Sziasztok!
Baràtja lennék bi férfitagu pàrnak..
Baràtja lennék bi férfitagu pàrnak..
Sziasztok Zala Somogy megyèben párt ivagy hölgyet keresnèl kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt akinek van kedve írjon
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Hàzibaràt lennèk!
Keresünk olyan 40-es pasit aki szőrtelen és van tapasztalata 3-as gabalyodásban hetero alapon, Dél-Pest előnyben fontos képeid legyenek ,,,,
Szolnokon vagy környékén keresek part 40eves 180cm 105kg 14 4es farokkal keresek párokat kor külső nem számít csak ápoltság higiénia diszkréció.
Hely megoldott irj privátba.
Hely megoldott irj privátba.
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Ki adná kolcsön a feleségét?
Àpolt fèrfikènt ,szívesen lennèk hàzibaràt. Adatlapom adott. Enyhe bi ok.
50-es szentendrei pár keres enyhén bi házibarátot hosszútávra!
Legyél sportos, türelmes, humoros, kisfarkú és független...
Csak fotóval tudunk megítélni milyen vagy!
A.
Legyél sportos, türelmes, humoros, kisfarkú és független...
Csak fotóval tudunk megítélni milyen vagy!
A.
ziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!