ziasztok, 30 éves srác ismerkedne Budapesten vagy vonzáskörzetében lányokkal. A mostani helyzetben először levelezés szintjén. Későbbiekben meglátjuk, hogy alakul. Szőke hajam
, zöld szemem sok hobbym közt a motorozás a kedvencem. Csak hetero kapcsolat érdekel és csak hölgyeknek Üdv Balázs
, zöld szemem sok hobbym közt a motorozás a kedvencem. Csak hetero kapcsolat érdekel és csak hölgyeknek Üdv Balázs
Zala lenti kk csajt keresek gurulni egyet
Sziasztok!Dél -dunántúli motoros pár aki ismerkedne?
Valaki most gurulni? Zala-vas?
sziasztok, van egy sportmotorom és hölgyet keresek magam mögé kicsit lofrálni
Bp-ről 45-60 közötti férfias pasi? Kamionosok, buszosok, sofőrök? Akik pihenőidejüket kellemesen eltöltenék?
Hely van!
Szőrös test és farok előny!
Én 40 aktív.
budapesti.pasit@gmail.com
Hely van!
Szőrös test és farok előny!
Én 40 aktív.
budapesti.pasit@gmail.com
Albertirsa Pusztavacs Örkény?motorosok??
En nem fogok bent maradni a jo idoben... Lehet ezt ugy is csinalni, hogy minimalisra csokkented a kockazatot... Semmivel sem tartom veszelyesebbnek, mint 12kor boltba menni.. Sooot.. amikor betodul egyszerre 30 ember, na az már sokkal parásabb. En megertem azokat is (valamilyen szinten), akik full karanténozzák magukat, de szvsz csak magukat szivatjak.. Ha egy gurulas kozben elkaood, akkor az tuti isten bizony, hogy a boltban is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808317)
2020. 04. 10. péntek 22:36
Ok értem én hogy jó az idő de nem lehet hogy mégis korrektebb a kertben vagy akárhol mint hangulatos motorozgatás?
Ki mennyire veszi komolyan?
Sziasztok!
Fejér megyei motoros párral, vagypasivalismerkednénk, a karantén utánra!!
54évesek vagyunk!
Fejér megyei motoros párral, vagypasivalismerkednénk, a karantén utánra!!
54évesek vagyunk!
Sziasztok. Holnap 04.12-én Balassagyarmat - Nyírjes környékén biciklizünk. Várjuk lányok vagy párok jelentkezését.sajnos a helyzetre való tekintetre tartsuk be a 2m-ert kukkolni lehet minket egyenlőre vagy egymás elötti szex az erdőben. várjuk a kiváncsi párokat lányokat Pasikat nem!! üzenete privátban várjuk kb 30percenként nézni fogjuk a goldent! puszi
Sziasztok. Azt olvasni a neten, hogy büntetnek a rendőrök :( Van valakinek konkrét tapasztalata?
Pl Tarjánnál 50e-s csekket osztogattak!!!
Pl Tarjánnál 50e-s csekket osztogattak!!!
Isteni volt ma gurulni.
Hiányzott már,mint egy falat kenyér!
Sok “kolléga” volt az utakon....
Várjuk az időt,mikor újra csapatosan lehet menni!
Sajnos nem most lesz...
Hiányzott már,mint egy falat kenyér!
Sok “kolléga” volt az utakon....
Várjuk az időt,mikor újra csapatosan lehet menni!
Sajnos nem most lesz...
ki vinne el egy köre??Albertirsa körny
Csongrád megyei lány, aki motorozna?
Sziasztok. Vasárnap valaki Gyöngyös-Eger-Lillafüred egy egészségügyi séta, mely logisztikai megvalósítása 2 keréken .....
motoros srácot kielégítenék
Ok értem én hogy jó az idő de nem lehet hogy mégis korrektebb a kertben vagy akárhol mint hangulatos motorozgatás?
Sziasztok!
Somogy-zala-veszprem megyéből keresek motoros párt vagy hölgyet ki szeretne motorozni. Hátsó ülésem mindig szabad.
Somogy-zala-veszprem megyéből keresek motoros párt vagy hölgyet ki szeretne motorozni. Hátsó ülésem mindig szabad.
Albertirsa környéki?
Hortobágyon motorozunk… a hét végén. Érdeklődők? Közös gurulás?