Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

2011. 06. 03. péntek 12:31  #319
Törölt felhasználó (803172)
sajna be
2011. 06. 03. péntek 10:52  #318
Törölt felhasználó (744414)
Eléggé behalt a topik mostanában.
2011. 05. 21. szombat 13:37  #317
Törölt felhasználó (803942)
És, hogy tetszett csajodnak a dolog? Mi volt a gruppenékkel?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 20. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 22:58
Én még hazafele láttam a Zsinagógánál-szemkontaktus-legközelebb finom
2011. 05. 20. péntek 22:58  #316
christiano christiano
Én még hazafele láttam a Zsinagógánál-szemkontaktus-legközelebb finom
2011. 05. 20. péntek 22:40  #315
Törölt felhasználó (52863)
Nem sokkal azelőtt léptek, hogy kijöttetek a kabinból. Duzzogott kicsit, micsoda pasik járak ide, nem történt semmi, pedig tudják hová jöttek smile
Mondjuk épp akkor nem jött be a moziterembe, mikor történt smile
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 20. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 21:38
Jó volt a tegnapi mozi finom A nagycicis széparcú csini lány megint ott volt-és megint eltünt--ki vagy te szexi cicuss???-fedd fel magad ha olvasod ezt az üzenetet!!!
2011. 05. 20. péntek 21:38  #314
christiano christiano
Jó volt a tegnapi mozi finom A nagycicis széparcú csini lány megint ott volt-és megint eltünt--ki vagy te szexi cicuss???-fedd fel magad ha olvasod ezt az üzenetet!!!
2011. 05. 19. csütörtök 08:07  #313
tom1019 tom1019 VIP Admin
ne itt szervezkedjetek, ide csak élményeket, tapasztalatokat!!! felkialtas (NEM TÁRSKERESŐ!)
2011. 05. 15. vasárnap 14:39  #312
Törölt felhasználó (803942)
A melegekkel nem kell foglakozni, el kell őket kerülni és nem szólnak hozzád wink Egyébként üdv Christiano. Én vagyok a srác akivel beszélgettél, aki leheterozott nyes Akit érdekel a dolog inkább csütörtökönként van páros buli, szerintem arra érdemesebb lejárni. Hozdd el a csajodat is, kint beszélgetünk vele és ha haza akar menni akkor hazamentek wink
2011. 05. 14. szombat 19:09  #311
patrik- patrik-
Kipróbálnám én is de valahogy taszítanak a melegek :S
2011. 05. 14. szombat 18:00  #310
Törölt felhasználó (247222)
Ki tudja, hogy melyik a jobb? Király utcai,vagy a dob?
2011. 05. 14. szombat 09:56  #309
Törölt felhasználó (799406)
Mi is kipróbálnánk, de nem tudjuk, hogy működnek ott a dolgok....
2011. 05. 11. szerda 23:35  #308
christiano christiano
vigyor3 hát én türelmesebb vagyok...ám így meg kiüztek..nemhogy kizavartam volna őket és bent maradok a csajjal finom Na legközelebb kegyetlen leszek és határozott !!
(Ez egy válasz ustasa üzenetére (2011. 05. 11. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 23:07
lehet kivettem volna vmelyik farkát, és a zippzárt rárántottam volna neki.. hátha ebből rájön...
2011. 05. 11. szerda 23:07  #307
ustasa ustasa
lehet kivettem volna vmelyik farkát, és a zippzárt rárántottam volna neki.. hátha ebből rájön...
