Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Potencia növelők eredményessége,mellékhatásai saját tapasztalatok alapján.

Az eddigi hozzászólások

2025. 02. 03. hétfő 12:31  #568
Alazhatopasi Alazhatopasi
Valaki igazán bedobhatná az auchan-os kólát, amibe titokban viagrát kevertek (de csak abba, aminél a vonalkód számjegyeinek összege osztható 3-mal, erre figyelni kell!) és a hatása 2 hétig tart.
2025. 02. 03. hétfő 00:22  #567
old firehand old firehand
Szia küldenèl a vita juice ról képet privátban? Többfèlèt hoz a net....
(Ez egy válasz Luckyboy45 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 07:07
Vita Juice lemon drink.
Keressetek rá! Egy vízben oldódó tasakos italpor. A tasak tartalmát egy liter vízben szoktam feloldani. Kellemes tea íz, hatása 4-6 napig is tart. Lehet kevesebb italport is feloldani, hatása ebben az esetben is érezhető pár napon keresztül. A feltüntetett hatóanyagok között csak természetes összetevők vannak, de véleményem szerint lehet benne sildenafil vagy tadalafil is ( ami persze nincs feltüntetve az alkotóelemeknél),mivel néha mellékhatásként orrdugulás és kisebb arcpír előfordul. Amúgy teljesen rendben van csak ajánlani tudom!
2025. 02. 02. vasárnap 21:18  #566
Profi30 Profi30
Red Diamond fék órával előtte beveszed sok folyadék és kb 1 napig tart hatása. Régóta használom nagyon adja. Hosszan tart az aktus és többször egymás után is ment
2025. 02. 02. vasárnap 10:32  #565
Porthos61 Porthos61
És? Használt? Mert azt nem írtad.
Jó volt valamire? Mennyi idő után és meddig használt?
(Ez egy válasz Szabolcslakatos13 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 09:22
Napi rendszerességgel fogyasztom a tasak tartalmát 2 dl vízben feloldva 1/2 dl reggel 1/2 dl este és kész
2025. 01. 27. hétfő 12:08  #564
Pinkcondom Pinkcondom
Olyan tudtok ajánlani, amire nincs odairva, hogy vérnyomás probléma esetén nem ajánlott.
A Boom-boom a saját oldaluk szerint ilyen, de másutt erre is írják. És egyébként is inkább szeretnék erősebben, mert a Boom-boom annyira nem tűnik utosnek.
Illetve tapasztalat, hogy mennyire vehető figyelembe ez a felhívás?
Egyébként a lehető legminimalisabb mennyiségben szedek vérnyomás csökkentőt.
2025. 01. 25. szombat 10:30  #563
Törölt felhasználó (4742508)
25 ezer ft a neten XD. Jó drága. Az El toritot olcsóbban megveszem, és arról tényleg tudom hogy működik.
(Ez egy válasz Luckyboy45 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Vita Juice lemon drink.
Keressetek rá! Egy vízben oldódó tasakos italpor. A tasak tartalmát egy liter vízben szoktam feloldani. Kellemes tea íz, hatása 4-6 napig is tart. Lehet kevesebb italport is feloldani, hatása ebben az esetben is érezhető pár napon keresztül. A feltüntetett hatóanyagok között csak természetes összetevők vannak, de véleményem szerint lehet benne sildenafil vagy tadalafil is ( ami persze nincs feltüntetve az alkotóelemeknél),mivel néha mellékhatásként orrdugulás és kisebb arcpír előfordul. Amúgy teljesen rendben van csak ajánlani tudom!
2025. 01. 25. szombat 09:22  #562
Szabolcslakatos13 Szabolcslakatos13
Napi rendszerességgel fogyasztom a tasak tartalmát 2 dl vízben feloldva 1/2 dl reggel 1/2 dl este és kész
Vita Juice lemon drink.
2025. 01. 25. szombat 07:42  #561
30as párocska 30as párocska
Egyetértek .Kíváncsiságból "kipróbáltam" a dm- es ilyen kamutabit...hatása semmi , azaz nulla .
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 21:20
Én maximálisan elhiszem, hogy valaki egy minimális gyógynövény-tartalommal rendelkező étrendkiegészítőtől, aminek pár száz forint az előállítási költsége, és a drogéria polcán a C-vitamin és a bébiétel között található, több napig tartó merevedése lesz és/vagy napokig tartó szexuális teljesítménynövekedést észlel. Komolyan és valóban elhiszem.
De akkor az kurva élet biztos, hogy a somlói galuskával is pontosan ugyanazt a hatást érné el wink
És ezt mint bók és nagy pozitívum mondom.
2025. 01. 25. szombat 07:07  #560
Luckyboy45 Luckyboy45
Vita Juice lemon drink.
2025. 01. 24. péntek 23:38  #559
maresz84 maresz84
K@magr@
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 24. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 22:48
El torito ! Tényleg jó
2025. 01. 24. péntek 22:48  #558
El torito ! Tényleg jó
2025. 01. 24. péntek 22:17  #557
maresz84 maresz84
Rendeset kell venni még ha itthon illegal
Nem bántam
Meg
2025. 01. 23. csütörtök 15:37  #556
Pinkcondom Pinkcondom
Nekem nincs, de jók a netes visszajelzések róla.
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2025. 01. 20. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 20. hétfő 17:37
Kék Villámról van valakinek tapasztalata?
2025. 01. 20. hétfő 17:37  #555
maresz84 maresz84
Kék Villámról van valakinek tapasztalata?
2025. 01. 20. hétfő 13:53  #554
Törölt felhasználó (4768929)
.
2025. 01. 20. hétfő 13:52  #553
Pinkcondom Pinkcondom
