Hát nem tudom miért pont egy 50 feletti nem épp szexi pasival nyálazná ki magát egy hamvas húszas kiscsaj
Én 19 évesen szeretkeztem egy 14 éves lánnyal, de már volt tapasztalata előttem.
A feleségemmel 30 évesen jöttem össze, ő 18 volt, én voltam az első akit leszopott, aztán pedig én vettem el a szüzességét.
A feleségemmel 30 évesen jöttem össze, ő 18 volt, én voltam az első akit leszopott, aztán pedig én vettem el a szüzességét.
en tizenhat evesen az 56eves muszaki igazgatowal vesztettem el a szuzessegem,bele estem meg ma is szeretem (platoi) sajnos nem valt el hogy felesegul vegyen.miatta lettem surun baszott nocike.o mondta hogy keresszek mas ffit aki elvesz,ugy meg tetszett a keresgeles hogy meg ma is (30evvel a lagzi utan )gyakran keresem a hozza hasonlot nem annyira korban mint meretbe es minosegbe.ma mar nehez lenne ekkora kor kulombseggel "uzem kepes" ffit talalnom (90felett lenne)
A kis picsák szeretik ha erős vagy...heheh Viccen kivűl kitartást!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2021. 05. 16. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 16. vasárnap 19:12
huszonévesen nem para, de az idősebb fickótól még messze állsz. Nem mernék beadni egy ilyen fiatal kiscsajt, pedig most nőnek fel a gyerekeim haverjai. Biztos lesz kísértés, meg próbálkozás.Erős leszek!
huszonévesen nem para, de az idősebb fickótól még messze állsz. Nem mernék beadni egy ilyen fiatal kiscsajt, pedig most nőnek fel a gyerekeim haverjai. Biztos lesz kísértés, meg próbálkozás.Erős leszek!
(Ez egy válasz balu rocco üzenetére (2021. 05. 16. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 16. vasárnap 19:04
én két hónapig jártam vele mire megkaptam a seggét..utána kirugtam de addigra már ö is másfele kacsintgatottt..aztán pár év mulva egy buliban ujra meghuztam..azota ha nem is rendszeresen de havonta kb találkozunk...
én két hónapig jártam vele mire megkaptam a seggét..utána kirugtam de addigra már ö is másfele kacsintgatottt..aztán pár év mulva egy buliban ujra meghuztam..azota ha nem is rendszeresen de havonta kb találkozunk...
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2021. 05. 16. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 16. vasárnap 18:55
nekem 30 évesen 16, de nem bírtam megtenni... egy este után pattintottam. Majd az orromra nő...
nekem 30 évesen 16, de nem bírtam megtenni... egy este után pattintottam. Majd az orromra nő...
(Ez egy válasz balu rocco üzenetére (2021. 05. 16. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 16. vasárnap 18:44
25 évesen 14 éves csajom volt..igazi kis ribanc volt már akkor..nem szerettem de csak igy tudtam lefektetni..
25 évesen 14 éves csajom volt..igazi kis ribanc volt már akkor..nem szerettem de csak igy tudtam lefektetni..
Szerintem ez legtöbb férfi álma
Az adatlapodon! Lehet a rendszer is fiatalít!
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2021. 05. 11. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 11. kedd 14:15
Köszönöm, a gratulációt, de hol olvastad, hogy 65 éves vagyok? A nevem is azért zozo46, mert 1946 ban születtem!!
Az igazság az hogy mindig sokkal fiatalabb barátnőim voltak! A módszerem az volt, hogy soha nem hajtottam rájuk, türelmes voltam. Amikor aztán már megbarátkoztunk, sok hónap után, akkor már észre sem vették a koromat, (vagy nem érdekelte őket).
Persze diszkrét voltam, a magánéletünkről soha senki sem tudott!!! Még a barátaim közül is csak egy.
Nagyon fontos volt számomra, hogy mindig maximálisan az ő kielégítésükre koncentráltam!
Bőven megtérült!!
Az igazság az hogy mindig sokkal fiatalabb barátnőim voltak! A módszerem az volt, hogy soha nem hajtottam rájuk, türelmes voltam. Amikor aztán már megbarátkoztunk, sok hónap után, akkor már észre sem vették a koromat, (vagy nem érdekelte őket).
Persze diszkrét voltam, a magánéletünkről soha senki sem tudott!!! Még a barátaim közül is csak egy.
Nagyon fontos volt számomra, hogy mindig maximálisan az ő kielégítésükre koncentráltam!
Bőven megtérült!!
Köszönöm, a gratulációt, de hol olvastad, hogy 65 éves vagyok? A nevem is azért zozo46, mert 1946 ban születtem!!
Bőven megtérült!! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 10. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Bőven megtérült!! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 10. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)
2021. 05. 10. hétfő 19:13
65 vagy 74 éves vagy melyik az igazi? Bár akármelyik, gratulálok a fiatal barátnődhöz!
65 vagy 74 éves vagy melyik az igazi? Bár akármelyik, gratulálok a fiatal barátnődhöz!