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 06. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 06. péntek 21:07
...folytatás......behunyom szemem falnak dölve élvezem hogy szopik a csajszi,valaki kotorász a nemi szervernél..csaj abbahagyja-mondja nem tud igy szopni hogy ezek ketten a szájánál matatnak.Basszus mondtam nem voltam világos?Erre mondja a csávó ne hisztériázzak.Na baszátok meg akkor ! Elraktam a farkamat és kijöttem.A csaj mondta maradjak még ne menjek élvezzek a szájába ,csávók is mondják maradjak még,csak ne hisztizzek.Hát én inkább kijöttem.Aki heteronak nézett srác kérdezi mi volt?Elmondom,mondja hogy öt már invitálta az a faszi iszogatni,nem ment ,és ezért nem ment volna a kabinba se így,de velem bevitte volna a nöt.Hát biztos jobb lett volna mert ő nem kolbászt lesni jött,ahogy én se .Szegénycsaj meg eltudom képzelni hogy bennmarad szopni aztan a két faszit nézheti ahogy egymást cirogatják!!Én pedig szívesen torkon löttem volna.Jó csaj volt.Az 50-es nö még szopott épp a mozitéren,kijöttem és hazajöttem.Amugy tetszett a dolog,leszámítva az értetlen langyikat a mogyorózással!Menni fogok máskor is egy normális pár csak kerül valamikor!!
Csajom még mindíg bizonytalan.Sőt még jobban mint elötte ugy látom!
2011. 05. 11. szerda 22:33  #306
christiano christiano
Én írtam elég bőven, nem tudom mit lehetne még írni róla...ja sztorit...azt tényleg írhatna aki volt ..én sajna nem megyek a héten de jövő héten igen lehet kétszer is csütörtökön meg hétvégén finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 19:38
nagyon köszi. Írhatna valaki többet is róla, illetve storyt is. amúgy a király utcainál jobb?
2011. 05. 11. szerda 19:38  #305
nagyon köszi. Írhatna valaki többet is róla, illetve storyt is. amúgy a király utcainál jobb?
2011. 05. 11. szerda 19:05  #304
Törölt felhasználó (235908)
DOB UTCA 11 !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 18:56
mi a pontos címe a dob utcainak? neten meg lehet nézni?
2011. 05. 11. szerda 18:56  #303
mi a pontos címe a dob utcainak? neten meg lehet nézni?
2011. 05. 07. szombat 17:50  #302
christiano christiano
Bocsánatot kérek mindenkitöl a sok elütésért!! Még most volt idöm visszaolvasni...katasztrofális..legközelebb jobban ügyelek és csak akkor ülök le írni ha nem kell rohanjak vele,és lesz időm nyugodtam bepötyögni a sztorit!

Amugy volt lent egy nagycicis fiatal széparcú lány aki iszogatott a barátjával a pultnál de ők elmentek,nem mentek be a moziba vagy a kabinokhoz.Barátnőmnek is ezt magyarázom hogy attól mert lemegyünk nem muszály belevetnie magát ha nincs kedve vagy nincs olyan fiu aki tetszene neki...iszogatunk kicsit..aztán ha nem jön az ihlet akkor kijövünk..mint egy sima bárból vagy presszóból...
2011. 05. 07. szombat 17:44  #301
Törölt felhasználó (803172)
szia ez egy igazán jó szori én is levinnám a párom ha végra hajlandó lenne rászánni magát
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 06. péntek 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 06. péntek 21:07
...folytatás......behunyom szemem falnak dölve élvezem hogy szopik a csajszi,valaki kotorász a nemi szervernél..csaj abbahagyja-mondja nem tud igy szopni hogy ezek ketten a szájánál matatnak.Basszus mondtam nem voltam világos?Erre mondja a csávó ne hisztériázzak.Na baszátok meg akkor ! Elraktam a farkamat és kijöttem.A csaj mondta maradjak még ne menjek élvezzek a szájába ,csávók is mondják maradjak még,csak ne hisztizzek.Hát én inkább kijöttem.Aki heteronak nézett srác kérdezi mi volt?Elmondom,mondja hogy öt már invitálta az a faszi iszogatni,nem ment ,és ezért nem ment volna a kabinba se így,de velem bevitte volna a nöt.Hát biztos jobb lett volna mert ő nem kolbászt lesni jött,ahogy én se .Szegénycsaj meg eltudom képzelni hogy bennmarad szopni aztan a két faszit nézheti ahogy egymást cirogatják!!Én pedig szívesen torkon löttem volna.Jó csaj volt.Az 50-es nö még szopott épp a mozitéren,kijöttem és hazajöttem.Amugy tetszett a dolog,leszámítva az értetlen langyikat a mogyorózással!Menni fogok máskor is egy normális pár csak kerül valamikor!!
