Miskolci part keresek ahol a férj bi.
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged! Perverzió előny!
Sziasztok!
Az adatlapon szerint keresek diszkrét, baràtsàgos partnert.
Az adatlapon szerint keresek diszkrét, baràtsàgos partnert.
Székesfehérváron és környékén ismerkednék.Írj bátran mindent megoldunk!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt, transt, shemalet keresek aki/akik nyitottak lennének, egy 51 éves perverz bi macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!Mobilis vagyok!
60as pàrt keresek Pest megyéből,minden földi jóra!
Sziasztok Somogy megye és Zala megye területén keresek hölgyet vagy párt kölcsönös örömszerzèsre.Diszkrècio adott ès elvárt ,utazni tudok
Sziasztok! Házibarátkoznék Eger,Gyöngyös és Tiszafüred környékén!
Sziasztok
Ma délutánra, estére keresek egy hölgyet vagy párt Budapesten vagy vonzáskörzetében, akivel közösen megélhetjük a vágyainkat
Ma délutánra, estére keresek egy hölgyet vagy párt Budapesten vagy vonzáskörzetében, akivel közösen megélhetjük a vágyainkat
Soproniakkal ismerkednék
0Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged!
Hàzaspàrt keresek. Kellemes szexre.hosszabb tàvra!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!