Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

2015. 06. 18. csütörtök 11:45  #999
Törölt felhasználó (892021)
Én is jártam már így,hogy értetlen melegekbe botlottam,és nem értett a szép szóból .Nekem is nyomatékosan kellett elküldenem "melegebb" éghajlatra.Viszont volt olyan is aki próbálkozott,mondtam h ne mert a lányok miatt vagyok itt,és megértette,sőt többször jót beszélgettünk.És nem próbálkozott újra.De az ilyen nyomulós gyökerek ne vegyék a kedvét senkinek egy alkalom után,és találkoztok párral is!
2015. 06. 18. csütörtök 11:00  #998
Törölt felhasználó (910591)
Tegnapi mozi látogatásom alkalmával ujra elküldtem egy nyugger buzit miután kb 10 perce a sarkamra taposva követett... Komolyan mondom ennél szánalmasabb "faj" nincs a földön...
Nem tudom kinek mi a tapasztalata "ezekkel" kapcsolatban...?!?
2015. 06. 14. vasárnap 09:08  #997
Törölt felhasználó (997942)
Hopp, ?=! akart lenni az elején nyes
2015. 06. 14. vasárnap 09:07  #996
Törölt felhasználó (997942)
Sziasztok? Tegnap voltam lent először Dob utcában, de megnéztem a Király utcait is, hogy legyen összehasonlítási alapom. Utóbbi gusztustalanul néz ki. Dob utca viszont nagyon színvonalas, ugyanakkor amikor leértem összesen 1 vén fószer volt lenn. Később érkezett még talán 3 fiatalabb srác/ffi, de én punciért mentem volna :/ Nem baj, Dob utcát nem adom fel, mert tényleg kultúrált hely. **********************

(moderálva : nem társkereső topic)
2015. 06. 09. kedd 09:03  #995
Nagyon tetszik a hozzászólás es maximálisan egyetértek! Hetero igenyes pasiként járok le a dob utcaba de ennyi meleg igénytelen ember kevés helyen van egyszerre... Persze volt jo tapasztaltom parral es nagyon jol éreztük magunkat de nagyon ritka. Többnyire lenézek es negyed ura múlva eljövök. Többször megfogadtam hogy soha többet de valahogy az a pár kellemes élmény mindig "rábeszél" arra hogy benézzek ujra... Szóval LIKE a hozzászóláshoz!! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893066)
2015. 06. 07. vasárnap 14:40
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!Mi párkènt jártunk lent párszor!Homokos ès tűzforró bi srácokon kívül,kb 2x volt lent páros!Egyik alkalommal meg is szólitottak minket,és valahonnan vidèkről jöttek,jó sokat utaztak!Ezzel eddig semmi gond!Azzal már inkább,hogy a csajnak szuvas volt elől a foga,ès ha annyi időt utaztak,akkor a higènia mint olyan,akkor az hogy is van?A másik páros pedig,hát senkit sem akarok bántani,de nekem a règi pa-dö-döt jutatta eszembe!Na most mi fiatal párkènt,nem ezt kerestük!Tehát,a mi èszrevètelünk,az az hogy budapesten jelenleg ez a szex mozi,inkább egy langyikat tömörìtő sötèt lyuk!!Ja,ès nem kell bedőlni a sok kamu propaganda törtènetnek,ami itt időnkènt felüti a fejèt!!Hát ez a mi tapasztalatunk!!!
2015. 06. 07. vasárnap 15:05  #994
Törölt felhasználó (938808)
Parkent jartatok a mozi környeken es a szar Riga ledobta a lancot es jobb lehetöseg hijan beugrottatok a (moziba) es ra döbbentetek hogy ismet ti vagytok ott a csinos-kivanatos-BP-i-intelligens Hetero es nem utolso sorban (fiatal) paros!! nem lehet mindenki olyan mint Ti vagytok, (talan jobb is) kocsog
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 07. vasárnap 14:40
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!Mi párkènt jártunk lent párszor!Homokos ès tűzforró bi srácokon kívül,kb 2x volt lent páros!Egyik alkalommal meg is szólitottak minket,és valahonnan vidèkről jöttek,jó sokat utaztak!Ezzel eddig semmi gond!Azzal már inkább,hogy a csajnak szuvas volt elől a foga,ès ha annyi időt utaztak,akkor a higènia mint olyan,akkor az hogy is van?A másik páros pedig,hát senkit sem akarok bántani,de nekem a règi pa-dö-döt jutatta eszembe!Na most mi fiatal párkènt,nem ezt kerestük!Tehát,a mi èszrevètelünk,az az hogy budapesten jelenleg ez a szex mozi,inkább egy langyikat tömörìtő sötèt lyuk!!Ja,ès nem kell bedőlni a sok kamu propaganda törtènetnek,ami itt időnkènt felüti a fejèt!!Hát ez a mi tapasztalatunk!!!
2015. 06. 07. vasárnap 14:40  #993
2015. 06. 06. szombat 22:43  #992
Törölt felhasználó (790963)
Nem teljesen a témába vág, de azért mégis smile Nemrég egy elég unalmas filmet néztünk az egyik bevásárlóközpont mozitermében, és mivel eléggé pangott a terem, előkaptam a farkam, majd rátettem a barátnőm kezét. Az elején kicsit félt, de aztán megnyugtattam, hogy nem lesz gond, nem lát minket senki. Utána hamar rákapott az ízére a dolognak. Túl sokáig nem húztuk, egy gyors menetet lezavartunk a hátsó sorok között, nagyon klassz élmény volt smile
2015. 06. 02. kedd 23:02  #991
Törölt felhasználó (989822)
Előttem szólóhoz csatlakoznék én is... nem nagyon lehet talál i infókat... és elég kevesen járnak innen-onnan...