2011. 05. 06. péntek 21:07  #300
christiano christiano
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 06. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 06. péntek 20:44
Tegnap este (május 5 csütörtök) Dob utca.
Fél 7 körül értem a Dob utca 11-be.Elküldött mert nem tudot visszaadni 10E böl-elmentem-felváltottam.Visszajöttem.
Lementem a moziba,és megörültem.A pult elötti részen ,nevezzük bárnak voltak vagy 20-an.Igaz mind férfi confused .Bementem a mozi részbe,senki nem volt,kabinok elött is lézengtek páran(fickók)
Kértem egy sört megiszogattam a pultnál lassan .Lejött egy pár,olyan 50 körüli.Láthatóan ismerték egymást sok idösebb emberrel mert összeültek egy csomóban.Fiatalabbak voltak kb vagy 6-an,8-an.Többiek 50+.
Lassan telt az idő már majdnem 8 óra volt mikor lejött 3 pár,fiatalok bár 2 csajnak öreg faszija volt.Kimentem telefonálni,láttam közbe egy jofajta 40 körüli szöke nöt lemenni aegy fickóval.Mire visszamentem eltünk a többség!Benézek a moziba hát az ötven körüli nőt töbi a faszija páran körbeállják egy meg szopatja.Na miondom ez igen.Miután leszopta a srácot egy egész fiatal kezdte szopatni,majd gumit rántott és az missz.-ba meg is dugta 5 perc alatt végzett.Aztán egy idös 60 körüli pali is megcumiztatta a hölgyet.Majd bejött a 3 pár és a csajok vetkötö számot adtak elő,bugyira vetköztek,és a vendégeknek az ölükbe ültek,meg lehetett cickozni őket,sztem fizetett lányok voltak.Én a 40-es szőke buxát kerestem de nem találtam.Kiment valahová.Egy srác feltűnően mindíg akkor ment a wc-be mikor én.Beszélgettem vele,és ő is a szőke buxát hiányolta,ez megnyugtatott!Mondta hogy berugott és kiment levegözni.Egy másik srác is megszólított hogy ne hatagudjak de én heterónak nézek ki és beszélgetne velem!Jó fej volt másodjára járt itt(csajomnak tuti tetszett volna)
Na egyszer csak megjelenik a szőke csaj,jol becsipve vigyorogva,bebilleg a moziba,ledobálja a ruhát,és erotikus táncba kezd!De mint az indián esőtánc ilyen ugrabugra,jót röhögtünk.De jó teste volt amugy,hát istenem az ital mikor mit hoz ki egyesekböl.Amugy aranyos csaj volt.Mikor kifáradt egy mellettem álló fickó kérdezi hogy megszoptatnám?Mondom meg én.Oda hivta ,beszélgettünk kicsit megfogtam a cickoit,átkaroltam jolbevolt csipve ,invitáltuk be egy kabinba,sunyin mosolygott,aztán ahogy átkaroltam a másik fickó elkezd tolni minket mondja menyjünk és jött a csaj-na be a kabinba csaj-én meg 2 srác(30 meg egy 40-es forma)Jól megfogdostuk,punciját nem engedte.Aztán elövettem a farkamat lehajolt és faszán elkezdte szopni,másik 2 srác nézte,egyik cickozta másik meg tartotta a csajd,én fogtam a pofiját toéom a szájába jol csinálta,erre az idösebb faszi huzgájja a gatyámat,hé mondom nem ezért jöttem be hanem a lány miatt.Na elkezdi szopni a másik srácot,az mondja 2 perc után neki engem szopjon,a csaj szopott is tovább emgem,nekidöltem a kabin falának és élvezem ahogy szopik pont kezdek belekeményedni a szájába és elkezd mogyorozni a faszi,na mondom hagyd abba mert rossz helyen kopogtatsz.Mondja jól van jól van.Folyt köv....
/ 63