Ez egy nagyon ismerős szitu,mintha én írtam vna Szintén Siófok,szintén idén nyár,szintén parttól 10-20m,mondjuk ez este volt,de voltak bőven még a vízben és a parton is ücsörögtek de annyira beindított ahogy ő is levette a fürdőruháját és meztelenül hozzámsimult a vízben,hogy kénytelen voltam ott helyben berakni neki Nagyon jó volt csak a lábunk görcsölt be a végére
(Ez egy válasz Robi- üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 23:34
Mi a párommal a Siófokon nyraltunk és a Balatonban fürdés közben kivántuk meg egymást.Először csak ki akarta verni, de ő is beindult és félrehúva a bikinit beleült. Ez kb a parttól 10-20m-re tötént. Jól elintéztem....
Hegyen, éjszaka, a várpsra gyönyörű kilátás, persze 1 baki volt vele, tél volt, de attól még belepucsítottam a semmiségbe, és szexeltünk 1 jót exemmel
Mi a párommal a Siófokon nyraltunk és a Balatonban fürdés közben kivántuk meg egymást.Először csak ki akarta verni, de ő is beindult és félrehúva a bikinit beleült. Ez kb a parttól 10-20m-re tötént. Jól elintéztem....
én is jobban szeretem a páromat leszopni,de vertem már ki neki vízibiciklin a balatonon és este különböző parkokban
Hosszú éjjelbe nyúló autózás. Négyen az autóban. Mi egy alkalmi barátnőmmel ketten hátul (kapcsolatunk nem volt nyilvános). Hidegre való hivatkozás. Nagykabát az ölünkbe terítve. A csaj nyomja a véget nem érő történetet, közben pedig előveszi a farkam és ráérősen veregeti. Majd, hogy a helyzet pikánsabb legyen, elkezd enyhén flörtölni az előttünk ülő egyik sráccal. Jó élmény volt .... És az vállalkozó kedvűek figyelmébe: a tükörből nem lehet hátra látni, legalábbis nem ágyék tájra.
Lehet, hogy kissé szégyellős vagyok, de neke ez meg sem fordult a fejemben!
Mi is a feleségemmel a Velencei tóban fürödve, természetesen kánikula, nagy tömeg a vízben,és én ölbe vettem anyát, bugyit félrehúztam, a szerszámot betettem a punciba és "sétáltunk" amíg el nem sűlt a farkam.Nagyon kanos voltam, és muszáj volt ehhez a megoldáshoz nyúlni, a tömeg meg nem zavart. Azt hiszem őt is bizsergette a tudat, hogy látják is meg nem is. Azután elég sokszor kihasználtuk ezt a helyzetet gyógyfürdökben, mert ott sötét un. "nyúlkálós" a víz.
(Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2006. 02. 10. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 10. péntek 09:32
Egykori barátommal, sokat jártunk "nudira". Néha előfordult, hogy egy kissé elbámészkodott, és megfeledkezett magáról. Ilyenkor hasra feküdt a matracon, és megkért, hogy segítsek. Szorosan mellette, kissé alányúlva, néhány mozdulattal megszűnt a merevedése. Csak a törülközőn maradt néhány árulkodó nyom. Sokszor elgondolkodtam, miért természetellenes, ha egy férfinak "feláll" például ilyen helyen.
Nekem a volt barátnóm leszopott a héven Békásmegyer felé haladva. hát megvan a filingje a dolognak. Nem azért lett vége mert nem volt beválalós
Effélére még pont nem gondoltam. De ki fogom próbálni :D
(Ez egy válasz sszergi üzenetére (2006. 10. 25. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sszergi üzenetére (2006. 10. 25. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 25. szerda 11:19
ez ritkán jut eszembe, biztos öreg vaok?
meg a dugás sokkal jobb .-))) és van hogy nem bírja ki az ember hazáig...
azért a szégyellősebb pároknak adok tippet!
van a nődnek egy jó hosszú szoknyája?
akkor keressetek egy parkot paddal, aztán a bugyiját tedd zsebre, mert félrehúzni nem kényelmes... csüccs az ölembe babám!
és ha mégis arra jön valaki? :-)))))))))
akkor csak megállítod a lányt a mozgásban...
a szoknyájától amit gondosan elrendezel az öledben úgy sem látnak semmit, csak két kipirult arcú emberkét smárolni a padon?
szerencsére többször is megvolt, szerintem ez az élmény szupi :-))))))))
jaaa és jó sok a papírzsepi kell! mert irtóra össze tudja magát kenni az ember fia egy nővel az ölében :-)))))
akkor keressetek egy parkot paddal, aztán a bugyiját tedd zsebre, mert félrehúzni nem kényelmes... csüccs az ölembe babám!
a szoknyájától amit gondosan elrendezel az öledben úgy sem látnak semmit, csak két kipirult arcú emberkét smárolni a padon?
jaaa és jó sok a papírzsepi kell! mert irtóra össze tudja magát kenni az ember fia egy nővel az ölében :-)))))
Mondjuk egy buzi seggberak a kékmetró bármelyik megállójában?
Az enyém mindig csak a balhét verte ki nyilvános helyen, azért is lett vége.
Ehhez mi már túl vének vagyunk.....
HÖH... igazad van, ne varja, lehet vele mást is csinálni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 10. 26. csütörtök 00:16
Ha a kérdést szószerint értjük, akkor nem szeretem ha a csajomn nyilvános helyen veri ki. Sőt, sehol ne verje ki. Mert ha kiveri, akkor fasza van, és akkor nem a csajom, hanem az uram éán meg a szukája. Nem. Nemszeretem ha a csajom nyilvános helyen kiveri.
Ha a kérdést szószerint értjük, akkor nem szeretem ha a csajomn nyilvános helyen veri ki. Sőt, sehol ne verje ki. Mert ha kiveri, akkor fasza van, és akkor nem a csajom, hanem az uram éán meg a szukája. Nem. Nemszeretem ha a csajom nyilvános helyen kiveri.
Valóban iagazd van! Csak sajna (vagy szerencsére..) nem olyan vilgot élünk, hogy a nők szoknyában járnak! TISZTELET a kivételnek!
2006. 10. 25. szerda 11:19
Nagyon!
hallatlan izgalmas dolog és jóóóóóóóóóóóóóó
Voltbarátnőmmel, a fősulim wc-jében, olyan du kettőkor:D Több wc is van, ezt fontos tudni:D Én a legkihaltabbat szemeltem mki. Lementem, üres, vissza a csajértm be az egyik fülkébe, és elkezdtük:) Bugyit térdig letoltam neki, ujjazgatás, simi stb. Ő is elővette a műszert, elkezdte habosítani. És pont aznap, pont akkor , pont a legritkában látogatott budiban, megjelent valaki szarni. De azt ajófajta öblös szarást:D És ha ez nem lett volna elég, mi a három wc közül a középsőben voltunk: És láss csodát, valaki a másik oldalunkra is betért, hasonló bariton tónusban fosni. Szval sem a szag, sem a vizualitás nem volt megfelelő. Amikor végeztek, kiosontunk és elmentünk a leggyakrabban használ closettbe:D Itt már senkinek nem volt pofája szarni nappal:D Viszon minden percben volt szinte valaki rajtunk kívül bent:D Izgató volt tudni, hogy engem ott szopnak, mások meg csak megy ajtónyira kint beszélgetnek:D Hatalmasat élveztem na:D
Matek ill biológia órán... Székek egymás mellé hogy a mögötünkülő ne lássa, kispokróc a lábainkra mondván " hideg van" ... aztán hajrá. régi szép idők.