2015. 06. 02. kedd 19:40  #990
Törölt felhasználó (1009092)
Én szeretném kipróbálni a mozi nyújtotta lehetőségeket, viszont nem tudom, milyen idősávban érdemes érkezni, hogy párokhoz, hölgyhöz tudjak becsatlakozni. Milyen tapasztalataitok vannak ezen a téren?
2015. 05. 24. vasárnap 12:03  #989
kapucsino kapucsino
Tegnap este moziztunk,köszönjük az egyetlen fiúnak akit itt ismertünk meg és eljott nagyon jól éreztük megunkat vele.A moziban lévő pasiknak köszönjük,h megertoek voltak és emelték az est hangulatát.
2015. 05. 14. csütörtök 04:40  #988
Pamacsék Pamacsék
Milyen a mozi hangulata szombatonként ?? vigyor2
2015. 05. 04. hétfő 08:55  #987
pman77 pman77
Csak hogy èn is hozzá szóljak! Egyszer voltam szexmoziban, de nekem elègè kiábrándító volt!
Lementem, ès már azon meglepődtek hogy köszöntem! Azután gondoltam körülnèzek! Hát lehet hogy rosszkor mentem, mert csak pasik voltak lent, ès csoportosan követtek azt figyelve hogy bemegye e valamelyik kabinba!
Körülnèztem ès úgy gondoltam hogy ez nem az èn pályám!
Ezzel csak azt szerettem volna èrzèkeltetni, hogy biztos van olyan akinek ez bejön, ès lehet hogy ha akár egy nővel vagy párral megyek akkor más mert nem kell a nyálcsorgatókkal foglalkozni, de valóban èrdekes a helyzet! Megvan az adrenalin rèsze, de nem gondolom hogy a kitett papír törlők elèg higièniát nyújtanak! A betegsèg rèsze pedig szerintem is valós "veszèly" főleg vègig nèzve a susi melegítős "kísèrőimet"! nyes
Hát ez az èn vèlemènyem!
Ja! Ès a swinger klubos mozi szerintem is jobb lenne! Talán a közönsèget is könyebben lehetne szűrni!
2015. 05. 04. hétfő 00:05  #986
Törölt felhasználó (805295) VIP
Hm.. szerintem ez a szexmozizás (szinte) mindenkinek csak egy álom marad.. Olvastam a hozzászólásokat és nem is értem a rosszindulatúságot.. egy ilyen oldalon senkinek se kelljen (már) pironkodnia a vágyai miatt.. még akkor se ha számunkra nem tetsző és kimitveszteszvagynemtesz a szájába az mindenkinek a magánügye... nyilván lehet kételkedni de a sértéseket mellőzni kellene(nekem is). Arról senki nem ír, hogy ezzel a mozis dologgal az is a gond, hogy olyan pasik járnak le akik élőben alig vagy egyáltalán nem érintettek nőt és a külső sem olyan mint Brad Pitté(és miért ne szeretnénk olyat ha már szexről van szó) a másik fontos dolog higiénia.. hm hát a helyszínelők mit találnának az UV-fénnyel confused amit tetovált lány írt picit sokkolt... utána a tisztálkodási feltételek sem adottak... nagyon körülményes dolgok ezek.. (vágyálmaimban engem is izgat ez a mozis dolog) de a rideg valóság nagyon kijózanító.... Az lenne a legideálisabb--> ha<-- egy egy jó swinger klubnak lenne mozis része is
(szerintem ott jobb a színvonal... tisztálkodás terén biztos)
2015. 04. 30. csütörtök 15:16  #985
Melyik nap mennétek le?
(Ez egy válasz szilardd üzenetére (2015. 04. 28. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 08:32
egy gyönyörű fiatal (20 éves) lányt vinnék le jövő héten a dob utcába. Mikor érdemes menni? Szeretne legalább 10 faszt leszopni kabinból szóval jó lenne ha nem lenne üres a hely. Délután 5-6 körül mennénk. smile
2015. 04. 30. csütörtök 09:12  #984
Törölt felhasználó (937871)
Sziasztok! Szombat este meddig van nyitva a dob utcai mozi? Párommal lemennénk kipróbálnánk milyen
2015. 04. 29. szerda 16:26  #983
HGábor31Bp HGábor31Bp
Sziasztok! Tapasztalataitok alapján melyik budapesti mozit ajánlanátok és mikor? Van itt olyan pár aki fog lemenni hamarosan és szóló pasi érdekli?? Szívesen csatlakoznék.
2015. 04. 28. kedd 08:32  #982
szilardd szilardd
egy gyönyörű fiatal (20 éves) lányt vinnék le jövő héten a dob utcába. Mikor érdemes menni? Szeretne legalább 10 faszt leszopni kabinból szóval jó lenne ha nem lenne üres a hely. Délután 5-6 körül mennénk. smile
2015. 04. 23. csütörtök 13:21  #981
Törölt felhasználó (979822)
Sziasztok! Szerdai napon szeretnénk a párommal megnézni a Dob utcai mozit. Hányórától érdemes menni? Véleményeket is szivesen meghallgatunk a helyről.
2015. 04. 08. szerda 07:49  #980
betalál betalál
igen nagy szar
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 07. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892371)
2015. 04. 07. kedd 19:35
A Hegedűs Gyula utcai moziról vélemények? Járt ott már valaki közületek?
/ 63