Sziasztok, szívesen csatlakozom nyugat-dunántúli guruláshoz
Sziasztok, valaki tervez szombaton egy kis motorozást Kecskemét környékéről?
hali...szombat délután vas-zala-somogy-balcsipart mocizás...max 40-ig..vki?
sziasztok nagyon szeretek motorozni, nekem egy gyorsaságim van, hölggyel ismerkednék aki szintén szeret motorozni, akár egy körre elmenni valamerre, beszélgetni és ismerkedni.
Albertirsa környéki motoros??
Értelmes párral illetve lánnyal ismerkednék valós elképzelésekkel privátban.
Hello. Ma motoroznek egyet de jobban szeretem ha van uticél is. Ha akad valaki aki jó okot adna anna örülnék. Szívesen "meglesnék"lányt párt.
Sziasztok.
Holnap motoroznék. Keszthelyről indulok.
A hátsó ülés kiadó!
Lányok valaki, egy körre?
Holnap motoroznék. Keszthelyről indulok.
A hátsó ülés kiadó!
Lányok valaki, egy körre?
Mi holnap gurulni egyet a Balatonon.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia elkéstél..
Mi Sitke-Csesznek-útvonalon gurultunk..
(Ez egy válasz Naki66 üzenetére (2020. 05. 09. szombat 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 09. szombat 17:05
Sziasztok. Győr- Pápa- Tapolca- Nagyvázsony- Veszprém-Zirc- Bakpnybél- Veszprémvarsány- Győr. Ha nem jön közbe semmi.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok. Győr- Pápa- Tapolca- Nagyvázsony- Veszprém-Zirc- Bakpnybél- Veszprémvarsány- Győr. Ha nem jön közbe semmi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 08. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4259652)
2020. 05. 08. péntek 13:38
Sziasztok ki merre gurul a 7végén? Nyugat-Dunántúl..
Sziasztok ! Vasárnap megyünk egy Gyöngyös-Eger-Lillafüred kört. Akar valaki csatlakozni ? Párok jelentkezését várjuk. Itt a lehetőség egy kötetlen ismerkedésre !!! Hátha lesz folytatás is !!! Ide a fórumra jelentkezzetek, mert akkor többen kapnak bátorságot és lehullanak a bizalmatlansági gátak !!! Indulási helyet és időt priviben küldök. Diszkrét szituáció! Senki nem fogja látni rajtunk, hogy "1-nél több közös hobbink van"!!! Csak párok !!!!!
Idei első motorozás. Sose lehet tudni, nehogy visszajöjjenek a szigorítások ...
(Ez egy válasz bronto üzenetére (2020. 05. 08. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 20:11
Köszönöm a lehetőséget. Remélhetőleg lesz még sok-sok szépidő meg jóidő
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
Köszönöm a lehetőséget. Remélhetőleg lesz még sok-sok szépidő meg jóidő
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 08. péntek 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
Törölt felhasználó (4207532)
2020. 05. 08. péntek 06:35
Tudjuk, hogy nem rossz értelemben gondoltad!!! Ha lesz kedved gurulni egyet szívesen látunk
Ahh, de jo volt ma délután, gurultam egy tank benzint zalában...vki esetleg vasárnap délutàn? Max 40-évesig
Sziasztok ! Vasárnap megyünk egy Gyöngyös-Eger-Lillafüred kört. Akar valaki csatlakozni ? Párok jelentkezését várjuk. Itt a lehetőség egy kötetlen ismerkedésre !!! Hátha lesz folytatás is !!! Ide a fórumra jelentkezzetek, mert akkor többen kapnak bátorságot és lehullanak a bizalmatlansági gátak !!! Indulási helyet és időt priviben küldök. Diszkrét szituáció! Senki nem fogja látni rajtunk, hogy "1-nél több közös hobbink van"!!! Csak párok !!!!!
Sziasztok ki merre gurul a 7végén? Nyugat-Dunántúl..
Motorosok sziasztok ! Vasárnap megyünk egy Gyöngyös-Eger-Lillafüred kört. Akar valaki csatlakozni ? Párok jelentkezését várjuk. Itt a lehetőség egy kötetlen ismerkedésre !!! Hátha lesz folytatás is !!! Ide a fórumra jelentkezzetek, mert akkor többen kapnak bátorságot és lehullanak a bizalmatlansági gátak !!! Indulási helyet és időt priviben küldök. Diszkrét szituáció! Senki nem fogja látni rajtunk, hogy "1-nél több közös hobbink van"!!! Csak párok !!!!!
Tudjuk, hogy nem rossz értelemben gondoltad!!! Ha lesz kedved gurulni egyet szívesen látunk
(Ez egy válasz bronto üzenetére (2020. 05. 07. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 07. csütörtök 22:32
Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam volna. Egyáltalán nem irigykedtem, csak valószínűleg egy ilyen nem túl jó poénnal próbáltam oldani a sok nemmotorozás miatt felgyülemlett feszültségemet.
Hamu a fejemre.
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam volna. Egyáltalán nem irigykedtem, csak valószínűleg egy ilyen nem túl jó poénnal próbáltam oldani a sok nemmotorozás miatt felgyülemlett feszültségemet.
Hamu a fejemre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 07. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Törölt felhasználó (4207532)
2020. 05. 07. csütörtök 11:43
Voltunk már karanténban, 4 negatív teszt után oldották föl. Munkában jól lemaradtunk, napi 10-12 órát dolgozunk még szombaton is........Úgy hogy nagyon ne irigykedj :(
Vasárnap kikapcsolom a telót és elmegyünk idén először gurulni egyet.
Ehhez keresünk útitársat, ha van kedve valakinek/valakiknek. Ez most nem a szexről szól. Majd annak is eljön az ideje!!!!!! Az ismerkedésből bármi kialakulhat !!!!
Vasárnap kikapcsolom a telót és elmegyünk idén először gurulni egyet.
Ehhez keresünk útitársat, ha van kedve valakinek/valakiknek. Ez most nem a szexről szól. Majd annak is eljön az ideje!!!!!! Az ismerkedésből bármi kialakulhat !!!!