Izgi,tud lenni. Imádom.
Akkori barnatnomel tultoltam, szolt eleg lesz ...
hahahaha
hahahaha
Amikor csúnyán beszél tudom hogy nincs más csak a sex. Akkor nagyon élvezi ő is
igazad van mi is így szoktuk,
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A legtöbb csajom szájából elhangzott felpörgetett állapotban ..."baszd szét a lucskos pinámat" ..."az összes gecit kiszopom a kemény faszodból" ...és hasonló mondatok ... ...és az ilyen mondatok még keményebbé teszik a faszt
Én szeretem, ha egy nő időnként elejt egy-két csúnya szót. Nem csak szex közben. Persze nem alpári módon, de szerintem nincs azzal semmi baj, ha egy nő időnként elejt egy-két ilyet. Bejön..
Tegnap olyanokat mondtam neki szex közben, hogy "aaahhh... De kibaszott lucskos a pinád" , "rá fogom verni a pinádra" tetszett neki
Ki is kell azt engedni, úgy csak még izgatóbb!
Imadom
Nekem csak néha száll el a feleségem de akkor nagyon izgató tud lenni. És ahogy a puncijat nézi ahogy benne vagyok… alig bírok magam tartani.
Mi is hasonlóan csináljuk mint ti , Nekem is mondja feleségem szex közbe basszál szét had élvezzem a faszod !
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 07:09
Tegnap forrón szeretkeztünk, én közepes sebességgel dugtam a párom, hogy ne menjek el hamar. Nemsokára rám szólt hogy "basszál már meg rendesen" hát én úgy beindultam, mint a géppuska elkezdtem izomból baszni. Közben kérdeztem, hogy így gondoltam? Erre mondta hogy keményebben. Hát keményebben nem "lehetett" már, mert tényleg izomból basztam. Nem is bírtam sokáig a tempót, pár perc múlva ki kellett rántani a farkam, nehogy elélvezzek. Erre mosolyogva kérdezte hogy mi lesz, akkor nem baszom meg? hát a punciját tovább nem tudtam dugni, annyira orgazmus szélén voltam. Mondtam neki, hogy "gyere, most megbaszom a torkod" rá is cuppant a farkamra, és vadul szopni kezdett. szerencsére itt már jobban tudtam kontrollálni az orgazmust, tovább bírtam. Közben én adtam most az instrukciókat, mondtam neki, hogy "szopj keményebben", "tartsd lent a farkam" stb. Közben két kézzel szorítottam bele a farkam a a fejét, a csípőmet meg brutál gyorsan mozgatja basztam a száját. Nemsokára belém tolta egy ujját is, amitől éreztem hogy el fogok élvezni. Már szinte ordítva elvezkedtem, szóltam neki, hogy "tele fogom élvezni a szádat" - és valóban, belrobbantam a szájába, hatalmasat spricceltem az ajkai közé... Aztán elismerően "megdicsért" , hogy "tényleg jól leszopattál "
Ez a fajta mocskosabb beszéd ritka nálunk, általában akkor fordul elő, ha iszogatunk kicsit, de nagyon izgató
Ez a fajta mocskosabb beszéd ritka nálunk, általában akkor fordul elő, ha iszogatunk kicsit, de nagyon izgató
Tegnap forrón szeretkeztünk, én közepes sebességgel dugtam a párom, hogy ne menjek el hamar. Nemsokára rám szólt hogy "basszál már meg rendesen" hát én úgy beindultam, mint a géppuska elkezdtem izomból baszni. Közben kérdeztem, hogy így gondoltam? Erre mondta hogy keményebben. Hát keményebben nem "lehetett" már, mert tényleg izomból basztam. Nem is bírtam sokáig a tempót, pár perc múlva ki kellett rántani a farkam, nehogy elélvezzek. Erre mosolyogva kérdezte hogy mi lesz, akkor nem baszom meg? hát a punciját tovább nem tudtam dugni, annyira orgazmus szélén voltam. Mondtam neki, hogy "gyere, most megbaszom a torkod" rá is cuppant a farkamra, és vadul szopni kezdett. szerencsére itt már jobban tudtam kontrollálni az orgazmust, tovább bírtam. Közben én adtam most az instrukciókat, mondtam neki, hogy "szopj keményebben", "tartsd lent a farkam" stb. Közben két kézzel szorítottam bele a farkam a a fejét, a csípőmet meg brutál gyorsan mozgatja basztam a száját. Nemsokára belém tolta egy ujját is, amitől éreztem hogy el fogok élvezni. Már szinte ordítva elvezkedtem, szóltam neki, hogy "tele fogom élvezni a szádat" - és valóban, belrobbantam a szájába, hatalmasat spricceltem az ajkai közé... Aztán elismerően "megdicsért" , hogy "tényleg jól leszopattál "
Szeretek közben beszélgetni, de nem Alpári stílusban.
nálunk van ez izgat mindkettőnket
A párom nem szokott beszélni szex közben, pedig engem nagyon felpörgetne. Tudnátok ajánlani valami olyan szinkronos filmet vagy erotikus könyvet amiből lehetne ihletet meríteni? Amiben sokat és izgatóan beszélnek. Nem erre a "baszd szét a pinám" kategóriára gondolok.
Párom is odavan a mocskos beszédért!
Dugás közben ha elkezdek vele így beszélni, nagyon hamar elélvez!
Nagyon felizgatja, ha mondom neki, hogy miután megbasztalak a forró gecimet az arcodra fogom verni, szétkenem rajta majd megbaszom a szádat. persze ez nem egy mondat alaposan részletezem neki..
De az is bejön neki, ha ecsetelem, hogy mindjárt átrakom a faszomat a seggébe, és nem érdekel mennyire fog nyüszögni szétkúrom és beleélvezek.
stb stb
Dugás közben ha elkezdek vele így beszélni, nagyon hamar elélvez!
Nagyon felizgatja, ha mondom neki, hogy miután megbasztalak a forró gecimet az arcodra fogom verni, szétkenem rajta majd megbaszom a szádat. persze ez nem egy mondat alaposan részletezem neki..
De az is bejön neki, ha ecsetelem, hogy mindjárt átrakom a faszomat a seggébe, és nem érdekel mennyire fog nyüszögni szétkúrom és beleélvezek.
stb stb
csináltok majd ilyen vidit csúnya beszédel nagyon jó videokat készitettek szuperek vagytok
(Ez egy válasz Kettesben 75 üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 11:35
Igen jó hogy ha beszél az ember szex közben!! Élvzhetőbb és sokkal jobban be indul tőle!
Igen jó hogy ha beszél az ember szex közben!! Élvzhetőbb és sokkal jobban be indul tőle!
Szeretnük!
Csak mocskosan jo!