Nekem volt kb 15éve egy csaj csoporttársam,Az direkt ilyen 45+os gazdag faszikra ment rá abban az időben és az összes szedett valami cuccot.Szóval ez bele kell törödni 40fwlwtt már muszáj valamit szedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29752)
2021. 02. 12. péntek 06:57
Teljesen igazad van. De nekem 3 kollégám is használja abból kettő már nélküle nem is tud. Pedig semmi gondjuk nem volt előtte. Mindhárman 40x évesek. Könnyű hozzászokni.
Én ugy tudom Kamagra cuccokat már nem árulnak sehol.Te hol szerzed be
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (954741)
2021. 01. 10. vasárnap 16:03
Én a Kamagra tablettát és a zselét szoktam használni, nagyon bevált.
Be is szoktam vásárolni 10-10 csomaggal
Teljesen igazad van. De nekem 3 kollégám is használja abból kettő már nélküle nem is tud. Pedig semmi gondjuk nem volt előtte. Mindhárman 40x évesek. Könnyű hozzászokni.
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 17:29
Ezzel szerintem mindenki tisztában van! De sajnos vannak azok az emberek, akik merevedési, vagy potencia problémával élnek és a gyógyfüvegből főzött langy tea, csak a hugyholyagon okoz keménységet. Ők is szeretnek gyönyört adni és kapni. Gondolom nem napi 3x1 adagolásban kívánják magukhoz venni, de néha napján olyan, felejthetetlen örömbe szeretnének részesülni, ami már rég adatott meg.
Tehát! Nagyon szépen köszönjük a jó tanácsot...
Tehát! Nagyon szépen köszönjük a jó tanácsot...
És még csak urológus sem kell hozzá, mert már a háziorvos is felírhatja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4260552)
2021. 02. 11. csütörtök 19:25
En tegnap elmentem urologushoz es irattam tadalafil tevat 20mg kiszerelesben. Na ettol gyerekek a 20literes vizesvodrot ra lehet akasztani. A kamagra es tarsai szart se ernek.
))))))))))))))))))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4260552)
2021. 02. 11. csütörtök 19:25
En tegnap elmentem urologushoz es irattam tadalafil tevat 20mg kiszerelesben. Na ettol gyerekek a 20literes vizesvodrot ra lehet akasztani. A kamagra es tarsai szart se ernek.
A különböző pénisz krémek mennyire jók??
én eddig csak kamagrát használtam 2szer abból az egyiktől csak a fejem fájt mert nem votl becsomagolva hónapig
suóval ezek a krémek mennyire jók?
én eddig csak kamagrát használtam 2szer abból az egyiktől csak a fejem fájt mert nem votl becsomagolva hónapig
suóval ezek a krémek mennyire jók?
a blue diamond nagy savat csinál a bevételtől számitva kb 2 óra mulva
DHEA. akit komolyan érdekel a téma az úgyis utána néz ...
Ha ajánlhatom a Puritans Pride termékeit, akkor ajánlom.
Ha ajánlhatom a Puritans Pride termékeit, akkor ajánlom.
Ezzel szerintem mindenki tisztában van! De sajnos vannak azok az emberek, akik merevedési, vagy potencia problémával élnek és a gyógyfüvegből főzött langy tea, csak a hugyholyagon okoz keménységet. Ők is szeretnek gyönyört adni és kapni. Gondolom nem napi 3x1 adagolásban kívánják magukhoz venni, de néha napján olyan, felejthetetlen örömbe szeretnének részesülni, ami már rég adatott meg.
Tehát! Nagyon szépen köszönjük a jó tanácsot... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát! Nagyon szépen köszönjük a jó tanácsot... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2021. 01. 10. vasárnap 16:39
Minden mesterséges potencia növelő káros az emberi szervezetre.... Hosszabb távon pedig maradandót is okozhat,
hát srácok így gondolkozzatok el rajta érdemes e....
Valakinek van valami csodaszere, amitöl megnövekszik a semen mennysége? Mindketten szeretjuk a nagy spricceket.
Minden mesterséges potencia növelő káros az emberi szervezetre.... Hosszabb távon pedig maradandót is okozhat,
Sok protein!!
Én a Kamagra tablettát és a zselét szoktam használni, nagyon bevált.
Nagyon köszönöm az információt!
(Ez egy válasz ktamas6969 üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 11:22
Próbáltam, hát igazából semmi...igaz fejfájás sem volt tőle.Kirabban a Kamagra supert próbáltam ,na attól a bevétel utáni második reggel is kőkeményen ébredtem .. viszont annak voltak mellekhatásai( fejfájás,orrdugulás,arcpír)
Esetleg pontositas márka stb
(Ez egy válasz Otyik 66 üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáltam, hát igazából semmi...igaz fejfájás sem volt tőle.Kirabban a Kamagra supert próbáltam ,na attól a bevétel utáni második reggel is kőkeményen ébredtem .. viszont annak voltak mellekhatásai( fejfájás,orrdugulás,arcpír)
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2021. 01. 09. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó cuc hatásos.
(Ez egy válasz kmfarok üzenetére (2021. 01. 10. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 10. vasárnap 11:09
Hello
Tapasztalat valakinek késleteto szerekkel kapcsolatban ?
Kinek mi valt be
Kinek mi valt be
Hello
Kinek mi valt be
Kinek mi valt be
Kamagra zselé. Ki használta és mik a tapasztalatok?