Üdv.
Àpolt,igènyes 40-50es hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.100-150km körzetben .(Bp,)
Àpolt ,igènyes vok. nagy faszú csödöre lennèk normàlis ,kedves hàzaspàrnak hosszabb tàvon. Norbi
Àpolt,igènyes 40-50es hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.100-150km körzetben .(Bp,)
Àpolt ,igènyes vok. nagy faszú csödöre lennèk normàlis ,kedves hàzaspàrnak hosszabb tàvon. Norbi
Olyan párt keresek ahol a nő értékeli ha hosszasan és jó alaposan nyaljàk ki mind 2 bejáratát!!!sok mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok együtt élhetjük meg a vágyainkat ha ti is szeretnétek,írjatok privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
sziasztok, ma estére,keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Utazni tudó srácot/ srácokat vagy párt keresünk ma esti közös programra wave (max 50 éves korig). (Borsod Szabolcs Megye)
Idős párt keresek ahol a hölgy őklőzhető nagy mell szőrős pina jó lenne
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznák.
49 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok!
Àpolt, diszkrét pasiként hàzibaràtja lennék egy enyhén nyitott pàrnak.
Àpolt, diszkrét pasiként hàzibaràtja lennék egy enyhén nyitott pàrnak.
Sziasztok! Pához csatlakoznék holnap délután Pécsett.
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat !
nagy mérettel keresek
Szerencsére ritkán, de vannak akik komolyan gondolják és nem csak fantáziálnak róla. Még nem csalódtak.
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 11. 15. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek vagy szombat estére keresünk potens, szőrtelen férfiakat.
Vagyunk ezzel így. Sajnos ez is benne van!
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 11. 15. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 11:22
sziasztok! masszőr is vagyok, viber is van, mégsem válaszoltok!?