Sziasztok .
50-es,60-as házaspár házibarátja lennék.
Kitartó,nagyobbacska mérettel.
50-es,60-as házaspár házibarátja lennék.
Kitartó,nagyobbacska mérettel.
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok MA estére keresek Párokat vagy lányokat. autos vagy akár panzió de akár nálatok is találkozhatunk. amit keresek olyan kiváncsi hölgyeket akik kiváncsiak hogy milyen kiverni más pasi farkát a férj jelenlétében,de ha mást is szeretnétek lehet róla szó,akár csak egy izgalmas beszélgetés ,masszázs,orál ,simogatás vagy akár 3as szex is . Nógrád és Pest megye várom az uzenetek privátban.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Barátkoznék.Is.
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Házaspárt keresek,nagy farkú házibarát lennék . Kor mellékes, ápoltság alap.
Sziasztok,
Szép napot
Szép napot
Szép napot. Szivesen ismerkednék csatlakoznék. Akár nálam is meg oldható akár ma is. Masszázs is.
Sziasztok.
29 éves srackent ápolt házaspárt keresek. Házibaratnak csatlakoznék.
Whatsappom van .
Pest megye, Budapest
29 éves srackent ápolt házaspárt keresek. Házibaratnak csatlakoznék.
Whatsappom van .
Pest megye, Budapest
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Sziasztok 25 éves ápolt férfi vagyok szívesen csatlakoznék akar idősebb párokhoz is távolság nem akadály ha erdekel írj üzenetet
Üdv! Hellyel rendelkező, közeli szimpatikus partnert keresünk, ( max 45 év!!) házibarát/titkos partner kapcsolatra, hölgy részére.
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő baranya vagy somogy megyei házaspárt, ,
, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt kenyesztetnénk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.kor alkat nem számít, érezzük jól magunkat!!!
Ha felkeltetem az érdeklődést privatba jelezd ,jelezzétek!!
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő baranya vagy somogy megyei házaspárt, ,
, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt kenyesztetnénk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.kor alkat nem számít, érezzük jól magunkat!!!
Ha felkeltetem az érdeklődést privatba jelezd ,jelezzétek!!
Sziasztok házibarat lennék baranya Somogy megye ,kor alkat nem számít, ha felkeltettem az érdeklődést privátba írj,írjatok!!!