Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2020. 09. 29. kedd 13:52  #216
Babettbitch Babettbitch
Értem.
Bár számomra ez egy erősen szentimentális megközelítése a dolognak, de legyen így. Vagy legalább is elfogadom, hogy lehet olyan csaj, aki esetleg így gondolkodik. (Már-már romantikus filmbe illően... smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 29. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 09. 29. kedd 07:11
Egy nőt úgy vélem az a láthatatlan aura vonz amit úgy hívunk a nagybetűs FÉRFI. Egy hölgy számára az hogy lát egy apukát egy férfit aki gyermekét neveli játszik vele, az ahogy bán vele, akár több gyerekkel is megbírkózik az kelti fel a figyelmet. De ha nincs is meg ez a játszótéri jelenet akkoris motoszkál a nők agyában hogy egy igazi férfi mert hogy végülis a gyermekáldás az élet értelme. És neki ez sikerült. Valakinek a szerelme volt aki megajándékozta őt egy gyermekkel. A nők nagy hányada kombinál és permutál. És mit gondol? Előre is elnézést kérek. smile Hogy egy igazi férfi aki gondoskodik aki feltehetően mindent megad a gyermekeinek, aki képes szeretni önzetlenül, amely nő szerencsés ha ilyen férje lehet. Figyelmes kedves okos. És valószínűleg jó az ágyban. smile Na jó persze ez már kicsit túlzó de az előbb felsorolt tulajdonságokból elég egy hogy felkeltse egy hölgy érdeklődését. Egyszerű biológia jó apuka aki az ő gyermekeinek is nagyszerű apukája lehetne. Ha nincs még gyermek akkor pedig a nem megszokott az izgalom a lebukás veszélye, az a tény hogy belemászik kettejük intim viszonyába és úgy érzi a nő hogy ő jobb mint a választottja. Ez mindig jól esik egy nőnek.
2020. 09. 29. kedd 13:41  #215
Babettbitch Babettbitch
Ez még érthető is lenne bizonyos esetekben, hiszen ha a "nem független férfi szóba sem jöhet", akkor nyilván a függetlent keresi!
A topik címe viszont ennek pont az ellenkezőjéről szól, miszerint a "nős férfiak (nem függetlenek) olyan kapósak"...
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 23:04
Elég sok nő van aki egyértelműen kijelenti, hogy nem független férfi szóba sem jöhet nála.
2020. 09. 29. kedd 07:11  #214
Törölt felhasználó (4293192)
Egy nőt úgy vélem az a láthatatlan aura vonz amit úgy hívunk a nagybetűs FÉRFI. Egy hölgy számára az hogy lát egy apukát egy férfit aki gyermekét neveli játszik vele, az ahogy bán vele, akár több gyerekkel is megbírkózik az kelti fel a figyelmet. De ha nincs is meg ez a játszótéri jelenet akkoris motoszkál a nők agyában hogy egy igazi férfi mert hogy végülis a gyermekáldás az élet értelme. És neki ez sikerült. Valakinek a szerelme volt aki megajándékozta őt egy gyermekkel. A nők nagy hányada kombinál és permutál. És mit gondol? Előre is elnézést kérek. smile Hogy egy igazi férfi aki gondoskodik aki feltehetően mindent megad a gyermekeinek, aki képes szeretni önzetlenül, amely nő szerencsés ha ilyen férje lehet. Figyelmes kedves okos. És valószínűleg jó az ágyban. smile Na jó persze ez már kicsit túlzó de az előbb felsorolt tulajdonságokból elég egy hogy felkeltse egy hölgy érdeklődését. Egyszerű biológia jó apuka aki az ő gyermekeinek is nagyszerű apukája lehetne. Ha nincs még gyermek akkor pedig a nem megszokott az izgalom a lebukás veszélye, az a tény hogy belemászik kettejük intim viszonyába és úgy érzi a nő hogy ő jobb mint a választottja. Ez mindig jól esik egy nőnek.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 19:09
Hát ezen a "felkérdezésen" most meglepődtem! Őszintén. De nevezhetném kérdésbe megfogalmazott állításnak is!
Én például soha sem a papírjait nézem az illetőnek, hanem a body-t...! Kizárólag. El sem jutok a papírokig!
Ezek szerint viszont van olyan csaj, akinél a Házassági Anyakönyvi Kivonat a "beugró"... onnan indít?! Hmmmm.
2020. 09. 28. hétfő 23:04  #213
egysportospasi egysportospasi
Elég sok nő van aki egyértelműen kijelenti, hogy nem független férfi szóba sem jöhet nála.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 09. 28. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 28. hétfő 19:09
Hát ezen a "felkérdezésen" most meglepődtem! Őszintén. De nevezhetném kérdésbe megfogalmazott állításnak is!
Én például soha sem a papírjait nézem az illetőnek, hanem a body-t...! Kizárólag. El sem jutok a papírokig!
Ezek szerint viszont van olyan csaj, akinél a Házassági Anyakönyvi Kivonat a "beugró"... onnan indít?! Hmmmm.
2020. 09. 28. hétfő 19:09  #212
Babettbitch Babettbitch
2020. 09. 28. hétfő 15:30  #211
truffelo2 truffelo2
Nos ez sem igaz. Nős ffi vagyok, az idősebb kiadásból. Szeretem, ha kézzel elégítenek ki, akár több nő, is egymás előtt, és után, mivel meglehetősen sok a spermám.De nem nagyon van rá jelentkező, pedig állítólag iszonyúan jól nyalok!
