Szegény süni... ha megtudja, hogy valójában vidra...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 01. 05. csütörtök 10:28
szerintem more-nál folytassuk.Mármint a dumálást,mert elvileg oda jönnek a többiek is a chatről ugyanis terjesztem a jóhírt a chatbuliról
Rajtam nem múlik..felőlem az ország másik felébe is lehet a buli,csak tudjak hol lepihenni
pusszancs tommyboy Áruld el nekem mikor lesz chatbuli? Mosmá megyek én is,összeszedtem a bátorságomat,oszt elmegyek ijesztgetni titeket Ennyi év után má ideje lenne szerintem
nagyon jó, ari vagy
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 11:28
pedig már sütöm a kókuszgolyókat meg a tengerimalacnak is szedtem össze konyhai maradékot...
vagy hörcsög??
pedig már sütöm a kókuszgolyókat meg a tengerimalacnak is szedtem össze konyhai maradékot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 01. 05. csütörtök 10:47
Á nem "anya" itt minden rendben, csak a suliban a fűtés szállt el, és itt vagyok ma a koleszban, és nem kell meglátogatnod a 18,20.-as egyedül vagyok a szobámba !
Á nem "anya" itt minden rendben, csak a suliban a fűtés szállt el, és itt vagyok ma a koleszban, és nem kell meglátogatnod a 18,20.-as egyedül vagyok a szobámba !
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 10:39
Te kicsi lyánykám! Hát tán fórumoztál mikor a biológia órán tanultátok e állatkát??
Te kicsi lyánykám! Hát tán fórumoztál mikor a biológia órán tanultátok e állatkát??
Unatkoztam, és ismét végigolvastam a SÜNDISZNÓT!
#30,#99
Üdv!
Üdv!
Mi elött irsz valamit jól gondold meg mert amiket irtál kicsit durva.
Nem érted hogy hagyjál békén és nem ismerlek szal értve!
temeg ki vagy nem ismerlek az másik ugy nem tudom kinek iród ezt