem szolt hozzá senki egy meg jegyzés e hangzot el és beállitot hogy lehet rá sárt dobálni és után csak siránkozás bol állt az egész, anélkül hogy valaki birálta is volna a képeit
jah és csatlakozok az elötem lévőhőz
Nagy kár, hogy itt mindenről szó van, csak a versenyről nem. :(
nektek mibajotok nem tudjátok el fogadni a negativ birálatot és a pozitivat meg nem értékelitek?
sya *Christina* látom, vissza jöttél...
mardjuk annyiba hogy most maradjon abba a sirás
mardjuk annyiba hogy most maradjon abba a sirás
Sziasztok!!Elolvastam a topicot a 230.hsz-ig az elejétől és nem tudom hogy érdemes-e tovább olvasni mert szörnyű micsoda sárdobálás megy ott!!Fel vagyok háborodva kicsit mert azt hittem ide kulturált emberek járnak!De ez csak az én véleményem!Köszi hogy irhattam ide!
cya.
Sztem jöhetne már a szavazás, és jolenen megtekinteni a meglévő vidiket =)
sajna én a melo melett nem tok sűrűn járni ide =(
sok véntrotty,jonnek szolizni :S
Sztem jöhetne már a szavazás, és jolenen megtekinteni a meglévő vidiket =)
sajna én a melo melett nem tok sűrűn járni ide =(
sok véntrotty,jonnek szolizni :S
7.-é től
Apropos,mikortól lehet eme a versenye szavazni? :-)
ne hagyjátok az utolsó napokra a beküldést
sexy a beküldötek már:)
kivételes lehetőségem volt megtekinteni
gyerünk gyerünk
sexy a beküldötek már:)
kivételes lehetőségem volt megtekinteni
gyerünk gyerünk
Légyszi jelentkezzél a versenyre!Ott már olyan tanácsokat adhatsz a partnerednek,amitt elbirsz!Inkább mint ez a sokk-sokk gépelés a FÓRUMON