Inkább itt válaszolok, hogy az előzményekért ne kelljen ide-oda ugrálni.
És most bajban vagyok, mert azt írtad, ne legyen kioktatás. És amit írni akarok, nem kioktatásnak szánom, de biztos annak fogod venni. Léci, ne ugorj a torkomnak. Csak azért írom le, amit írok, hogy később ne égj be esetleg mások előtt egy ilyen elírással, mint amit most írtál.
Azt is tudom, hogy helyesírást nem illik javítani fórumon. De ha angolul valaki rosszat ír, azt azért javítom, hogy tanuljon az illető (szakmai ártalom...)
Na a hosszú bevezető után idebiggyeztem a mondandómat: loser (egy o-val).
Nem kötözködni akarok (azt már lejátszottuk :-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
És most bajban vagyok, mert azt írtad, ne legyen kioktatás. És amit írni akarok, nem kioktatásnak szánom, de biztos annak fogod venni. Léci, ne ugorj a torkomnak. Csak azért írom le, amit írok, hogy később ne égj be esetleg mások előtt egy ilyen elírással, mint amit most írtál.
Azt is tudom, hogy helyesírást nem illik javítani fórumon. De ha angolul valaki rosszat ír, azt azért javítom, hogy tanuljon az illető (szakmai ártalom...)
Na a hosszú bevezető után idebiggyeztem a mondandómat: loser (egy o-val).
Nem kötözködni akarok (azt már lejátszottuk :-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 08. 30. szerda 21:55
Hopp kedves, eleddig nem néztem ide:D Elfelejtettem, hogy ide is írtam:D A dühöngőben bátran írhacc:D Az lesz az irodám:D Rendben?:D Várom a megjegyzést:D De megjegyzés legyen:D Ne kioktatás, meg magyarázat miért írnak ide akik írnak meg stb:D Rendben?:D Béke:D
UI: várom a hsz-ed:D
UI: várom a hsz-ed:D
Mondom én, hogy nem vagyok egyedül:D És mennyire hasonló a véleményünk:D Béke veled Joe:D
Ezek azok a "kemény, tökös"srácok akik rá sem mernek nézni egy nőre az utcán.Csak kamerán keresztül ahol nem kell megszólalni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 21:05
De szar:D Msn.je meg webcamja van mindenkinek itt mi?:D Nője meg csak nekem?D:D:D:D:D Sok life looser:D
Hopp kedves, eleddig nem néztem ide:D Elfelejtettem, hogy ide is írtam:D A dühöngőben bátran írhacc:D Az lesz az irodám:D Rendben?:D Várom a megjegyzést:D De megjegyzés legyen:D Ne kioktatás, meg magyarázat miért írnak ide akik írnak meg stb:D Rendben?:D Béke:D
UI: várom a hsz-ed:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
UI: várom a hsz-ed:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
2006. 08. 30. szerda 21:31
Akarok neked erre megjegyzést írni, de nem nyilvánosan és nem privátban, mert mondtad, hogy nem nézed azt az e-mailt. Most mit csináljak?
![confused](images/smilies/confused.gif)
Akarok neked erre megjegyzést írni, de nem nyilvánosan és nem privátban, mert mondtad, hogy nem nézed azt az e-mailt. Most mit csináljak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
2006. 08. 30. szerda 21:05
De szar:D Msn.je meg webcamja van mindenkinek itt mi?:D Nője meg csak nekem?D:D:D:D:D Sok life looser:D
Hali lányok!
Szeretek masztizni a gép előtt...Mikor éppen mire van kedvem:D
Van msn em és webcamom is...
Ha nektek is van kamitok vegyetek fel
kivancsipasi@hotmail.com
Szeretek masztizni a gép előtt...Mikor éppen mire van kedvem:D
Van msn em és webcamom is...
Ha nektek is van kamitok vegyetek fel
kivancsipasi@hotmail.com
http://www.randiparty.hu/
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 12. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim!
kit érdekel egy csupasz farok MSN en webcammban!!? :)
allofallosz@freemail.hu :)
kit érdekel egy csupasz farok MSN en webcammban!!? :)
allofallosz@freemail.hu :)
Most hogy mondod!
Délelőtt még jókat vigyorogtam, Barni szellemes rímjein!
Én is észrevettem, hogy ezt is átnevezték utólag.
-De ennyire?
-Hmm..
Üdv!
Délelőtt még jókat vigyorogtam, Barni szellemes rímjein!
Én is észrevettem, hogy ezt is átnevezték utólag.
-De ennyire?
-Hmm..
Üdv!
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
![felkialtas](images/smilies/felkialtas.gif)
csajok akit érdekel van msn-en és webkamom is! (cezored vazelinator)
van erre meg felelö forum téma.
(Ez egy válasz ..,,..,,..,, üzenetére (2005. 12. 10. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 10. szombat 15:22
Engem is érdekelne az msn sex...bevállalós csajok:(cezored vazelinator)
Engem is érdekelne az msn sex...bevállalós csajok:(cezored vazelinator)
izgalmasabb szexmoziban (nem pipsóban)
Volt már hogy a mellettem lévővel egy ütemre ráztuk, s aztán összeröhögtünk.
Egyszer egy öreg faszi megogta a farkam, aztán ő rázta ki
Volt már hogy a mellettem lévővel egy ütemre ráztuk, s aztán összeröhögtünk.
Egyszer egy öreg faszi megogta a farkam, aztán ő rázta ki
De simán a nappali az nem fizetős.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 09. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
HOL?
Megadhatnád a címét, mert az alább említett fizetős. (Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Megadhatnád a címét, mert az alább említett fizetős. (Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2005. 09. 01. csütörtök 02:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnéztem nah írni sem tudok :)
(Ez egy válasz tigerxpasi üzenetére (2005. 08. 31. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 31. szerda 23:34
Valamennyire fizetős, nyilván. Bérlet egy hétre egy sms amivel egész héten lehet nézni a csajokat. Nyilván a percenkénti csaj nézés húzós, de bérlet még belefér szerintem... Ki ki pénztárca stb...
Itt a társalgás ingyenes meg a cam nézés is
Megnézetem
(Ez egy válasz tigerxpasi üzenetére (2005. 08. 31. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Megnézetem
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2005. 08. 31. szerda 23:34
Valamennyire fizetős, nyilván. Bérlet egy hétre egy sms amivel egész héten lehet nézni a csajokat. Nyilván a percenkénti csaj nézés húzós, de bérlet még belefér szerintem... Ki ki pénztárca stb...