Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Budapesten 30eves elvált férfi vagyok nagy mérettel, Bpn keresek kedves hölgyet vagy párt közös kikapcsolódásra szex kapcsolatra.
Sziasztok!
43 éves 190 cm magas 95 kg súlyú igényes férfias sportos férfiként párnak a házibarátja lenne Budapesten. Az intim méretem nagyobb az átlagnál 20/6. Van pár aki ismerkedne?
43 éves 190 cm magas 95 kg súlyú igényes férfias sportos férfiként párnak a házibarátja lenne Budapesten. Az intim méretem nagyobb az átlagnál 20/6. Van pár aki ismerkedne?
Ez csodálatos
(Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Bi vagy hetero párral ismerkednék, rendszeres együtétre.
Bi vagy hetero párral ismerkednék, rendszeres együtétre.
Házibarátnak jelentkezem!
Macis alkatú vagyok , ,nem nagy de vastag fasszal és mindig tele.Fazonra borotvált a farkam.
Fotóim vidijeim vannak fent, diszkréció adott és elvárt. Szívesen szopatnám a feleséged vagy basznám előtted.
Írjatok nyugodtan.
Macis alkatú vagyok , ,nem nagy de vastag fasszal és mindig tele.Fazonra borotvált a farkam.
Fotóim vidijeim vannak fent, diszkréció adott és elvárt. Szívesen szopatnám a feleséged vagy basznám előtted.
Írjatok nyugodtan.
Végre arról szól a topik amiről kéne
párhoz csatlakoznék, van itt olayan pár aki férfit keres ?
Igen!
(Ez egy válasz Martinho777 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen mi is keresünk.
(Ez egy válasz Martinho777 üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ti is jártok a glory cafeba
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze
Itt van egyáltalán valaki pár aki hazibaratot keres??
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok,
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Üdv.
Àpolt,igènyes 40-50es hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.100-150km körzetben .(Bp,)
Àpolt ,igènyes vok. nagy faszú csödöre lennèk normàlis ,kedves hàzaspàrnak hosszabb tàvon. Norbi
Àpolt,igènyes 40-50es hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.100-150km körzetben .(Bp,)
Àpolt ,igènyes vok. nagy faszú csödöre lennèk normàlis ,kedves hàzaspàrnak hosszabb tàvon. Norbi
Olyan párt keresek ahol a nő értékeli ha hosszasan és jó alaposan nyaljàk ki mind 2 bejáratát!!!sok mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok együtt élhetjük meg a vágyainkat ha ti is szeretnétek,írjatok privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke