Eléggé behalt a topic...Senki nem volt mozizni sehol? Semmi történet? Lányok, párak járnak?
Szombaton volt valaki a dob utcai moziban?
Szia biztos?? és mit fog ott,,,,
(Ez egy válasz nyalógép90 üzenetére (2012. 03. 16. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap a vv Vera lesz a dob utcai moziba!
A hétvégén voltam a Király utcai moziban ismét, nagyon kellemes hely. Délután jó hely egy kellemes élvezésre.
helló valaki tud panziót a nyugati közelében vagy 13kerbe?? köszi
Te szoktál járni mikor van élet általában ? van valami élményed ?
(Ez egy válasz szexdebrecen üzenetére (2012. 01. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A bulik meddig tartanak a dob utcai moziban?
sziasztok!
Pécsen, Kaposváron esetleg Nagykanizsán van valahol sexmozi????
Pécsen, Kaposváron esetleg Nagykanizsán van valahol sexmozi????
hogy érted hogy egyből ugranak? "rádmásznak?" hogy reagálod le? én voltam többször is CSAK hokizni
(Ez egy válasz nasum üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 13:03
Sajnos nem lehet nyugottan hokizni mert a melegek egyből ugranak.Pedig én totál hetero vagyok de jo néha kiverni idegen emberek elött együtt.
De azért a "KÉNE" se kutya...........
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
És ha vannak párok akkor gondolom ketten mennek be egy kabinba meg szopáshoz is használnak gumit
A glory hole clubbokban pesten tényleg szoktak párok is lenni ? És arányban ez hogy néz ki pl a fiuk illetve a melegek és párok
ja és ott van ( harisnáyt )
Szerintem maradnod kéne ott ahol vagy !!!!
harisnáyt lehet ott találni?
amugy hogy lehet eljutni egy ilyen moziba? nem nagyon vagyok jártas pesten...pl a déliből?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Sajnos nem lehet nyugottan hokizni mert a melegek egyből ugranak.Pedig én totál hetero vagyok de jo néha kiverni idegen emberek elött együtt.
Jó lenne, ha lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 23. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (770903)
2012. 01. 23. hétfő 19:26
Sziasztok.
Csak kivancsisagbol kerdem hogy Komarom kornyeken van sexmozi ?
A Király u-i jobb mint a többi, a múlt héten is volt egy pár. A Dob u-i csak késő este indul, ez meg főleg kora délután olyan 1-3 között él jobban, illetve a Dobnál nekem a szervezett bulik nem tetszenek.
Sziasztok.