Igen,pontosan
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 12. 20. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 10:31
Ez azt jelenti, hogy teljesen átadta magát a kéjnek és a gyönyörre vágyik minden porcikája. Bizony nagyon izgató tud lenni, amikor egy egyébként szépen beszélő, talán a mindennapokban visszahúzódó feleség, mocskos szájú, "ribanccá" válik a férje, partnere, partnerei társaságában.
Ez azt jelenti, hogy teljesen átadta magát a kéjnek és a gyönyörre vágyik minden porcikája. Bizony nagyon izgató tud lenni, amikor egy egyébként szépen beszélő, talán a mindennapokban visszahúzódó feleség, mocskos szájú, "ribanccá" válik a férje, partnere, partnerei társaságában.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 09:35
Szerintem is így van . A párom sosem beszél csúnyán kivéve ha nagyon be van indulva sex közben. innen is tudom hogy már megszünt körülötte a világ és már nincs kontrol
Szerintem is így van . A párom sosem beszél csúnyán kivéve ha nagyon be van indulva sex közben. innen is tudom hogy már megszünt körülötte a világ és már nincs kontrol
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 12. 17. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 08:12
Minél intelligensebb, kedvesebb egy Nő, annál izgatóbb, ha obszcén szavakat, hosszabb mondatokat használ.
Tegnap belesúgta a fülembe a párom szex közben, hogy "öklözd meg a pinám" egyből kivettem a farkam belőle, vadul nyalni kezdtem, betoltam 3 ujjam, majd nemsokára a negyediket is, és nem sokkal rá az ötödiket is... Olyan vadul tolta bele magát, hogy csukló fölött benne voltam. Mondta közben, hogy "keményebben", aztán mielőtt elment volna, még felsikított, hogy "aaahhh, töltsd ki a pinám" . Betoltam gyorsan a másik kezem két ujját is az oklom mellé. Visítva élvezett el. Ennyire talán még sosem volt hangos közben két kézzel húzta bele a fejem a fazonos pinájába... Azt ordította miközben élvezett, hogy "aáaaaah, nyald a pinám".... Miután elment, szegenykém tökre elszégyellte magát mondtam neki, hogy kurvara felhúzott visszarakatom bele a farkam. Nagyon tág volt a pinája már... (Az öklözés előtt igen szűk volt) Kb 10et loktem, kirantottam és ravertem a pinajara
Mi a csúnya,mi az obszcén?
Mi ha hármasba vagyunk nincs csúnya szó, csak izgató!
Mi ha hármasba vagyunk nincs csúnya szó, csak izgató!
Minél intelligensebb, kedvesebb egy Nő, annál izgatóbb, ha obszcén szavakat, hosszabb mondatokat használ.
Kedves Kriszta! Igen, a szex közbeni mocskos beszéd a partnerek között plusz kéjes bizsergést ad, fokozza a vágyat, a szenvedélyt! Szívesem mondok buja mocskos dolgokat a nőnek, de élvezem, ha engem izgatnak így, szavakkal, buja, 18+-os utasításokkal!
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 08:28
Hát ezt én volt barátom nem szerette! El kezdtem így beszélni azt mondta fogjam be szám, mert így le lankad a farka!! Szóval ez inkább le lohasztotta, mint izgatta))
Kedves Cicuska! Igen, a szex közbeni mocskos beszéd a partnerek között plusz kéjes bizsergést ad, fokozza a vágyat, a szenvedélyt! Szívesem mondok buja mocskos dolgokat a nőnek, de élvezem, ha engem izgatnak így, szavakkal, buja, 18+-os utasításokkal!
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 13. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 05:28
Engem is beindít amikor cumizok és kis kurvának meg ribancnak nevez. De én is szoktam csúnyán beszelni.
Volt egy ilyen barátnőm,mindketten nagyon élveztük ezt.Nem tudom mi az oka de ő is szerette ls én is.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 13. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 05:28
Engem is beindít amikor cumizok és kis kurvának meg ribancnak nevez. De én is szoktam csúnyán beszelni.
Véleményem szerint is nagyon izgató, engem is teljesen beindít az efféle beszéd szex közben.
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ezt én volt barátom nem szerette! El kezdtem így beszélni azt mondta fogjam be szám, mert így le lankad a farka!! Szóval ez inkább le lohasztotta, mint izgatta))
Sajnos az én párom nem szereti a beszédet szex közben. Nagy ritkán szólhatok egy két mondatot.
Szeretem mikor párom csúnyán beszél teljesen beindít
Én sem szeretem
Pedig mennyire izgató, főleg ha a nőben va egy kis kezdeményező készség is.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 07:48
Nem tudom milyen férfi az ilyen... Annyira vaditó meg izgató mikor ilyeneket mond, hogy "nagyon nedves a puncim" "nyalj ki keményenebben" "baszd szét a pinám" "basszál keményebben" "rakd be mélyebben" "verd rá az arcomra" "szopass le" én imádom...
Nem tudom milyen férfi az ilyen... Annyira vaditó meg izgató mikor ilyeneket mond, hogy "nagyon nedves a puncim" "nyalj ki keményenebben" "baszd szét a pinám" "basszál keményebben" "rakd be mélyebben" "verd rá az arcomra" "szopass le" én imádom...
Én nagyon szeretem de nekem is volt olyan amikor túl sok volt. Szóval a jelenség létezik. Persze ha közben simogatja magát és erotikusan perverz az valami óriási élmény.
jó is az!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 07:33
Szombaton itt voltak a haverok. Iszogattunk kicsit. Mikor elmentek, kb azonnal zuhany, aztán egymásnak estünk. Ilyenkor italosan sokkal jobban bírom, és ilyenkor nagyon keményen szoktam dugni a párom. Szereti nagyon. Miközben dugtam, a csiklóját izgatva masztizott a vibrijével. Fel is kapcsoltam az éjjeli szekrényen a kis lámpát hogy lássák mindent. Fazonra volt borotválva a pinája, nagyon vad volt. Ilyeneket mondott közben , hogy "tetszik a pinám?" (Amikor fazonra borotvalja, pinának hívjunk, amikor csupasz, akkor puncikának) Meg hogy "tedd be tövig a farkad" a vége felé, mikor csiklón közeledett az orgazmusa, szinte rámüvöltött, hogy "baszd szét a pinám" ... És el is élvezett. Imádom mikor mocskosan beszél
Szombaton itt voltak a haverok. Iszogattunk kicsit. Mikor elmentek, kb azonnal zuhany, aztán egymásnak estünk. Ilyenkor italosan sokkal jobban bírom, és ilyenkor nagyon keményen szoktam dugni a párom. Szereti nagyon. Miközben dugtam, a csiklóját izgatva masztizott a vibrijével. Fel is kapcsoltam az éjjeli szekrényen a kis lámpát hogy lássák mindent. Fazonra volt borotválva a pinája, nagyon vad volt. Ilyeneket mondott közben , hogy "tetszik a pinám?" (Amikor fazonra borotvalja, pinának hívjunk, amikor csupasz, akkor puncikának) Meg hogy "tedd be tövig a farkad" a vége felé, mikor csiklón közeledett az orgazmusa, szinte rámüvöltött, hogy "baszd szét a pinám" ... És el is élvezett. Imádom mikor mocskosan beszél