Neten az El torito olcsobb, mint a sexshopban
Van olyan szer is ami nem potenciát nővel, hanem gyakrabban leszel kanos tőle? Értem azt, hogy 50 évesen dugás után eltelhet nekem 4-5 nap is, mire újra elburjánzik a vágy. Van olyan szer amitől mondjuk 2 nap múlva már kaparom a falat?
Menj be egy szexshopba, ott biztos kapsz!
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (ma 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
SOS Szolnokon tud valaki..?
SOS Szolnokon tud valaki..?
Eddig én is ezt mondtam....de aztán kipróbáltam az El Toritót...
(Ez egy válasz Tattoboy94 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a Kamagra! Zselés!
Próbáljátok ki a PT-141 et. Férfiaknak nőknek egyaránt hatásos. 1 egység/ alkalom elég.
(Ez egy válasz coppia üzenetére (2024. 10. 12. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 18:46
Sziasztok!
Női libidó növelő gyógyszerről van tapasztalatotok?
Kérem privátba írjatok.
Köszönöm.
Női libidó növelő gyógyszerről van tapasztalatotok?
Kérem privátba írjatok.
Köszönöm.
Szerintem valami tabletta van rá nem hiszem el hogy ez normális
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ha jó ideig nem vered ki
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)

mitől lesz rengeteg sperma?
Én kipróbáltam az El torritót.Brutál jó, még másnap is éreztem a hatását.Szexshopban ezt ajánlották kamagra helyett...2000ft/db volt.ha neten rendeled 6ezer körül van egy hatos pakk.
(Ez egy válasz 22kakas üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 14:03
Sziasztok nos akkor ki melyiket ajánlja és hol lehet beszerezni?
régebben rendeletem 2 doboz valamilyen potencia növelőt de semmit nem ért keosb néztem a leírást aztán szokásos ginseng maca c vitamin volt benne inkább mondanám egy egéseges étrend kiegészítőnek mint potencia növelőnek. Szóval akinek van tuti tipje kérem írja meg privátba

1,5 d jó konyak és az árvíz sem állít le
Sziasztok nos akkor ki melyiket ajánlja és hol lehet beszerezni?
régebben rendeletem 2 doboz valamilyen potencia növelőt de semmit nem ért keosb néztem a leírást aztán szokásos ginseng maca c vitamin volt benne inkább mondanám egy egéseges étrend kiegészítőnek mint potencia növelőnek. Szóval akinek van tuti tipje kérem írja meg privátba

Mindegyikre ráírják. Kérdezd meg a dokidat, de nyugodtan szedhetsz szildenafilt ( én is szedek vcs és utána kérdeztem a dokimtól ) irasd fel.
(Ez egy válasz Pinkcondom üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 12:08
Olyan tudtok ajánlani, amire nincs odairva, hogy vérnyomás probléma esetén nem ajánlott.
A Boom-boom a saját oldaluk szerint ilyen, de másutt erre is írják. És egyébként is inkább szeretnék erősebben, mert a Boom-boom annyira nem tűnik utosnek.
Illetve tapasztalat, hogy mennyire vehető figyelembe ez a felhívás?
Egyébként a lehető legminimalisabb mennyiségben szedek vérnyomás csökkentőt.
A Boom-boom a saját oldaluk szerint ilyen, de másutt erre is írják. És egyébként is inkább szeretnék erősebben, mert a Boom-boom annyira nem tűnik utosnek.
Sziasztok!
Blue Diamond ròl véleményetek?
Blue Diamond ròl véleményetek?
Valaki igazán bedobhatná az auchan-os kólát, amibe titokban viagrát kevertek (de csak abba, aminél a vonalkód számjegyeinek összege osztható 3-mal, erre figyelni kell!) és a hatása 2 hétig tart.
Szia küldenèl a vita juice ról képet privátban? Többfèlèt hoz a net....
(Ez egy válasz Luckyboy45 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 07:07
Vita Juice lemon drink.
Keressetek rá! Egy vízben oldódó tasakos italpor. A tasak tartalmát egy liter vízben szoktam feloldani. Kellemes tea íz, hatása 4-6 napig is tart. Lehet kevesebb italport is feloldani, hatása ebben az esetben is érezhető pár napon keresztül. A feltüntetett hatóanyagok között csak természetes összetevők vannak, de véleményem szerint lehet benne sildenafil vagy tadalafil is ( ami persze nincs feltüntetve az alkotóelemeknél),mivel néha mellékhatásként orrdugulás és kisebb arcpír előfordul. Amúgy teljesen rendben van csak ajánlani tudom!
Keressetek rá! Egy vízben oldódó tasakos italpor. A tasak tartalmát egy liter vízben szoktam feloldani. Kellemes tea íz, hatása 4-6 napig is tart. Lehet kevesebb italport is feloldani, hatása ebben az esetben is érezhető pár napon keresztül. A feltüntetett hatóanyagok között csak természetes összetevők vannak, de véleményem szerint lehet benne sildenafil vagy tadalafil is ( ami persze nincs feltüntetve az alkotóelemeknél),mivel néha mellékhatásként orrdugulás és kisebb arcpír előfordul. Amúgy teljesen rendben van csak ajánlani tudom!
Red Diamond fék órával előtte beveszed sok folyadék és kb 1 napig tart hatása. Régóta használom nagyon adja. Hosszan tart az aktus és többször egymás után is ment
És? Használt? Mert azt nem írtad.
Jó volt valamire? Mennyi idő után és meddig használt? (Ez egy válasz Szabolcslakatos13 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó volt valamire? Mennyi idő után és meddig használt? (Ez egy válasz Szabolcslakatos13 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 09:22
Napi rendszerességgel fogyasztom a tasak tartalmát 2 dl vízben feloldva 1/2 dl reggel 1/2 dl este és kész
Olyan tudtok ajánlani, amire nincs odairva, hogy vérnyomás probléma esetén nem ajánlott.