Melyik szexmozi a jó pesten?
irtam
Sziasztok! Voltatok mar a csutortoki dob utcai amator forgatason? Mik a tapasztalataitok?
Szex moziba mennénk.......
Valaki írna, hová érdemes és mior? Teljesen kezdők vagyunk.
Mik a szabályok, szokások? Mit szabad és mit nem?
Hogy kell ezt elképzelni? Köszönjük!
Valaki írna, hová érdemes és mior? Teljesen kezdők vagyunk.
Mik a szabályok, szokások? Mit szabad és mit nem?
Hogy kell ezt elképzelni? Köszönjük!
Szisztok. Elsősorban hölgyek segítségét szeretném kerni. Szex mozival kapcsolatban. Ha lehetséges privátban mondanám el a kérdéseimet, problémáimat.
Szívesen venném ha valaki privátban mesélne a tapasztalatairól.
(Ez egy válasz bluntsman üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2017. 12. 03. vasárnap 21:43
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok ilyen téren, hétköznap hova és mikor érdemes menni? Illetve gumi biztosított vagy magamnak kell vinni?
Szerdán lehet leneznek valahova.
Teljesen kezdő vagyok ilyen téren, hétköznap hova és mikor érdemes menni? Illetve gumi biztosított vagy magamnak kell vinni?
Sziasztok!
Ritkán jutok el a Dob utcai műintézménybe,de végre sikerült.Szombat este(7 után)pár izgatottan járkáló kukkolón kívűl alig voltak.Egy türelmes öregúr figyelt a nagyteremben.Később érkezett egy helyes pár,de ők elbújtak a hátsó tv-s szobában és nagyon hosszú előjátékkal léptek a tettek mezejére.(szerencsére vannak a szobán titkos lyukak
) )Volt,aki már ráunt-sebaj,a kitartók gyönyörü szeretkezés látványával lettek gazdagabbak,több pózzal fűszerezve.A hatalmas izgalom hatására engedtem,hogy valaki megízleljen és érrezze a nyelvén a méretem,de rövid ideig engedtem,mert megigértem a velem jött hölgynek,hogy csak előtte élvezek el.Tartottam is magam a szavamhoz.Később megittunk két kis kamugyanús unicumot,majd szedelődzködtünk.Mikor már mentünk el,jött két fiatalabb pár-jó kis húsuk,de már indulóban voltunk.
Régebben volt Debrecenben is szexmozi,nem messze a belvárostól,de pár éve már nincs. Maradt a shop. Hiába,vidéken nem megy a dolog.
(Ez egy válasz Igenyessrac üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben tud valaki ilyen helyről?
Sziasztok, Budán van Glory vagy sexmozi?
Sziasztok! Már egy ideje gondolkodom, hogy elviszem a feleségem egy ilyen helyre, ti melyiket ajánljátok? Nálunk a ffi bi KIZÁRT! Dob utca vagy inkább Glory jöhet szóba inkább? A budai helyről senki sem írt.. Esetleg ott már járt valaki? köszi előre is!
![wave](images/smilies/wave.gif)
hogy megy ott a dolog?mi van ott pontosan mit lehet csinálni?nálunk a fius játék dominál
Sziasztok! Valaki írna bővebben a Glory-ról , párommal mennénk valahova! Köszönöm
Mi már jártunk. Nyugodtan írjatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 20. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1306432)
2017. 10. 20. péntek 07:31
Van itt pár aki már járt szex moziban? Szivesen -beszélgetnék vele! Lenne pár kérdésünk.
Van itt pár aki már járt szex moziban? Szivesen -beszélgetnék vele! Lenne pár kérdésünk.
Nyíregyházán van szexmozi???
Mennyire diszkrét egy szexmozi?
nálunk a fiu a bisex és ö kiváncsibb rá de csak együtt a lánnyal
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 26. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (930432)
2017. 09. 26. kedd 08:50
Miért nem fedezzük fel együtt?
![wink](images/smilies/wink.gif)
Miért nem fedezzük fel együtt?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 09. 26. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)