Nagy punci, kis punci, a lényeg a "gazdája" élvezze
A Nagypunciban mindig több a fantázia és a tapasztalat, általában fáraszthatatlan
az az igazi....
(Ez egy válasz Becky999 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csakis a nagy punci. Annak tulajdonosa nem hisztizik mikor tövig nyomom...
Rugalmas.
A barátnőmet imádom kis szűk hamburger formájú puncijat dugni nyalni , azt hiszem ma is el kapom
Nagy húsos tag puncit imádom nyalni kefelni oklozheto
Én a nagy tág, nagy szeméremajkú pinát kedvelem, ami öklözhető is. Volt benne részem többször is és én imádom. Nyalni is nagyon jó.
igen
(Ez egy válasz Becky999 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Szerintem mindegy.A lényeg,hogy tövig nyomjam belé vastag farkam....tele élvezzem a sok gecimmel.....
nagy punci, kicsi lyukkal!!!!!
Jó húsos aszonyos jól tágúljon a feleségnek ilyen nálúnk a legjobb
Húsos szük punci.
Köszi
(Ez egy válasz tibtib1 üzenetére (2020. 11. 21. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó neked!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 07:59
A Feleségemnek igazi csodapuncija van egyrészt gyönyörű (nem csak elfogultságból mondom), másrészt még az én méretéhez képest is szűk, viszont baromi könnyen tágul. Így kívánni se tudnék jobbat, mert annyira kellemesen szorítja a farkam, amit még másik punci ál sosem tapasztaltam, viszont az extrém méretű vibrijét is gond nélkül használja fájdalom mentesen imádom nézni, mikor valami igazán nagy van a puncikájában
A Feleségemnek igazi csodapuncija van egyrészt gyönyörű (nem csak elfogultságból mondom), másrészt még az én méretéhez képest is szűk, viszont baromi könnyen tágul. Így kívánni se tudnék jobbat, mert annyira kellemesen szorítja a farkam, amit még másik punci ál sosem tapasztaltam, viszont az extrém méretű vibrijét is gond nélkül használja fájdalom mentesen imádom nézni, mikor valami igazán nagy van a puncikájában
Nálad az igazság!
(Ez egy válasz Nagisa2 üzenetére (2020. 12. 16. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mind2
A pasik nem erre szokták azt mondani, hogy a kettő?
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 11. 30. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 30. hétfő 16:02
Nem is mondom, hogy nincs igazad! Egy szép tág puncinál nincs is szerintem szebb!
Nekem a tapasztalatom hogy a kicsi élvezetesebb esztétikailag ,kis punciba jól mutat a farkam .
Nagy punci is tetszik ,de könnyebben élvez el olyan mint ha a nagy puncis csajok tüzesebbek mondhatjuk hogy nimfománabbak mint a kicsi puncis csajok .
Persze könnyebben is megy minden a nagyobb puncinál .kicsi puncinál lehet én vagyok óvatosabb .
Nagy punci is tetszik ,de könnyebben élvez el olyan mint ha a nagy puncis csajok tüzesebbek mondhatjuk hogy nimfománabbak mint a kicsi puncis csajok .
Persze könnyebben is megy minden a nagyobb puncinál .kicsi puncinál lehet én vagyok óvatosabb .