Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Bpbés környékén keresek párt hosszabb távra. 50-es férfi vagyok.
Bpbés környékén keresek párt hosszabb távra. 50-es férfi vagyok.
Sziasztok!
Diszkrét, kedves, nyitott pàr baràtja lennék.
Diszkrét, kedves, nyitott pàr baràtja lennék.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok . Monor környéken hölggyel , párral ismerkednek . 29 éves pasi
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
35 éves helyes, sportos, BISZEX, ápolt, intelligens srác vagyok BPről.
Parokhoz csatlakoznék hetero vagy bi alapon!
Parokhoz csatlakoznék hetero vagy bi alapon!
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát kukkolnek is 17 6a méret
Sziasztok. Lányt-nőt kényeztetnék. (Lehet Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! Nekem üzenhettek bármikor, ha ilyen terveitek vannak!
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MegyeiBang üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 25. csütörtök 19:43
Holnap estére keresnénk, pasit, esetleg pasikat párom többes kényeeztetésére.
Korhatár minimum 38 év max 55. Magasság 180 cm-től sportos, testesebb de nem kövér alkat előny.
Korhatár minimum 38 év max 55. Magasság 180 cm-től sportos, testesebb de nem kövér alkat előny.
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Független férfiként keresek párt hosszabb távra! Bp és környéke.
Tetszik! Szombaton koncert után érnék csak rá, de lehet hogy az pont jó lenne...
mikor tervezitek?
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor tervezitek?
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 02. csütörtök 06:53
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk szombat estére keresünk 3-4 pasit feleségem örömére légy ápolt tiszta borotvált intim méret max 18 .legyen vibered lehet hogy a glory cafeba lenne a dolog tabu a popsi szex es a szájba punciba élvezés
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
50-es szentendrei párként keresünk sportos, enyhén bi, jóhumorú, kisfarkú pasit... akár rendszeres házibarátnak! Függetlenség, fotó előny!!!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Üdv Hölgyeim! Debreceni hölgyet párt keresek, adatlapom szerint.