"Szeptemberben már a nyár kissé őszben sántikál, ábrándozik, nem nevet, falevelet festeget. Körte pottyan, totyakos, már a sün is pocakos, folton-folt a káposzta, kofa viszi városba."
Romhányi József:
Egy boldogtalan sünnek panaszai a halovány Holdnál
Sanyarú sors, te szabtad rám gúnyámat
céltábláját az emberek gúnyának.
Engem senki nem cirógat, becézget
mert a bőröm egy kicsit recézett.
Hogy irigylem a nercet, a hódokat!
Nekik kijár elismerés, hódolat.
Hányszor kértem a bennfentes rókától
hogy legyen az én ügyemben prókátor.
Könyörögtem: szólj a szűcsnek, bátyuska
protezsálj be prémesállat státusba,
vagy vegyen be legalábbis bélésnek.
De hiába! Nem enged a kérésnek.
Értékemért agyon sose csapnának
nem kellek én se muffnak, se sapkának...
Így kesergett sündörögve, bújkálva
míg egy fakír nem került az útjába.
Az felkapta, gyönyörködve vizsgálta:
-Jössz a szögeságyamra, te kispárna!
Egy boldogtalan sünnek panaszai a halovány Holdnál
Sanyarú sors, te szabtad rám gúnyámat
céltábláját az emberek gúnyának.
Engem senki nem cirógat, becézget
mert a bőröm egy kicsit recézett.
Hogy irigylem a nercet, a hódokat!
Nekik kijár elismerés, hódolat.
Hányszor kértem a bennfentes rókától
hogy legyen az én ügyemben prókátor.
Könyörögtem: szólj a szűcsnek, bátyuska
protezsálj be prémesállat státusba,
vagy vegyen be legalábbis bélésnek.
De hiába! Nem enged a kérésnek.
Értékemért agyon sose csapnának
nem kellek én se muffnak, se sapkának...
Így kesergett sündörögve, bújkálva
míg egy fakír nem került az útjába.
Az felkapta, gyönyörködve vizsgálta:
-Jössz a szögeságyamra, te kispárna!
Kis kiváncsi!
Akinem látja, amit én látok, az vagy sündisznó, vagy strucc!
Boldog ünnepeket, "topiklakók"!
Keves freya1!
Jól összejött ez a buli!
Pusz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 06. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól összejött ez a buli!
Pusz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 06. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
2006. 01. 06. péntek 15:14
pusszancs tommyboy Áruld el nekem mikor lesz chatbuli? Mosmá megyek én is,összeszedtem a bátorságomat,oszt elmegyek ijesztgetni titeket Ennyi év után má ideje lenne szerintem
pussssziiiiii
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:09
Kabbe Vivi!
De csak azért mert megelőztél a poénnal, mikor láttam , hogy itt vagy hosonló dolog jutott eszembe a "sünbálóval" veled kapcsolatosan,de gyorsabb voltál.
Nem bánom hozzad azt a sültet, de bugyi nélkül gyere!
Imádlak Te kis banya!
De csak azért mert megelőztél a poénnal, mikor láttam , hogy itt vagy hosonló dolog jutott eszembe a "sünbálóval" veled kapcsolatosan,de gyorsabb voltál.
Imádlak Te kis banya!
Kabbe Vivi!
Imádlak Te kis banya! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 09. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádlak Te kis banya! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 09. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 01. 09. hétfő 13:37
Na háll istennek, hogy látlak, egy kicsit mit csinálsz, mi van veled, ? vágysz már egy kis sünsültre mi ? vigyek neked a betegágyadhoz ?
[#wave ]
[#wave ]
Nem sokat tudok ülni még , ezért nem mozgott a "bojtom".
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 01. 08. vasárnap 18:15
Na itt is hagytalak benneteket egy időre fűlbojt-imobilitás okából kifolyólag...
Na háll istennek, hogy látlak, egy kicsit mit csinálsz, mi van veled, ? vágysz már egy kis sünsültre mi ? vigyek neked a betegágyadhoz ?
[#wave ] (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
[#wave ] (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Na itt is hagytalak benneteket egy időre fűlbojt-imobilitás okából kifolyólag...
Barni Jánosbája!!! Há' mija, nem es szólsz hezzánk??
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)