Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok,Szabolcs és Hajdú-Bihar megyében párokhoz csatlakoznék.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Sziasztok!
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Sziasztok!
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
hirdettek ezerrel ha kell ha nem.de sosem reagaltok.csak bohockodtok jobbára?
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos,200 kg feletti nőnek. Mobil férfi vagyok,mindent szívesen vállalok ekkora hölgynek.
Írj bátran!
Írj bátran!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Hármashoz keresünk hétköznap napközben (10-16 közt) ráérő, nem pocakos, igényes férfit 18-40 közt Budapest belsőbb kerületeiből, akinek van saját helye.
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az bőven belefér.
Írjatok, reagálunk
34 éves srác, 29 éves lány, bomba ívekkel, és nincs igazán tabunk... amit mindenki élvez, az bőven belefér.
Írjatok, reagálunk
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Dunavarsány dunaparti, medencés házamban fogadnék párokat ha nincs kedvetek egész nap aszalódni a melegben. Nudizásra alkalmas a telek, klimatizált ház, kiscsoportos huncutkodásra is alkalmas
Sziasztok Nyíregyháza és környékén keresünk házibarátot hosszú távra hármas kalandozás céljából. Fontos hogy olvasd el az adatlapom ha nem felelsz meg a keresési feltételeknek nem fogsz választ kapni. Képed legyen nekem is van. Kérlek ne haragudj meg érte hogy vannak feltételeink amiből nem engedek. További szép napot nektek
Sziasztok!
Bi férfitagu pàr baràtja lennék.
Bi férfitagu pàr baràtja lennék.
Sziasztok. Győr és környékén Pár házibarátja lennék.
Sopronban ismerkednék intelligens párral, nővel házibarátság céljából...lehetőség szerint nemcsak egy alkalomra.