Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok.
Elsősorban barátokat keresek. Hiszem ,hogy egy házaspárral lehetbaráti kapcsolatot kialakitani ,hosszabb távon is.
korrekt ,intelligens házaspárt keresek akikkel jól érezzük magunkat . Ne csak digidugi.
A szex élehet hab a tortán.
Elsősorban barátokat keresek. Hiszem ,hogy egy házaspárral lehetbaráti kapcsolatot kialakitani ,hosszabb távon is.
korrekt ,intelligens házaspárt keresek akikkel jól érezzük magunkat . Ne csak digidugi.
A szex élehet hab a tortán.
Beszeljunk
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 19. kedd 22:12
Sziasztok!
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
- ráér pénteken
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Sziasztok!
- ráér pénteken
Előny:
Köszönöm,
Niki
- ráér pénteken
Előny:
Köszönöm,
Niki
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szép napot!
Diszkrét, nagyon àpolt kezdő bi pasiként pàr baràtja lennék.
Diszkrét, nagyon àpolt kezdő bi pasiként pàr baràtja lennék.
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok! Hosszútávon is keresek!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok! Hosszútávon is keresek!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Üdvözlök mindenkit!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
A hetem minden estéje magányos!
Szívesen tölteném bármelyik éjszakát hölgy vagy pár társaságában!
Hely adott,fogadni tudok Gyöngyösön!
Sportos,odaadó és kitartó vagyok 20/5-ös intimmel!
Mezőkövesd kőrnyékén Masszíroznák ,,párok hölgy tagját
Sziasztok Miskolc Barcika körzetében keresünk házibarátot hosszú távra, lehetőleg 30 és 40 közötti átlag mérettel és szőrtelenítő felsőtesttel.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr.
Siófoki párhoz csatlakoznék-mindkettőjük örömére!Ma háromig házhoz megyek de fogadok is lakásomon!
Zala megyei erett nyitot biszex házaspárt szopatnek duplan punciba helyel és inteligencia apoltsag értelem fontos
Jo reggelt mindenkinek.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Pár házi barátja lennék Bács megyében írjatok beszéljünk….
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Budapesten 30eves elvált férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.