És ugyan miért nem tudsz egy átfogó beszámolót írni?
Én kerestem a neten,és azt írják bezáratta az önkormányzat.
A weboldalukon meg tavaly ősz óta nincs semmi hír.A facebookos profiljuk meg törölve lett!
Na ha tényleg voltál,akkor légyszíves írj egy pár mondatban bővebben...
Miért nem nagy szám?
Mikor érdemes menni?
Hogy érted ezt a bátorságpróbát?
Mi az hogy elszabadul a pokol?
Átlag életkor?
Nemek aránya?
Mennyi a belépő?Igaz az hogy pároknak ingyenes?
Mire számitson egy fiatal 21 éves lány ha lemegy a pasijával?Kiüldöznek a bunkó értetlen férfiak?
Ezek elég konkrét kérdések? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kerestem a neten,és azt írják bezáratta az önkormányzat.
A weboldalukon meg tavaly ősz óta nincs semmi hír.A facebookos profiljuk meg törölve lett!
Na ha tényleg voltál,akkor légyszíves írj egy pár mondatban bővebben...
Miért nem nagy szám?
Mikor érdemes menni?
Hogy érted ezt a bátorságpróbát?
Mi az hogy elszabadul a pokol?
Átlag életkor?
Nemek aránya?
Mennyi a belépő?Igaz az hogy pároknak ingyenes?
Mire számitson egy fiatal 21 éves lány ha lemegy a pasijával?Kiüldöznek a bunkó értetlen férfiak?
Ezek elég konkrét kérdések? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (784950)
2011. 02. 19. szombat 10:18
többeknek írom, konkrét kérdésre tudok konkrét választ írni!
Egy élménybeszámolót tarthatnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 19. szombat 10:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 18. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235908)
2011. 02. 18. péntek 22:38
Ezt tényleg kifejthetnéd bővebben,mert mennénk oda de igy elég kedvrontó!!!
Ezt tényleg kifejthetnéd bővebben,mert mennénk oda de igy elég kedvrontó!!!
Ezt hogy érted?Elszabadul a pokol?Bátorságpróba?
Kérlek fejtsd ki bővebben, mert engem is érdekel!
Ma meg szeretném lepni a pasimat hogy elmegyünk egy ilyen helyre mire számítsak(számítsunk)?
Ja és mikor érdemes menni?Miért nem nagy szám? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 18. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérlek fejtsd ki bővebben, mert engem is érdekel!
Ma meg szeretném lepni a pasimat hogy elmegyünk egy ilyen helyre mire számítsak(számítsunk)?
Ja és mikor érdemes menni?Miért nem nagy szám? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 18. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 18. péntek 17:51
szia, éppen a napokban voltam, de nem nagy szám, az nem árt ha bátorságpróbát teszel még kinn, mert benn aztán elszabadul könnyen a pokol!
szia, éppen a napokban voltam, de nem nagy szám, az nem árt ha bátorságpróbát teszel még kinn, mert benn aztán elszabadul könnyen a pokol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 18. péntek 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235908)
2011. 02. 18. péntek 16:15
Helo! Olyan valakit keresek aki volt már a GLORY HOLE CLUB-ban a Váci úton!!!
Ha van ilyen kérem irjon!!!
Helo! Olyan valakit keresek aki volt már a GLORY HOLE CLUB-ban a Váci úton!!!
Tom.
Én azért nyitottam a másikat...mert itt korábban írtad,hogy:
(CSAK beszámolókat, tapasztalatokat! Itt a társkeresés tilos! moderálás és tiltás lesz a vége, de ha nem hagyjátok abba az itteni randi felhívásokat, akkor bezárom a topicot!) :tom
S a másik topichoz oda is írtam,hogy :
...Ismerkedj!!!Szervezz!!!Talizz!!!Élvezd!!!
Mert szerintem sok olyan topic van ami azonos névvel fut,de az egyikben nem lehet keresgélni,viszont a másikban annál inkább!!!
De ha zavaró az mostani magyarázatom,akkor nyugodtan töröld!!!!
(kicsit érthetetlen, vagy figyelmetlen vagy! ITT ebben a rovatban nincs társkeresés, és ITT -ebben a rovatban- szex szokásokban- ne is indíts semmilyen témában társkereső topicot!!!) :tom (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2011. 02. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azért nyitottam a másikat...mert itt korábban írtad,hogy:
(CSAK beszámolókat, tapasztalatokat! Itt a társkeresés tilos! moderálás és tiltás lesz a vége, de ha nem hagyjátok abba az itteni randi felhívásokat, akkor bezárom a topicot!) :tom
S a másik topichoz oda is írtam,hogy :
...Ismerkedj!!!Szervezz!!!Talizz!!!Élvezd!!!
