(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
VIP
2021. 03. 08. hétfő 16:55
Nekem az a furcsa, hogy a 95% az iserkedések folyamán egyszercsak felszívódik, többet nem válaszol. Ha ennyi unatkozó ember van akkor miért nem sportolnak valamit vagy olvasnak könyveket, a helyett, hogy mások idejét rabolnák a barokságaikkal?! Szerencsére azért volt pozitív élményem is az ilyen jellegű kereséssel de a nagy átlag tényleg egy szánalom. Igen nyugodtan vegyétek magatokra!
A maradék 5%-nak meg további kellemes itt tartózkodást kívánok!
Elsősorban azért,mert a többség kamus.......másrészt,mert jóval nagyobb az elvárása mint amit a tükörbe lát....,harmadsorban,mert csak fantáziálni képes és túl gyáva ahhoz,hogy mindezt megélje!
Mert kamusok.
A kamusok miatt meg nem hisznek annak akik nem kamuznak.
A kamusok miatt meg nem hisznek annak akik nem kamuznak.
A covid"már" nem lehet kifogás. Inkább az van, hogy a nagy többség agyatlanul írkàl mindenféle dolgot,amiről egynèmyelyiknek fogalma sincs hogy mit jelent, ès amikor olyan egyèn reagál, a kiírására,akiről"èrződik" hogy komolyan veszi, abban a pillanatban huss.... Eltűnik mint fing a szèlben. Èn csak úgy nevezem őket,hogy "funkcionàlis idióták"!!!!! Nèha szinte màr fàj az emberi gyàvaság.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 26. péntek 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert kamusok vagy most a COVID miatt
Igen, értettem, csak nem tudtam ezt kihagyni.
De például feltehetsz az oldalra olyan fotót is, ahol egyáltalán nem vagy beazonosítható, így nem tudnak visszaélni vele. Lehet én is hamarosan lecserélem a képemet, mert olyan semmitmondó egyszerű arckép… Ilyenre meg nem annyira kiváncsiak az ilyen oldalakon (véleményem szerint). (Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
De például feltehetsz az oldalra olyan fotót is, ahol egyáltalán nem vagy beazonosítható, így nem tudnak visszaélni vele. Lehet én is hamarosan lecserélem a képemet, mert olyan semmitmondó egyszerű arckép… Ilyenre meg nem annyira kiváncsiak az ilyen oldalakon (véleményem szerint). (Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Azert irják hogy kamu vagyok mert nem küldök rögtön fotot
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2021. 11. 25. csütörtök 21:03
Hiszen nem te vagy Richard Gere. “mások szerint kamu vagyok”
Hiszen nem te vagy Richard Gere. “mások szerint kamu vagyok”
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2021. 11. 25. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 25. csütörtök 20:23
Miért van az hogy pár üzenet váltás után rögtön küldjek képet.Nem küldök mert nem ismerem sosem láttam.Irom neki(k)szivesen találkozom ismerkedjünk.Nagyrészük eltünik mások szerint kamu vagyok
Miért van az hogy pár üzenet váltás után rögtön küldjek képet.Nem küldök mert nem ismerem sosem láttam.Irom neki(k)szivesen találkozom ismerkedjünk.Nagyrészük eltünik mások szerint kamu vagyok
mert már nem olyan világot élünk! Régen még működtek a zenés-táncos ismerkedő estek! Ott nem volt zsákbamacska! de amikor már egyesek álnévvel álképpel ismerkednek...
Az a tapasztalatom, hogy sok a kamus, egyszer felsültem, új profillal hátha sikerül l. Bevallom en is ujraregisztraltam, mert volt par roasz tapasztalatom es besokalltam, de voltak pozitivak is. Van egy módszerem mi alapján szűrők az emberek kozott
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 08. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
VIP
2021. 03. 08. hétfő 16:55
Nekem az a furcsa, hogy a 95% az iserkedések folyamán egyszercsak felszívódik, többet nem válaszol. Ha ennyi unatkozó ember van akkor miért nem sportolnak valamit vagy olvasnak könyveket, a helyett, hogy mások idejét rabolnák a barokságaikkal?! Szerencsére azért volt pozitív élményem is az ilyen jellegű kereséssel de a nagy átlag tényleg egy szánalom. Igen nyugodtan vegyétek magatokra!
Mert mindenki azokon a szutyok közösségi oldalakon él, lassan elfelejtik az első érintés és az orgazmus fontosságát is
Kedves Fórumlakók!
A társkeresőben van egy magát nőnek kiadó személy Nagyatádról, aki Optimum néven futtatja magát és nőként nőket keres. Pár hétig chateltünk. Végig kedves volt, eleinte nem is gondoltam, hogy esetleg egy kamu személlyel beszélgetek. Már ott tartott, hogy találkozni szeretne, meg közös program stb. Vigyázzatok vele, képkéregetés után eltűnik, felszívódik. Hihetetlen dühöt éreztem iránta, valószínűleg valami magányos faszverő lehet, a hölgyek ne dőljenek be neki.
A társkeresőben van egy magát nőnek kiadó személy Nagyatádról, aki Optimum néven futtatja magát és nőként nőket keres. Pár hétig chateltünk. Végig kedves volt, eleinte nem is gondoltam, hogy esetleg egy kamu személlyel beszélgetek. Már ott tartott, hogy találkozni szeretne, meg közös program stb. Vigyázzatok vele, képkéregetés után eltűnik, felszívódik. Hihetetlen dühöt éreztem iránta, valószínűleg valami magányos faszverő lehet, a hölgyek ne dőljenek be neki.
Kedves Babett. A covid előtt is ez ment!!!
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 10. 25. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Lájkolom a hozzá szólásodat!
(Ez egy válasz Profiler735 üzenetére (2020. 11. 11. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 11. szerda 20:51
Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de engem az bosszant, amikor valaki leír egy litániát az adatlapján, 5 sorban csak az elvárásokról ír és úgy el van szállva magától, mint a győzelmi zászló. Amikor meg visszaír kiderül, hogy egy írástudatlan proli, aki itt álmodozik naphosszat és esze ágában sincs találkozni csak mások idejét rabolni.
Mert csak a vágyaik vannak meg, de a bátorság és elszántság sajnos nem.
Köszi. Nem tudom hogy hogyan tudom azt megnézni hány embernek tetszik a hozzászólásom. Biztos vipnek kell lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 28. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4450042)
2020. 11. 28. szombat 13:51
Tegnap nyomtam egy "Like"-ot a hozzászolásodra. Nem látom h mentette a rendszer., a felkinált emoji-k között nincs. Leirom, mégegyszer: LIKE
Tegnap nyomtam egy "Like"-ot a hozzászolásodra. Nem látom h mentette a rendszer., a felkinált emoji-k között nincs. Leirom, mégegyszer: LIKE
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 14. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 11. 14. szombat 21:36
A telefonszám mindig biztatásra ad okot. De odáig is el kell jutni. Nálam a bizalom nem a képek után jön.
A telefonszám mindig biztatásra ad okot. De odáig is el kell jutni. Nálam a bizalom nem a képek után jön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 14. szombat 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4450042)
2020. 11. 14. szombat 19:54
Ez egy érdekes kérdés, mennyi bizalom adható bárkinek is, néhány sms vagy email után.