Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged! Perverzió előny!
Kedves ápolt párhoz társúlnék,szabadtéri,autós kukkolásra,hármas kalandokra! Akár rendszeresen! Google chat,Teams,Viber elérhetőségem van!
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok!
Enyhe bi-re nyitott férfitagu diszkrét, kedves pàr baràtja lennék..
Enyhe bi-re nyitott férfitagu diszkrét, kedves pàr baràtja lennék..
Fejérben , párhoz házibarátként...
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok. Vác mellől, napközbeni szabadidővel kölcsönös élvezetekre nyitottan, szívesen találkozom.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (tegnap 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kutya pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Férfit keresünk kölcsönös élvezetekre lehetőség szerint Pest környékén.
Imadok keményen férjezett nöket baszni. Irjatok
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában.
60év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Sziasztok!
Csepelen van most helyem ….
Sziasztok! Egri férfiként párok házibarátja lennék!