42 /190/ 80 féri vagyok, Kaposváron ismekrednék hölggyel titkos kapcsolathoz.
Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszú távra. Bp és Pest megyében keresek.
Párral ismerkednék hosszú távra. Bp és Pest megyében keresek.
Sziasztok. Lányt-nőt kényeztetnék. (Lehet Egyedülálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Hajdú -Bihar megyèben lennèk házibarát.
Rendszeres,hosszútávú kapcsolatra keresnénk,egy független,45 feletti pasit.Pest megye.Hétvégén,tudj szabad lenni!
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk szombat estére keresünk 3-4 pasit feleségem örömére légy ápolt tiszta borotvált intim méret max 18 .legyen vibered lehet hogy a glory cafeba lenne a dolog tabu a popsi szex es a szájba punciba élvezés
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Csütörtökön és pénteken, esetleg szombat este szívesen ismerkednék párral heteró alapon, vagy külön pár hölgy tagjával. Elég sokfajta felállás érdekel, és nyitott vagyok az új kreatív ötletekre is. Amit nyújtani tudok az az ilyen irányú tapasztalat, türelem, kitartás és 22 centi. Amit keresek az az intelligencia, játékosság és diszkréció. Írjatok bátran, akár csak ha beszélgetnétek is
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
40es jotestü hetero pasi vagyok. Párokkal kapcsolódnék valamilyen formában, a jatékszabályokat ti határozzátok meg....
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sopronban házibarátkoznek