Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 21:09  #20826
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
ma 20:06  #20825
Bennhur82 Bennhur82
Sziasztok kiskunhalas és környékéről keresek párt
ma 18:53  #20824
goboti goboti
Sziasztok!
Gábor vagyok! Szexkapcsolatra keresek normális valós embereket, akikkel megélhetjük vágyainkat! Ötvenes fiatalos pasi vagyok. Imádok kényeztetni , látni hogy élvezi a partnerem, partnereim! Mindezt kötetlenül , diszkréten
ma 18:36  #20823
Péter 51 Péter 51
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni kizárólag heteroszexuális alapon!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
ma 17:25  #20822
Tobleroneee Tobleroneee
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük ! wink
ma 17:21  #20821
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok. Lányt-nőt kényeztetnék. (Lehet Egyedülálló-Barátnő-Feleség) wink
ma 14:40  #20820
szokeherceg1982 szokeherceg1982
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
ma 14:36  #20819
bibi666 bibi666
Bi férfi tagú párt keresek,ahol a feleséget izgatja,ha a férjét elötte szopatják és ezt szívesen nézi…
Privátban..
ma 13:29  #20818
Tibor48 Tibor48
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
ma 13:17  #20817
kerti052 kerti052
Sopronban házibarátkoznek
ma 12:58  #20816
AkyMc AkyMc
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Miskolc és környéke, de távolság normál határok között belefér.
ma 12:34  #20815
házifiu34 házifiu34
Pest megyében, és J-N-SZ.-megyében párhoz csatlakoznék!
Heti 1-2 alkalommal, megszopatnám a feleséged,barátnőd.
Farkam nem nagy, de,,,,mindig teli, macis alkatú, fazonra borotvált, vastag faszom szívesen belemártom a nejed pinájába! Diszkréció adott és elvárt! Priviben nyugodtan keress!
ma 11:49  #20814
Movie Movie
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
ma 11:04  #20813
cincogi cincogi
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyé
ma 11:01  #20812
Domsub Domsub
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
ma 10:56  #20811
Szabiman Szabiman
Sziasztok.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
ma 10:55  #20810
Szexelő6333 Szexelő6333
Kellemes hétvégét worship
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (ma 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:49
Velencei resort es spa-ban keresünk ma helyes sportos fiút flörtre esetleg picit többre is.
ma 10:49  #20809
maszkospar maszkospar
Velencei resort es spa-ban keresünk ma helyes sportos fiút flörtre esetleg picit többre is.
ma 10:36  #20808
harmadikatkeresunk20 harmadikatkeresunk20
Sziasztok!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt! smile
ma 09:03  #20807
attila- attila-
50-es szentendrei párként keresünk sportos, enyhén bi, jóhumorú, kisfarkú pasit... akár rendszeres házibarátnak! Függetlenség, fotó, türelem előny!!!
/ 1042