Régebben volt mozi,kocsi(vezetés közben),kocsma hátsó terme,utcán hazakísérés közben.
Középsuliban üres teremben tanáraisztalon rendszeresen hetente szex. Gyakorlaton a saokban ujjazás és nadrágba verés. Buszmegállóban buszra várva ujjazás (orgazmusig ittis és teremben is), Tesi öltözőben rendszeresen szopás. Erdőben, parkolóban, a konyhában szopás miközben az ajtó tuloldalán a nappaliban 4 szülő. autópályán nyáron pucéran pucsitás az anyósülési ablaknak és szopás. a kamionosok biztos élvezték a belátást
az én pasim csak addig szerette amíg még ritkán taliztunk most hogy már lehet nem kell neki
Persze, hogy szeretem...
nekem már volt a héven..szentendre felé...wow...
Nem!!picit nyaldos!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2007. 10. 01. hétfő 08:02
Ő is leszop téged?
Mozi, Balaton, Velencei tó, parkoló szerintem nem is számít nyilvános helynek. (Persze kínos is lehet, ha "filmszakadás" vagy bármi következtében felgyujtják a villanyt! )
A leg- leg az volt az életemben, amikor még csak "együtt jártunk" a nejemmel, bemutatkozó "családi buli"-n kellett részt vennem, (anyós, após, nagynénik, nagybácsik stb.) ültünk egymás mellett karos, támlás fotelekben, alig pár méterre az öregektől, és a Kedves a karfán nyugvó kézfejét lejjebb engedve nadrágon keresztűl addig simizett, míg meg nem elégedett a "munkájával". (én is elégedett voltam! ) Utána kimentünk gyorsan a konyhába mosogatni, és jól lelocsoltuk vízzel a nacimat, hogy ne legyen árulkodó a folt. Ciki volt, de jó.
A leg- leg az volt az életemben, amikor még csak "együtt jártunk" a nejemmel, bemutatkozó "családi buli"-n kellett részt vennem, (anyós, após, nagynénik, nagybácsik stb.) ültünk egymás mellett karos, támlás fotelekben, alig pár méterre az öregektől, és a Kedves a karfán nyugvó kézfejét lejjebb engedve nadrágon keresztűl addig simizett, míg meg nem elégedett a "munkájával". (én is elégedett voltam! ) Utána kimentünk gyorsan a konyhába mosogatni, és jól lelocsoltuk vízzel a nacimat, hogy ne legyen árulkodó a folt. Ciki volt, de jó.
Ő is leszop téged?
(Ez egy válasz cuki0810 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 04:13
Én moziban meg az autóban bármikor leszopom a párom!Csak kérnie kell,de azt se nagyon!Utána persze mindig viszonozza!
Én moziban meg az autóban bármikor leszopom a párom!Csak kérnie kell,de azt se nagyon!Utána persze mindig viszonozza!
Tavaly nyáron a barátnőmmel otthon az akkor még jó medencékben hancúroztunk kiverte a farkam aztán akkor vettük észre hogy fönt a hegyoldalban vágják a füvet onnan meg simán belehet látni talán nem vettek észre
Ja pláne az hogy a faluban ahol lakok kb 170-en vagyunk
Ja pláne az hogy a faluban ahol lakok kb 170-en vagyunk
persze, hogy szertem, izgi a javából
margitsziget nappali séti aztán kukifogás a parton pest felé
nem mondod,tv közvetítette a balesetet?
termálban, aztán beleült...
Földközi tengerben,strandon meg Balcsiban is tömegben,de nem voltunk vele egyedül és nagyon szupi volt.Meg nudin is csináltuk,de ott is voltunk többen is így egyszerre.
parkban asztalon ülve a csaj meg szemben velem a padon és szopott
Mindenhol jó, s volt rengeteg, erdő, mező, tó stb..
és ami még nem hangzott el az a BKV éjszakai járat, az is izgi volt
és ami még nem hangzott el az a BKV éjszakai járat, az is izgi volt
Volt már ebben is szerencsém. Valamikor, réges régenn....
Erdoben, folyó partjánn, tó partjánn - természet lágy olében. Kolcsonos volt a dolog.
Erdoben, folyó partjánn, tó partjánn - természet lágy olében. Kolcsonos volt a dolog.
Mi nyáron szintén Balcsin, parttól kb 10 méterre bementünk este, de a part kivilágítva, voltak de csak páran, és annyira beindított az álló bimbója, hogy kiraktam a farkam, és ő leszopott...
Nyilvános parkban, a bokrokban, Balatonban, moziban, hogy csak párat említsek...