Kamagrában láttam rózsaszínűt,az állítólag lányoknak való! A hatásáról nincs tudomásom!
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Én úgy tudom, és azt olvastam, hogy nőknek nem ajánlott. Viszont számukra is kifejlesztettek egy tablettát, de erről egyebet nem tudok, csupán annyit, hogy kapható receptre gyógyszertárban.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Csajok is bevehetik? Náluk milyen hatása van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 29. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1010892)
2020. 01. 29. szerda 13:53
"ajzószerek" témában írttam le a véleményem már: Próbáltam magam is. Változó hatás, kellemetlen mellékhatásként sokszor fejfájás...stb. Biztonságosság és és ár érték figyelembe vételével inkább ajánlom receptre syldenafil készitményt. 12 szemes, 100 mg. Elég belőle 1/3-ad szem is bőven, a hatás frenetikus, nincs mellékhatás,ellenőrzött forrás, akár 3 napig nemi inger hatására működik. Őrülten jó a hatása, maraton szex, több orgazmus, keménység. Mindegy hogy pfizer, vagy teva vagy más a gyártója.
Pontosan. Ezen nincs mit ragozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 29. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
"ajzószerek" témában írttam le a véleményem már: Próbáltam magam is. Változó hatás, kellemetlen mellékhatásként sokszor fejfájás...stb. Biztonságosság és és ár érték figyelembe vételével inkább ajánlom receptre syldenafil készitményt. 12 szemes, 100 mg. Elég belőle 1/3-ad szem is bőven, a hatás frenetikus, nincs mellékhatás,ellenőrzött forrás, akár 3 napig nemi inger hatására működik. Őrülten jó a hatása, maraton szex, több orgazmus, keménység. Mindegy hogy pfizer, vagy teva vagy más a gyártója.
Ugyanez a vélemény
Engem is érdekelne ilyen fajta készítmény. Ami hatékony és gyors eredményt hoz. Esetleg olyan is ami hígít is. Volume 500 esetleg valakinek tapasztalat???
Én nem túl régen vettem két szemet és kipróbáltam. Megpróbáltam betartani minden ajánlást (éhgyomor, langyos víz) de arcpíren kívül nem okozott más pozitív hatást sajnos.
Sziasztok!
Elgondolkodtam hogy kipróbálok egy bizonyos Boom Boom nevű potencia növelő készítményt,hozzá teszem semmi probléma a teljesítő képességemmel,puszta kíváncsiság
Valaki esetleg próbálta már? Ha igen, mennyire vált be és volt-e mellékhatása?
Elgondolkodtam hogy kipróbálok egy bizonyos Boom Boom nevű potencia növelő készítményt,hozzá teszem semmi probléma a teljesítő képességemmel,puszta kíváncsiság
Valaki esetleg próbálta már? Ha igen, mennyire vált be és volt-e mellékhatása?