Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Ápolt, diszkrét pasit keresünk 18+ mérettel!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Nyíregyházán igényes potens 40-es férfi ismerkedne.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna
Sziasztok
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Keresek aktív kemény farkú játszó partnert orál kalandra.
Utazni sajna nem tudok de Ózdon akad helyem.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, kezdő párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Székesfehérváron szájba adnám rövid időn belül..
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő pár előny! Győr
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
sziasztok
44 éves aktiv bi férfi vagyok
biszex párokkal ismerkednek,csatlakoznék hozzájuk mindkét fél örömére
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
44 éves aktiv bi férfi vagyok
biszex párokkal ismerkednek,csatlakoznék hozzájuk mindkét fél örömére
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
(Ez egy válasz KK1980 üzenetére (2025. 12. 04. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 04. csütörtök 16:01
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok olyan Házaspárt keresek ahol a hölgy kényeztetésére csatlakozástók Nyiregyi 49 éves férfi vagyok lehetőleg kezdőket
Van olyan Pár aki komolyan gondolja és ismerkedne ?
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”