Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Ma este, éjszaka ráérő férfit keresünk laza szexre.
Soproni Nő vagyok
Soproni Nő vagyok
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok Zala megyèben vagy Somogy megyében keresek hölgyet vagy párt . Diszkrècio adott ès elvárt.Utazni tudok akinek van kedve írjon
sziasztok párral ismerkednék a hölgy örömėre
Keresek kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra olyan párt, akik szeretnék megélni titkos álmaikat, vágyaikat.. kipróbálni mindazt, amit idáig eddig talán soha.. Nyitott, a Nőt tisztelő hetero férfiként kereslek benneteket, ha szeretnétek kitörni a hétköznapokból, ha csak kíváncsiak vagytok és kalandoznátok, gyengéd érintésekre, kényeztetésre vágytok.. vagy esetleg a másik véglet izgat benneteket, milyen finoman kiszolgáltatottnak lenni és így élvezni a testiség adta örömöket. Ha szeretitek az adok/kapok játékokat, hölgyként szeretnél szexi fehérneműben igazán dögös lenni, esetleg izgatna, hogy olyan helyen helyen szexelj, ahol esetleg megláthatnak.. akkor szívesen olvasnám válaszotokat, vágyaitokat.. Az élet számtalan örömöt rejteget még, amit szívesen megmutatnék nektek.. ha úgy érzed, hogy idáig nem mindent próbáltál ki, de szívesen megélnéd azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
08.21 re keresünk beszállót aki akár házibarát is lehet hosszútávon Pesten leszünk pénteken Mindenképpen magára adó értelmes potens pasit keresünk PM keress
Sziasztok! Régi vágyam megéléséhez keresek férfi-nő párt. Hölgy minél csupaszabb, pasi minél szőrösebb, annál jobb! A hölgyet szex előtt lucskosra nyalnám, a pasit pedig keményre szopnám, majd kezdődhetne a játék. Nézném végig, közben igény esetén ismét nyalnék/szopnék. Majd amikor a pasi teleélvezte a hölgyet, tisztára nyalnám a cerkát és a puncit.
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak..
Sziasztok!
Baràtja lennék diszkrét, kultúràlt pàrnak .
Baràtja lennék diszkrét, kultúràlt pàrnak .
Szép napot Mindenkinek
Ma vagy holnap szívesen vendégül látnék Szombathelyen, kölcsönös szimpátia esetén Hölgyet vagy Párt.
Ápolt, igényes nagyon potens pasi vagyok.
Ma vagy holnap szívesen vendégül látnék Szombathelyen, kölcsönös szimpátia esetén Hölgyet vagy Párt.
Ápolt, igényes nagyon potens pasi vagyok.
Igényes ápolt férfiként ismerkednék párokkal! Hétvégén vagy hétköznap, de akár napközben is sokszor ráérek!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Sziasztok fiatal házi barátot keresünk augusztus 12
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szia sziasztok olyan lányt n̈őt hölgyet vagy párt keresek ahol benne lennétek egy lábfejre élvezésben.autos kaland vagy nálatok talalkozhatunk.varom a kíváncsi párokat hölgyeket
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!