Én elszem:D Gondolom a moddereknek van veled célja:D Azt is nehéz elhinni, hogy annyi minden után én pl még tiltva se voltam egy percre sem:D Mindennek oka van...:D A modik pedig okos emberek:D
Tegnap óta vagyok VIP, és nem csináltam érte semmit. Tudom, hogy senki nem hiszi el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 08. 30. szerda 22:40
Tényleg Charlotte , te mióta vagy VIP? :D Vagy csak én nem emlékszem jól?:D Ez utóbbi lehetetlen...:D
Köszönöm a "meleg" üdvözlést:D A nyaram hosszan telt, és nem szerettem volna a számítógép előtt tölteni:D Új barátnő, egy térdficam meg szakadás:D Sarud és környéke:D Görkorcsolya tanulás:D Elvoltam:D De mostmáér megen jönnek a dolgos hétköznapok:D Örültem az ismerős arcoknak:D Béke veletek:D
Tényleg Charlotte , te mióta vagy VIP? :D Vagy csak én nem emlékszem jól?:D Ez utóbbi lehetetlen...:D
De bántottad mert gonosz vagy:D Olyan tanárszerű..:D Kevés szimpatizánsaim egyike, akik nem köcsögöznek le:D PROTECT!!!!! Meg kell becsülni:D Nekem am is szimpatikus:D Na:D Am nembaj, ,csak írtam. Nem lesz vita nyugi van:D
Béke:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Béke:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2006. 08. 30. szerda 22:29
Én nem bántottam, csak adtam neki egy jótanácsot és kértem, hogy ne örömködjön azon, hogy kijavítottalak.
Amúgy hiányoztál! Egész nyáron nem írtál. Kezdtem aggódni...
Isten hozott itthon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Isten hozott itthon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:30
Nyugi csak félre értette:D Egy anno nagynak nevezhető vita így kezdődött:D Azért a túlzott óvatosság, ami érthető:d Nem csináltál rosszat főnök, nyugi:D Csak bátran:d Bármit írok nyugodtan kommenteljed:D Én melletted vagyok:D
Tudtam, hogy végül összejöttök...
2006. 08. 30. szerda 22:30
Nyugi csak félre értette:D Egy anno nagynak nevezhető vita így kezdődött:D Azért a túlzott óvatosság, ami érthető:d Nem csináltál rosszat főnök, nyugi:D Csak bátran:d Bármit írok nyugodtan kommenteljed:D Én melletted vagyok:D
Nyugi, nem félek a veled való konfliktustól. Ne állíts be neurotikusnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:25
Jaj ne :D Good-evening nem vitázik:D Nem veszem én ezt pellengérnek ejj. Milyen kényes sértődékenynek állítassz be itt engem he?:D Azért írta mert télleg kijavítottam:D Hgayjda már szegényt ,nem akart semmit:D De ez a félelem a avelem való konfliktustól szinte neurotikus:D Nyugio nem harapok, nem veszem rossz névem:D Nem vetem kioktatásnak sem:D
Nincs harag. Csak helyre akartam tenni a dolgokat.
Én nem bántottam, csak adtam neki egy jótanácsot és kértem, hogy ne örömködjön azon, hogy kijavítottalak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:27
Ja és béke:D Meg tényleg ne báncsad G.E.-t ,nem akart rosszat:D
Ja és béke:D Meg tényleg ne báncsad G.E.-t ,nem akart rosszat:D
Jaj ne :D Good-evening nem vitázik:D Nem veszem én ezt pellengérnek ejj. Milyen kényes sértődékenynek állítassz be itt engem he?:D Azért írta mert télleg kijavítottam:D Hgayjda már szegényt ,nem akart semmit:D De ez a félelem a avelem való konfliktustól szinte neurotikus:D Nyugio nem harapok, nem veszem rossz névem:D Nem vetem kioktatásnak sem:D
Tényleg nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:23
Hát tudom:D Oda is írtam... És nem sok oval mondja :P Hanem "lo-o-o-ser:D Szval télleg helytelen igazad van:D Hárommal kellet volna írni:D De akkor sem írtam igaziból helytelenül:P
Hát tudom:D Oda is írtam... És nem sok oval mondja :P Hanem "lo-o-o-ser:D Szval télleg helytelen igazad van:D Hárommal kellet volna írni:D De akkor sem írtam igaziból helytelenül:P
Te ebbe ne szólj bele!
Ez a kettőnk dolga volt Zombiee-val.
Pont azért nem akartam itt leírni ezt, mert nem nyilvános megszégyenítésnek szántam, és tudtam, hogy te annak fogod venni, mert látom, hogy most veled akasztotta össze a bajszát.
Ne érezd azt, hogy szövetségest szereztél magad mellé a vitában.
Én semleges kívülálló vagyok.
És ezt ajánlom neked is, ha két ember vitázik.
Maradj ki belőle!
Ez a kettőnk dolga volt Zombiee-val.
Pont azért nem akartam itt leírni ezt, mert nem nyilvános megszégyenítésnek szántam, és tudtam, hogy te annak fogod venni, mert látom, hogy most veled akasztotta össze a bajszát.
Ne érezd azt, hogy szövetségest szereztél magad mellé a vitában.
Én semleges kívülálló vagyok.
És ezt ajánlom neked is, ha két ember vitázik.
Maradj ki belőle!
Miért nem tudtad azt írni, hogy oké, rendben?
Az Ace Venturában nem két oo-val mondja, hanem sokkal.
És itt most berekesztem a vitát, mert elfajul, mint múltkor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Ace Venturában nem két oo-val mondja, hanem sokkal.
És itt most berekesztem a vitát, mert elfajul, mint múltkor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:15
Háhááááá:D Ez a looser az Ace Venturából van:D Ó mondja eccer hogy lo-o-ooooser:D Hosszan:D Onnan vettük:D Azért ilyen:D
egybe...:D
Ugyanígy helytelen lehetle a lifeles, és a loller is. Ezek mind szlengesítve vannak:D Noch etwas?:D
Háhááááá:D Ez a looser az Ace Venturából van:D Ó mondja eccer hogy lo-o-ooooser:D Hosszan:D Onnan vettük:D Azért ilyen:D