Voltunk már karanténban, 4 negatív teszt után oldották föl. Munkában jól lemaradtunk, napi 10-12 órát dolgozunk még szombaton is........Úgy hogy nagyon ne irigykedj :(
Vasárnap kikapcsolom a telót és elmegyünk idén először gurulni egyet.
Ehhez keresünk útitársat, ha van kedve valakinek/valakiknek. Ez most nem a szexről szól. Majd annak is eljön az ideje!!!!!! Az ismerkedésből bármi kialakulhat !!!!
(Ez egy válasz bronto üzenetére (2020. 05. 07. csütörtök 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap kikapcsolom a telót és elmegyünk idén először gurulni egyet.
Ehhez keresünk útitársat, ha van kedve valakinek/valakiknek. Ez most nem a szexről szól. Majd annak is eljön az ideje!!!!!! Az ismerkedésből bármi kialakulhat !!!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
2020. 05. 07. csütörtök 00:13
Én nem tartom magam irigy embernek, de most majdnem elkezdtem irigykedni
Jó gurulást nektek, és mindenkinek aki ezt megteheti!
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
Jó gurulást nektek, és mindenkinek aki ezt megteheti!
Én nem tartom magam irigy embernek, de most majdnem elkezdtem irigykedni
Jó gurulást nektek, és mindenkinek aki ezt megteheti! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 06. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
Jó gurulást nektek, és mindenkinek aki ezt megteheti! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 06. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207532)
2020. 05. 06. szerda 19:29
Sziasztok. Vasárnap megyünk egy Gyöngyös-Eger-Lillafüred kört. Akar valaki csatlakozni ?
Persze. Az idén már sok jó szexben volt részünk. Motorozásnak ez lesz az első az idén....Írj privibe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 06. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3883562)
2020. 05. 06. szerda 20:53
Sziasztok! Szivesen csatlakoznák!ha lehet!pár FFI. Tagja!
Sziasztok! Szivesen csatlakoznák!ha lehet!pár FFI. Tagja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 06. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207532)
2020. 05. 06. szerda 19:29
Sziasztok. Vasárnap megyünk egy Gyöngyös-Eger-Lillafüred kört. Akar valaki csatlakozni ?
Érdekes ,én tudok normális kapcsolatot ápolni... Lehet ,hogy gond van a normális levéllel ????
(Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2020. 05. 05. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 05. kedd 19:13
A hirdető /Superwild/ elfelejt válaszolni, képet küldeni egy teljesen normális bemutatkozó levélre amiben több képet kapott....komolytalan...sok a link sajnos...
A hirdető /Superwild/ elfelejt válaszolni, képet küldeni egy teljesen normális bemutatkozó levélre amiben több képet kapott....komolytalan...sok a link sajnos...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 16:26
Sziasztok!
Fejér megyei motoros párral, vagypasivalismerkednénk, a karantén utánra!!
54évesek vagyunk!
54évesek vagyunk!
Sziasztok
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
54évesek vagyunk!
54évesek vagyunk!
en ugy tudom, hogy csak Pest megyebe nem lehet bejonni, de inkabb fussatok egy kort ezzel. ha vege van ennek a karantennak, akkor en is szivesen csatlakoznek egy jo gurulasra, kozos furdesre, nudizasra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4259652)
2020. 05. 05. kedd 13:37
Ahéten már lehet nem? vagy rosszul tudjuk?
Ahéten már lehet nem? vagy rosszul tudjuk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4143692)
2020. 05. 05. kedd 13:29
Mi is gurulunk...csak lehetőség szerint,most nem közkedvelt motoros helyek felé
mert a rend éber őrei ezt csekkel jutalmazzák...
mert a rend éber őrei ezt csekkel jutalmazzák...
Mi is gurulunk...csak lehetőség szerint,most nem közkedvelt motoros helyek felé
mert a rend éber őrei ezt csekkel jutalmazzák... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
mert a rend éber őrei ezt csekkel jutalmazzák... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 05. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4259652)
2020. 05. 05. kedd 13:11
Sziasztok ...Mi már gurulgatunk...
Sziasztok ...Mi már gurulgatunk...
Sziasztok!
Én győri vagyok.. az csak 80km.
Én győri vagyok.. az csak 80km.
Sziasztok!
54évesek vagyunk!
54évesek vagyunk!
Sziasztok!
Össze kéne hozni egy bográcsólás partit
Össze kéne hozni egy bográcsólás partit
Nem indul? Sokat állt? Rossz a szinkron? Lehet hozzám fordulni bizalommal!
Sziasztok! Hétvégén motoros párral ismerkednék....Köszi!
Sziasztok, itt is egy motoros pár, habár a picur óta a feleség kiszállt a nyeregből
Alig várom az állandósult jó időt és a tilalom enyhítését.
Alig várom az állandósult jó időt és a tilalom enyhítését.
Most már igazán vége lehetne ennek a járványnak, megesz a fene egy kis gurulásért. Lassan becsavarodok
![circling](images/smilies/circling.gif)