Békésmegyében keresek párt akik egy odaadó biszexre nyitott fiatalos pasit keresnek.
Sziasztok!
Budapesten hellyel rendelkező, egyedülálló fiatal srác vagyok.
Párok társaságát keresem, lehetőleg hosszabb kapcsolat reményében.
Képet bárkinek tudok mutatni, ha felvesszük egymással a kapcsolatot.
Akinek az adatlap alapján megfelelnèk, írjon privát levelet. Én nem szeretnék mindenkit levelekkel elárasztani, aki nem szeretné.
Szép napot és sok sikert mindenkinek!
Budapesten hellyel rendelkező, egyedülálló fiatal srác vagyok.
Párok társaságát keresem, lehetőleg hosszabb kapcsolat reményében.
Képet bárkinek tudok mutatni, ha felvesszük egymással a kapcsolatot.
Akinek az adatlap alapján megfelelnèk, írjon privát levelet. Én nem szeretnék mindenkit levelekkel elárasztani, aki nem szeretné.
Szép napot és sok sikert mindenkinek!
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!
Sziasztok. Ma (vasárnap estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kíváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Sziasztok!
Esetleg van itt törpe férfi?
Esetleg van itt törpe férfi?
nagy mérettel keresek
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék élvezésig kíváncsi hetero pasit…
Kecskeméten szopnék élvezésig kíváncsi hetero pasit…
sziasztok , fiu barátot keresek Hollandiában akit néha leszophatok.
Sziasztok! Jövő héten kedden 11.12 Győrben, csütörtökön 11.14 Pécsett leszek. Mindkét napon lesz helyem. Szívesen látnék jó fej társaságot. Sok féle felállás lehetséges: hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, férfi vagy férfi pár (itt azért válogatósabb vagyok). Semmi sem kötelező, minden megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Szia !
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Biszex pasiként házibarátkoznék!
Bátran irjatok.
Bátran irjatok.
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Sziasztok
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!
Szép reggelt nektek írtam privátban várom válaszotokat!!!Legyen szép napotok !!!
(Ez egy válasz attilaviki7 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 10:25
Sziasztok fogadni tudó bi ffit keresünk Dunakeszi közeléből.
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék diszkrét bi pàrnak. Helyem van.
Hàzibaràtja lennék diszkrét bi pàrnak. Helyem van.
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!!
Budapest-Pest megye.. Párommal keresünk egy korrekt srácot,hetero harmadiknak.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert nem keresünk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ.
CSAK hétvégén érünk rá, estti órákban,egy órára elszökő partnert nem keresünk.
Popsi szex nem a mi világunk.180-cm fölötti legyél,plusz pont ha bulizós vagy.
NAPKÖZBEN NEM ÉRÜNK RÁ.
Sziasztok ma este pár szeretkezését nézném és közbe verném szimpátia esetén beszállnék !!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!;;;;;;!!!;;;;;;;;;;;;;