Lányt vagy párt keresek. Nem feltételül szexre, barátkozás is belefér nekem... Hosszabb kapcsolat híve vagyok! De meglepetés fiú is szívesen leszek el tudom fogadni hogy nem rólam szól az este és mindent meg teszek hogy jó legyen... Én egy jó megjelenésű szingli (de keresem a párom) átlagos srác vagyok. Megértő, megbízható diszkrét normális srác vagyok. Szívesen barátkozok. Pest, pest megyéből. (utazni tudok, autóm van). Nem dohányzok, nem iszom egészséges életet élek. Szeretek kényeztetni lányt! Párral szeretem a 3-as Heteró alapon! Szeretek puncit nyalni mindenféle helyzetbe! Ha egyszerre vagy felváltva cserélgetve kényeztetjük a lányt, szendvicsezni, 2 farok 1 helyre, kettős behatolás a punciba, ha a feleség szereti egyszerre 2 pasival az nekem is be jön! Tudom hol a "helyem" egy hármas kapcsolatban és tiszteletben tartom kérésetek! (A Creampie egyszerre egymás után sincs ellenemre sőt izgat!) Szeretek előttem más által teleélvezet puncval játszani, dugni! Szeretem ha tocsog a punci. Izgat, ha többen kényeztetünk egy nőt, Szeretkezni szeretek csókokkal, simogatással, (méretem: 19/5) Ha szimpi vagyok keres bátran. Mindenféle elérhetőség a lapomon.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Tatabánya kb. 70 km-es hatótávolságában!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Tatabánya kb. 70 km-es hatótávolságában!
Keresem a kémiát! Egyedülállóként szívesen csatlakoznék olyan párhoz, akik szeretik a minőségi időtöltést és a tabuk nélküli, mégis kulturált ismerkedést. Fontosnak tartom az őszinte kommunikációt és a biztonságos környezetet. Beszélgessünk, és nézzük meg, működik-e köztünk a szikra!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni.
Sziasztok vác környékén a dunaparton ma délután esetleg van kedve találkozni párnak vagy hölgynek kis beszélgetés és nudizas napozás?
Vas megyében keresünk kedves,igényes 30 év körüli jóképű fiút àllandó hàzibaràtnak. Előny ha szép méreted van.. igényes szexi milf feleségnek..csak arc képes bemutatkozás..
Szabolcsban keresek olyan izgató hölgyet aki kimondottan élvezi ha orálisan kényeztetik orgazmusig!
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok. Párt szivesen fogadok a 20. Kerületben. Nézzétek meg a profilom !
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok,jelentkeznék.....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Egy helyes, kedves párral ismerkednék. Szabolcs megye.
Sziasztok. Házibarátja lennék egy párnak Bács-Kiskun megyében. 26 éves átlagos ápolt pasi vagyok 17cm intimmel többesben van már tapasztalatom.
Sziasztok valaki Monor közelében esetleg ? Nem ugrana fel hogy csökkentse a nyomást rajtam
írjatok privát a
írjatok privát a