100km es körzetben keresek házibaráti állást!
Sziasztok tudom mit jelent a hazibarat csak sajnos a legtöbb pár nagy farkú pasit keres.... Ha esetleg lenne olyan pár ahol az érzékiség is fontos irjon
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
ötvenes debreceni párnál házibarát állás kiadó
házibarátot keresünk aki tudja mit jelent ,csak az jelentkezzen,Google értelmesen leírja!!
Sziasztok. Hajdú bihar megyei 20 as éveiben járó pár házibarátot keres. Jelentkezni privátban. Sziasztok!
Hajdú-bihari párnak lennék házibarátja hosszútávon.Bármiben partneretek tudok lenni.Sok szabadidővel,hellyel rendelkezem,intelligens,toleráns,diszkrét férfi vagyok.

Sziasztok! Valós pár ismeretségét keresem, nyitott hosszútávú kapcsolatra.IQ,higiénia, szimpátia.Privi!
Veszprém megyében szopatok!Hölgyek,pasik,párok?
Házibarátnak jelentkezem . Macis ,vastag kicsit szőrös faszú nemdohányzó vagyok.Szívesen szopatnám vagy kefélném a feleséget v barátnőt párja előtt vagy közösen.Írjatok nyugodtan.
Kecskeméten vagy környékén lennék házibarátja pároknak, férfiaknak mind két fél örömére.
Győr környékén lennék pár házibarátja!
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez
Párral szexelnék rendszeresen a dél dunántúlon,43 éves diszkrét jó farkú pasi vagyok,utazni tudok ,helyem van!
.Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben

Heves megyei párt keresek házibarát lenék
Sziasztok!
ismerkednék....
ismerkednék....
sziasztok! ismerkednék