Öööö valóban. Kicsit eltévedtem a szex és a chat szavakban. Szóval a lényeg de hát okos lehettél volna és kitalálhattad vola.. :)
www.sexchat.hu
Még 1x bocsi :) (Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
www.sexchat.hu
Még 1x bocsi :) (Ez egy válasz selectormen üzenetére (2005. 08. 29. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 29. hétfő 20:58
tigerxpasi #88 | ma 14:22
Sziasztok!
Van egy www.chatsex.hu oldal. Ott a lányok és pasik is tudnak masztizni.
NA EZ az oldal nem mükszik!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
tigerxpasi #88 | ma 14:22
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
szar neked !!!!!
én szólok az asszonynak !!!
én szólok az asszonynak !!!
Olyan rettenetesen butak vagytok, hogy kiirjatok az e-mail cimeteket! Ott van az a kib*szott boritek a nevetek mellett, mely pont ezt a celt szolgalja! Ugyanugy megkapod a mailt mintha o irta volna, es neki tudsz valaszolni is.
erotitok@citromail.hu
:-)
:-)
Szia Tricky én is szeretek chatsexelni én is megadom a címem ha kell!
(Ez egy válasz tricky üzenetére (2005. 08. 22. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 22. hétfő 13:38
Szia Loren én is szeretek chatsexelni ,ha van msn-ed és ha gondolod add meg az msn címed !!!
Szia Loren én is szeretek chatsexelni ,ha van msn-ed és ha gondolod add meg az msn címed !!!
(Ez egy válasz LOREN üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 15:53
Szeretek csetszexelni mert nagyon izgató! Nektek mi a véleményetek erről?
Nem szabad túlzásba vinni!
http://www.kepfeltoltes.hu/050817/agleg_ny.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/050817/agleg_ny.jpg
A gép egy kicsit arréb van!
En is benne lennek chatsexben is, vagy webcansexben is... m-a-c-k-i@hotmail.com irjatok! firepussy nagyon sexi vagy
és megint jolesett a recska
firepussy: megkaptad a levelem?
Szerintem szó sincs itt kiállásról, egyszeűen csak... "megszokta"
Te, Szente Csaba!
Aki a gép előtt önkielégít, az vegyen kakaóbiztos masinát, az állítólag áljja a trutymót is:-)
loren: neked vannak fent képeid? szívesen megnéznélek.
firepussy: megnéztelek, nagyon klassz képek, senki ne csodálkozzon, ha valaki masztizik a gép előtt.én is ezt teszem. kár, hogy csak képek vannak.
én is benne lennék... amúgy most is megy az önki.. azon@vipmail.hu ha van valami... Exibicionista lány a te leveled meg pláne várom :)