2020. 09. 04. péntek 01:22  #210
Ilyet is sokat olvastam már, hogy érzelmek keverednek a dolgokba és aztán lelki bajok lesznek, mert főleg a nő azt szeretné hogy egy pár legyenek. Tudom hogy nem vagyok ettől népszerű, de nekem például attól hogy jól éreztem magam valakivel, lelkileg is megértettük egymást, eszembe nem jutott, hogy a páromnak akarjam. Párt legfeljebb akkor kerestem amikor független voltam és ez volt célom. Ezért nyilván az nem jó, ha a nő mondjuk független, a férfi meg nem. Fordítva sem, legalábbis ha valamelyik fél tényleg komoly párt keres, akkor semmiképpen. Én viszont mindig tudtam, hogy kit keresek és mit akarok, mindig egyértelműen ezt kommunikáltam, nem azon múlt a dolog, hogy majd milyen lelki kapcsolat lesz, hanem döntés kérdése volt, előre minden le volt fixálva és úgy is történt minden.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 03. csütörtök 12:37
A hulyites nem csak a nos ferfiak eszkoztara. Emiatt nem rosszabbak szerintem, hisz ez inkabb jellem kerdese. Van, aki nyiltan elmondja mi a csaladi allapota es ez igy fair is ugy gondolom.
A nos ferfiak nagyon tudnak udvarolni, edibedik, igyekeznek megfelelni a szeretoiknek es a kedvukben jarni. Ezert aztan a nok idovel elkezdenek erzelmileg is belekeveredni a kapcsolatba. Ez a nem jo, hisz nem lehetnek egy par barmennyire is mukodik esetleg a lelki resze is koztuk. Illetve, egy csalad felbomlasa aran lehetnek. Meg amit mar emlitettem is, rem korulmenyes a kommunikacio veluk. Bujkalni kell, ovatoskodni stb. Van par orajuk aztan szaladnak haza. Szoval sulyozva a dolgokat tobb a minusz, mint a plusz. Legalabbis en igy velem.
2020. 09. 03. csütörtök 12:37  #209
A hulyites nem csak a nos ferfiak eszkoztara. Emiatt nem rosszabbak szerintem, hisz ez inkabb jellem kerdese. Van, aki nyiltan elmondja mi a csaladi allapota es ez igy fair is ugy gondolom.
A nos ferfiak nagyon tudnak udvarolni, edibedik, igyekeznek megfelelni a szeretoiknek es a kedvukben jarni. Ezert aztan a nok idovel elkezdenek erzelmileg is belekeveredni a kapcsolatba. Ez a nem jo, hisz nem lehetnek egy par barmennyire is mukodik esetleg a lelki resze is koztuk. Illetve, egy csalad felbomlasa aran lehetnek. Meg amit mar emlitettem is, rem korulmenyes a kommunikacio veluk. Bujkalni kell, ovatoskodni stb. Van par orajuk aztan szaladnak haza. Szoval sulyozva a dolgokat tobb a minusz, mint a plusz. Legalabbis en igy velem.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 09. 03. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 03. csütörtök 11:39
Szerintem nem kapósabbak, sőt sokkal hátrányosabb helyzetben vannak mint a függetlenek. A nők kerülik őket, rossz véleményük van róluk, pl. sok olyan női hozzászólást olvastam már ilyen típusú fórumokon, amikor a nők kifejezetten azért küszködtek mindenféle lelki problémákkal, mert egy nős férfivel kerültek kapcsolatba, aki a cél elérése érdekében hülyítette őket.
2020. 09. 03. csütörtök 11:39  #208
Szerintem nem kapósabbak, sőt sokkal hátrányosabb helyzetben vannak mint a függetlenek. A nők kerülik őket, rossz véleményük van róluk, pl. sok olyan női hozzászólást olvastam már ilyen típusú fórumokon, amikor a nők kifejezetten azért küszködtek mindenféle lelki problémákkal, mert egy nős férfivel kerültek kapcsolatba, aki a cél elérése érdekében hülyítette őket.
2020. 09. 01. kedd 08:58  #207
seximado73 seximado73
Én nem vettem észre hogy kapósabb lennék.
2020. 08. 29. szombat 07:03  #206
Nem kaposabbak. Remesen korulmenyes mar kommunikalni is veluk. En kerulom oket, ha tehetem.
Egy dolgot viszont a javukra irok. Sokkal jobban "bannak" a nokkel, mint az egyedulallo ferfiak.
2020. 08. 29. szombat 02:53  #205
Törölt felhasználó (4406002)
Nem kapósabbak!
2020. 07. 12. vasárnap 20:07  #204
10Huncutka 10Huncutka
Ez nagyon jó! Tapasztalataim szerin egyáltalán nem kapósak a nős férfiak főleg nem az egyedül állók körében!
Hétköznapokban ismerősök körében talán! Internetes oldalakon menekülnek a nős férfiaktól!
2020. 06. 09. kedd 18:22  #203
Törölt felhasználó (4333862)
2 napja kaptam erre 1 választ, mert kihívás megszerezni őket circling de ez tény, hogy ha kapcsolatban vagy kapósabb is vigyor3
2020. 04. 11. szombat 15:10  #202
bugyibuvar73 bugyibuvar73
Dehogy kapósak. vigyor2
2020. 03. 10. kedd 15:43  #201
Törölt felhasználó (1474922)
circling ja ja smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040802)
2019. 03. 13. szerda 20:13
Amiért a férjes nők.

(Remélem, tetszett a válaszom! smile ) )
2020. 03. 09. hétfő 22:33  #200
kivancsiskodok kivancsiskodok
Nem kapósabbak mint a szinglik!
2020. 02. 29. szombat 20:56  #199
Törölt felhasználó (3971332)
hát én nös vagyok de ...............
2020. 01. 19. vasárnap 20:41  #198
Törölt felhasználó (4270842)
Kapósak? Akkor én miért nem?☺
2019. 03. 19. kedd 12:52  #197
louies louies
Szeretnék kapós lenni