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2021. 05. 10. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 10. hétfő 18:44
74 vagyok, de ötvenesnek saccol mindenki, mivel rendszeresen edzem magam. Semmi felesleg rajtam. Nem ráncos a bőröm, csak a hajam ritkul kicsit.
.Egy 28 éves lány a barátnőm., akinek van mellettem egy pasija.
Igaz, hogy csak tablettával, de minden héten egyszer nagyon jókat szeretkezünk!
Nagyon figyelek az előjátékra, hogy neki jó legyen.Van úgy, hogy kétszer háromszor is elélvez, mire berakom neki.
Vicces, hogy mások előtt Zoli bácsinak hív!
Nagyon figyelek az előjátékra, hogy neki jó legyen.Van úgy, hogy kétszer háromszor is elélvez, mire berakom neki.
Egyelek meg Fater! Újabb legenda köztünk, hajrá, ne hagyd abba
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2021. 05. 10. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 10. hétfő 18:44
74 vagyok, de ötvenesnek saccol mindenki, mivel rendszeresen edzem magam. Semmi felesleg rajtam. Nem ráncos a bőröm, csak a hajam ritkul kicsit.
Azért volt dilemma, hogy mi legyen. Amikor felismerés megjött, hogy ez más, már késő volt. Elragadott minket a szenvedély, nem volt visszaút. Az ismerősöktől, családtagoktól kaptunk rendesen. Akkor az egyik ismerősöm, akinek a felesége 27 évvel fiatalabb, ugyanezt mondta, az élet túl rövid ahhoz, hogy mindíg azzal foglalkozzunk, hogy mindenkinek tetszenek a cselekedeteink. Megfogadtam a tanácsát....
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2021. 05. 04. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 19:45
Látod...Te tudsz valamit!Csak ne hallgass senkire csakis az érzéseidre.Nehogy megbándd,mint az én exem aki azóta is egyedül van és mostmár 65 éves.Tudod hányszor mondta azóta...mert üzleti kapcsolat miatt néha még látom a fejét meg ugy vagyok vele,hogy akármi is történt a múltban azért nem kell leköpni a másik embert.
Kivancsi lennek ezekre az allatsagokra Miket csinaltal?
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2021. 05. 04. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 19:25
Én 21 évesen voltam együtt egy 22 évvel idősebb partnerrel.5 évig tartott a kapcsolatunk.Én nagyon szerettem.De mikor feleségül akart venni a hülye haverjaira hallgatott és szakított velem.Nagyon padlón voltam utána vagy 4 hónapig.Akkor aztán csináltam állatságokat.Tök mindegy kijött,milyen pasi szembe.Most igy 17 év távlatából nem bánok semmit mert különben nem azt az életet élném ami most van ahol szabad vagyok,mint a madár még házasságon belül is.Tuti beszabályozott volna mert ő volt ugye a nagy öreg akinek a kis hülyét még tanítani kell.Azt hiszem mostmár én taníthatnék neki sok mindent.
És nem okozott benne fene nagy lelki törést, igaz? Az én feleségem is hasonlóan járt, és mai napig úgy emlékszik vissza erre, mint egy kellemes, szép, érdekes dologra, és sajnálná, ha akkor nemet mondott volna a tanárának. Pedig az akkor bőven 50-en túli úriember nem volt éppen finomkodó vele az ágyban, és sok olyanba belevitte, amit egy korabeli sráccal talán soha nem él meg.
Látod...Te tudsz valamit!Csak ne hallgass senkire csakis az érzéseidre.Nehogy megbándd,mint az én exem aki azóta is egyedül van és mostmár 65 éves.Tudod hányszor mondta azóta...mert üzleti kapcsolat miatt néha még látom a fejét meg ugy vagyok vele,hogy akármi is történt a múltban azért nem kell leköpni a másik embert.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2021. 05. 04. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 19:34
Amennyiben lehetőség lesz rá, szeretném elvenni a Párom Azt kértem tőle, hogy amikor készen áll, kérje meg a kezem.
Amennyiben lehetőség lesz rá, szeretném elvenni a Párom Azt kértem tőle, hogy amikor készen áll, kérje meg a kezem.
(Ez egy válasz Darinkagirl üzenetére (2021. 05. 04. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 04. kedd 19:25
Én 21 évesen voltam együtt egy 22 évvel idősebb partnerrel.5 évig tartott a kapcsolatunk.Én nagyon szerettem.De mikor feleségül akart venni a hülye haverjaira hallgatott és szakított velem.Nagyon padlón voltam utána vagy 4 hónapig.Akkor aztán csináltam állatságokat.Tök mindegy kijött,milyen pasi szembe.Most igy 17 év távlatából nem bánok semmit mert különben nem azt az életet élném ami most van ahol szabad vagyok,mint a madár még házasságon belül is.Tuti beszabályozott volna mert ő volt ugye a nagy öreg akinek a kis hülyét még tanítani kell.Azt hiszem mostmár én taníthatnék neki sok mindent.