37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi házibarátnak szegődne a hölgy tag őrömére.
Sziasztok. Ma( péntek estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pàrnàl lennék hàzibaràt.
Igényes, diszkrét pàrnàl lennék hàzibaràt.
Sziasztok.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves diplomás (nem független...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Keressük
Nagy mérettel keresek
Jelen
(Ez egy válasz Nora8Zsolt üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 19:53
Sziasztok!
2 pasit keresünk hölgytagunk kényeztetésére, aki mobilis és mer is találkozni Kecskeméten.
2 pasit keresünk hölgytagunk kényeztetésére, aki mobilis és mer is találkozni Kecskeméten.
Sziasztok!
Sziasztok !
Jövőhét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét pénteken (2024.11.15.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok. Szabolcs megyei párt keresek.
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén én egy sok mindenre nyitott pasi vagyok
Csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok. Ma estére vagy péntek estére keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Sziasztok! Békéscsabán kedves párnak lennék házibarátja...negyvenes sportos férfi vagyok...
Szivesen lennék házibarát ,igényes,ápolt Bp-i házaspárnál.
Kor alkat mellékes ,hosszabb távban gondolkodok.
Éljük meg amihez csak kedvünk van.
N
Kor alkat mellékes ,hosszabb távban gondolkodok.
Éljük meg amihez csak kedvünk van.
N
Hölgyekkel vagy Párral ismerkednék ,titkos kapcsolatra,délutáni órákban.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén ( Szlovákia is ok ) lennék házibarát, csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
45 éves vagyok, borotvát és metélt intimmel.
45 éves vagyok, borotvát és metélt intimmel.