Mert szerintem sok olyan topic van ami azonos névvel fut,de az egyikben nem lehet keresgélni,viszont a másikban annál inkább!!!
De ha zavaró az mostani magyarázatom,akkor nyugodtan töröld!!!!
(kicsit érthetetlen, vagy figyelmetlen vagy! ITT ebben a rovatban nincs társkeresés, és ITT -ebben a rovatban- szex szokásokban- ne is indíts semmilyen témában társkereső topicot!!!) :tom (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2011. 02. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 12. szombat 15:02
ki tudja megmondani ,hogy mi az a duplikált topic?s hogy ne offold.....????mert valaki tiltást rakott rám,s nem vállalta magát,hogy konkrétan tőle kérdezzem meg!!!!!
(biztosan én voltam, ITT a fórumban kiírom a nevemet, a tiltásnál meg már felesleges! csak pontosabban és figyelmesebben kellene olvasnod a fórumot, és a topicokat, akkor nem offolnád ismét az egyik topicot a felesleges kérdéseiddel! ha nem tudod, hogy mi az "off", vagy a "duplikált", akkor járj utána! a moderálásért meg én felelek és vállalom is! üdv: tom)
(biztosan én voltam, ITT a fórumban kiírom a nevemet, a tiltásnál meg már felesleges! csak pontosabban és figyelmesebben kellene olvasnod a fórumot, és a topicokat, akkor nem offolnád ismét az egyik topicot a felesleges kérdéseiddel! ha nem tudod, hogy mi az "off", vagy a "duplikált", akkor járj utána! a moderálásért meg én felelek és vállalom is! üdv: tom)
Duplikált = többszörös, ismétlődő, de a Google hamar kidobja a választ.....
ITT vesd fel a problémád a tiltás miatt!
Az "offolás" pedig az amit most te és én itt csinálunk! (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2011. 02. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ITT vesd fel a problémád a tiltás miatt!
Az "offolás" pedig az amit most te és én itt csinálunk! (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2011. 02. 12. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 12. szombat 15:02
ki tudja megmondani ,hogy mi az a duplikált topic?s hogy ne offold.....????mert valaki tiltást rakott rám,s nem vállalta magát,hogy konkrétan tőle kérdezzem meg!!!!!
szia
minket is érdekelne, mi a jövő héten mennénk tudnál segíteni hova lenne érdemes?
napközben hányan vannak, délelőtt vagy délután stb? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 11. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
minket is érdekelne, mi a jövő héten mennénk tudnál segíteni hova lenne érdemes?
napközben hányan vannak, délelőtt vagy délután stb? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 11. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 11. péntek 11:52
pontosan megírom neked - ha kérdezel priviben, kicsit bevállalós a hely, de nagy kalandotok lehet!
pontosan megírom neked - ha kérdezel priviben, kicsit bevállalós a hely, de nagy kalandotok lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 10. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (792714)
2011. 02. 10. csütörtök 23:05
Sziasztok.
A párommal mennénk, mert nagyon izgatna engem ha látnám ahogy leszop valakit vagy kiveri egy idegennek és taperolnák. Őt is izgatnáa téma bár kicsit félénk. Hol lehetne valami izgalmas dolgot összehozni?
A párommal mennénk, mert nagyon izgatna engem ha látnám ahogy leszop valakit vagy kiveri egy idegennek és taperolnák. Őt is izgatnáa téma bár kicsit félénk. Hol lehetne valami izgalmas dolgot összehozni?
Sziasztok.
Sziasztok!
Valaki tud szexmozit Győrben vagy környékén?
Valaki tud szexmozit Győrben vagy környékén?
Valaki írna egy beszámolót mert lehet,hogy holnap megyünk és szeretnénk tudni milyen a hangulat stb.
(NEM társkereső topic vazze!!! ne itt akard "szétkúrni" a fórumozótársad nőjét, és ne is itt jelentkezz rá!!!) :tom
Voltatok lenn? Ha igen, milyen volt a műsor? Kíváncsian olvasnám a beszámolót egy ilyen rendezvényről....
Na elolvastam ezt a topikot. Én úgy veszem észre 100 % hetero pasinak itt keresnivalója nincs !
(kimoderálva a hsz-ed! NE provokáld a fórumozótársaidat, és ne ITT chat-elj!) :tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 27. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (12763)
2011. 01. 27. csütörtök 11:25
Hali
engem is érdekelne, hogy napközben 2-3 óráig is van "élet" a szexmozikban??? Dob u. Király u.
Van sok "lehetőség"? Hétköznap vagy inkább hétvégén nagyobb az aktivitás?
Kösz
engem is érdekelne, hogy napközben 2-3 óráig is van "élet" a szexmozikban??? Dob u. Király u.
Van sok "lehetőség"? Hétköznap vagy inkább hétvégén nagyobb az aktivitás?
Kösz