Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2025. 02. 12. szerda 19:07  #16522
Törölt felhasználó (4770256)
Sziasztok.
35 alatti értelmes igényes pasit keresünk házibarátnak igényes,szexi párnak. smile
2025. 02. 12. szerda 17:43  #16521
Egyátlagosfiú Egyátlagosfiú
Sziasztok. Idősebb párt keresek!! Kedves,aranyos srác vagyok.
2025. 02. 12. szerda 14:49  #16520
magomat vetem magomat vetem
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
2025. 02. 12. szerda 14:42  #16519
miki2022 miki2022
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megérkeznék finoman kinyalnám a hölgyet és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt diszkrét pasi vagyok
2025. 02. 12. szerda 09:08  #16518
kismano2210 kismano2210
Csak és kizárolag olyan idős párt keresek akik mobilisak kővér hölgy nagy szőrős pina nagy cickok stb...Pécs környéki,de bármit meghalgatok...
2025. 02. 12. szerda 06:39  #16517
Tobleroneee Tobleroneee
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! wink
2025. 02. 12. szerda 06:04  #16516
Albert8310 Albert8310
Élvezetes szép napot mindenkinek.

Kedves párok, adatlapom szerint is ismerkednék.
Merjetek élni, merjetek nálam jelentkezni.
Élvezzük egymás társaságát.
További szép napot.
2025. 02. 12. szerda 04:15  #16515
Oralday Oralday
Keresnék , keresnénk egy házibarátot akivel valóban egy haverság- barátság alakulhatna ki.
Elsőnek velem a férfivel ismerkedne.
Platformon irogatás, szex téma, intim képek stb…
Aztán párommal is lenne irogatás, ismerkedés ugyan itt. Megnéznénk van e szimpátia , érdemes e továbbmenni,találkozni. Ha igen, elsőnek velem a férfi taggal találkozna 1-2 alkalommal. Kis sörözgetés , duma, szex téma és pár darab kép nézegetése páromról. Ha van haversági alap és tudunk jókedvűen, beszélgetni 1 órát és van összhang , nevetés , izgalom . Akkor a 3. alkalom után vendégségbe hívnám mint egy havert. Beszélgetés, kis iszogatás , hogy oldva legyen a szitu, megismerve páromat is. Ilyen alkalom vagy 2 szintén lenne mikor csak ismerkedés lenne. 3. alkalomnál csak engem szopna le párom az új haver előtt. Következő alkalommal szopás közben megkérném a haveromat , hogy vegye elő ő is a farkát és azt párom kiverné miközben engem szopik. Ha ez is pozitív mind a hármunk részéről és továbbra is barátkozni akarunk egymással akkor ,Következő alkalommal már az új haver farkát szopná le az enyémmel együtt vagy én csak nézném őket. Dugásban egyenlőre nem gondoltunk ez izgatna minket. Valóban így egy lépcsős ismerkedést szeretnénk és egy megbízható férfit, havert, barátot aki néha így meglátogatna minket egy kis kalandozásra.
Akit keresnénk ehhez: egy normális,jó humorú , ápolt férfit aki átlagos vagy sportos testalkatú és kb 32-40 év közötti. Nem modellek vagyunk de férje már ugye van a páromnak így szeretném és a párom is ha egy olyan személyt tudnánk választani aki bejön neki és vonzódik is hozzá szexuálisan.
Nem vagyunk olyan magasak sem kövérek így egy hozzánk hasonló alkatú srác lenne ideális . Természetesen nem kőbe vésett szabály van hogy párom jó kiállású magas srácra bólintott elégedetten de ritkább eset.
Elnézést , hogy ennyire részletesen , tervszerűen írtam le , de valóban ilyesmit , és ehhez egy ilyen paraméterekkel rendelkező személyt tudunk elképzelni. Egy szexbarátot.
Nem kell elvinni vásárolni a párom, nem kell moziba vinni , vacsorázni , arra vagyok én. Ellenben a találkozók alkalmával megkellene nevettetni, érezze , hogy NŐ és , hogy két férfi van nála. Szeretném ha azt váltaná ki belőle , hogy kacérkodjon és pozitív legyen neki minden ilyen találkozás. Nem 1-3 alkalmat szeretnénk.
Amit nem szeretnénk! Kettesben nem találkoznak és nincs szex . Nem én találtam ki hanem párom de helyeseltem.
Gyerkőc van nálunk és ha felébred akkor kettesben iszogatunk tovább amíg párom ki tud jönni.
Sajnos biztos olyan is lesz, hogy többszőr felébred a gyerkőc és ugrik párommal az este .
Nos itt jön a barátság. Ilyenkor az előző élményekre egy közös faszverés vagy ha barátunkat izgatja bugyijára páromnak vagy ez majd kialakul . Ennyi enyhe bi előny . Heteró vagyok de ez izgalmasan hangzik. Páromnak csinálnánk erről pár képet és utólag megtudná nézni.
Nem ez a cél de izgalmas ez is .
Továbbiak gondolom alakulnának.
Köszi , hogy végig olvastad . Elnézést ha valakinek neme
2025. 02. 11. kedd 16:25  #16514
bppasik bppasik
Sziasztok,

Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.

Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
2025. 02. 11. kedd 15:58  #16513
Gábor001 Gábor001
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra ! wink
2025. 02. 11. kedd 10:09  #16512
KisTigris KisTigris
Tatabányán újra házibarát "állás"-t keresek. Sajnos az eddigi, 8éves "munkahelyem" megszűnt költözés miatt. Ismét keresem megbízható,biztos lábakon álló "munkáltató"-mat. Nem dohányzom! Home office is megoldott. :-P
2025. 02. 11. kedd 09:44  #16511
Besegítő10 Besegítő10
Kecskemét környéki pár házibarátja lennék hosszabb távon
2025. 02. 11. kedd 04:53  #16510
Napkitörés Napkitörés
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
2025. 02. 10. hétfő 15:29  #16509
Gepesz28 Gepesz28
Hali
Keresem azt az Ózd és környéki szexéhes hölgyet aki ráülne a számra es kinyalatná magát.
Ha szereted ha a popsid is nyalják vagy tudsz spriccelve élvezni az előny
Helyem van
2025. 02. 10. hétfő 14:33  #16508
Peeti86 Peeti86 VIP
HA egy kicsit nem csak privátba kerestek vagy lennétek házibarátok, hanem nyitottabb közegben is smile
Február 15.-én Valentin napi swinger partival várunk benneteket, Zuglóban leszünk max 70 fővel, 20:00-3:00 h között.

Aki már ismeri a Swinger Yours csapatát tudja, hogy hozzánk csak általunk szűrt és jóváhagyott vendégkör jár, és minden még általunk nem ismert vendéggel egy 2 perces videós bemutatkozást ejtünk smile
Sok szerettel várunk kezdőket és haladókat egyaránt, lesznek szóló férfiak és hölgyek, de nagy részben párok.
A nemek arányára figyelünk !
A weboldalunkon lehet a swinger bulikat megtalálni és regisztrálni valamint a saját élményes Podcast adásainkba is bele hallgatni smile
2025. 02. 10. hétfő 14:13  #16507
Benike Benike
Sziasztok. Ha egy igazán odaado, diszkrét férfit kerestek házibarátnak, itt vagyok. Csak a hölgy örömére! Győr
2025. 02. 10. hétfő 14:01  #16506
JANEK JANEK
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is ! wave
2025. 02. 10. hétfő 12:36  #16505
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, házibarát hosszú távon! Győr
2025. 02. 10. hétfő 11:24  #16504
Albert8310 Albert8310
Élvezetes szép napot mindenkinek.

Kedves párok, adatlapom szerint is ismerkednék.
Merjetek élni, merjetek nálam jelentkezni.
Élvezzük egymás társaságát.
További szép napot.
2025. 02. 10. hétfő 07:34  #16503
Vlad T. Vlad T.
Sziasztok, házibarát lennék 84453 Mühldorf/ Bayern környékén, ha valakit érdekelne...köszi
/ 832