Olyan tudtok ajánlani, amire nincs odairva, hogy vérnyomás probléma esetén nem ajánlott.
A Boom-boom a saját oldaluk szerint ilyen, de másutt erre is írják. És egyébként is inkább szeretnék erősebben, mert a Boom-boom annyira nem tűnik utosnek.
Illetve tapasztalat, hogy mennyire vehető figyelembe ez a felhívás?
Egyébként a lehető legminimalisabb mennyiségben szedek vérnyomás csökkentőt.
2025. 01. 19. vasárnap 23:04  #552
Felhőék Felhőék
Hajrá somlói galuska!
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 21:20
Én maximálisan elhiszem, hogy valaki egy minimális gyógynövény-tartalommal rendelkező étrendkiegészítőtől, aminek pár száz forint az előállítási költsége, és a drogéria polcán a C-vitamin és a bébiétel között található, több napig tartó merevedése lesz és/vagy napokig tartó szexuális teljesítménynövekedést észlel. Komolyan és valóban elhiszem.
De akkor az kurva élet biztos, hogy a somlói galuskával is pontosan ugyanazt a hatást érné el wink
2025. 01. 19. vasárnap 21:20  #551
Alazhatopasi Alazhatopasi
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 19. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 19. vasárnap 20:16
Nos az “étrrndkiegeszítő” típusú tablettából valakinek 1 is elég, és nem napi szinten szedni. Aki akarja próbálkozzon. Lehet itt különböző tablettákat elbagatellizálni, orvosi tényekkel támadni. Lehet az ember hülyének nézni hogy egy tablettától 3-4 napig sokkal jobb teljesítményűnek érzi az ember magát. Pedig van ilyen…
2025. 01. 19. vasárnap 20:16  #550
Felhőék Felhőék
Nos az “étrrndkiegeszítő” típusú tablettából valakinek 1 is elég, és nem napi szinten szedni. Aki akarja próbálkozzon. Lehet itt különböző tablettákat elbagatellizálni, orvosi tényekkel támadni. Lehet az ember hülyének nézni hogy egy tablettától 3-4 napig sokkal jobb teljesítményűnek érzi az ember magát. Pedig van ilyen…
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2025. 01. 08. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 08. szerda 21:35
Jól leírttad, de azért az 50x haszon túlzás, tény, ha ugyanazon összetétel mellett ott szerepel a "potenciajavító vagy növelő" akkor drágább. (de inkább 2-3x).Érdemes megnézni mit tartalmaz és úgy rákeresni. (illetve nem mindegy mennyit tartalmaz belőle)
És valóban - nem mindegy, hogy mire kell. Ha potenciaproblémája van valakinek, akkor ezek a kiegészítők felejtősek. Ebben az esetben az orvos az első és legfeljebb utána lehet próbálkozni a weben rendelt cuccokkal. (sildenafil vagy tadalafil )
Ha nincs gond, csak ki akarja próbálni valaki, akkor elég lehet az étrendkiegészítő. Viszont ezt napi rendszerességgel kell szedni, egy-egy tablettát bevéve gyakorlatilag zéró hatás. A folyamatos szedés mellett is a legtöbb amit el lehet érni, az némi optikai tuning (keményebb lesz és némilag vastagabb).
A gyógyszer mindig drasztikusabb, jobb és gyorsabb az eredmény, probléma esetén pedig az egyetlen út.
2025. 01. 08. szerda 21:35  #549
bipasi7 bipasi7
Jól leírttad, de azért az 50x haszon túlzás, tény, ha ugyanazon összetétel mellett ott szerepel a "potenciajavító vagy növelő" akkor drágább. (de inkább 2-3x).Érdemes megnézni mit tartalmaz és úgy rákeresni. (illetve nem mindegy mennyit tartalmaz belőle)
És valóban - nem mindegy, hogy mire kell. Ha potenciaproblémája van valakinek, akkor ezek a kiegészítők felejtősek. Ebben az esetben az orvos az első és legfeljebb utána lehet próbálkozni a weben rendelt cuccokkal. (sildenafil vagy tadalafil )
Ha nincs gond, csak ki akarja próbálni valaki, akkor elég lehet az étrendkiegészítő. Viszont ezt napi rendszerességgel kell szedni, egy-egy tablettát bevéve gyakorlatilag zéró hatás. A folyamatos szedés mellett is a legtöbb amit el lehet érni, az némi optikai tuning (keményebb lesz és némilag vastagabb).
A gyógyszer mindig drasztikusabb, jobb és gyorsabb az eredmény, probléma esetén pedig az egyetlen út.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2025. 01. 07. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 21:50
Annyira azért nem bonyolult, ha valóban a valóság érdekel.
Kizárólag a sildenafil vagy tadalafil tartalmú gyógyszer az, ami ténylegesen és hatásosan működik. Ezt orvos felírja és gyógyszertárban biztonságosan megveszed.

Az ÖSSZES dm-es, rossmann-os, gyógynövényes, vény nélkül kapható kapszula/tabletta/zselé stb. ÜZLET, a világ egyik legnagyobb haszonkulccsal működő legális üzlete.
Fillérekért előállítanak étrendkiegészítő kapszulákat és eladják 50x-es haszonnal potencianövelőként.

Olyan, mintha az 500 Ft-os Red Bull-t, - amiben van koffein és taurin, és így valóban "növeli a teljesítményt" -, megvennéd 25000-ért, és elhinnéd, hogy doppingszert vettél.

Persze, az összes gyógynövényes szar működik - azoknál, akiknek amúgy a valóságban kurvára semmi szüksége nem lenne semmire. Akinek szerinte ezektől áll keményen órákig, az megnyugodhat, mert tuti semmi baj a szerszámmal wink
/ 30