Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

hogy és hol lehet párt kukkolni???

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2024. 12. 21. szombat 10:12  #334
Gooldenboy Gooldenboy
Tegnap egy naturista wellness pihenő termében (csak hárman voltunk)láttam egy párt ahol a hölgy a lábaival játszott a párja farkával.. Gyönyörű volt a fiatal hölgy..
2024. 12. 16. hétfő 19:46  #333
Bifantasy Bifantasy
Néha szívesen sétálnék egyet, abban az utcában!
(Ez egy válasz irjram üzenetére (2024. 12. 06. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 21:31
Mi itt vagyunk, feleségem gyakran jár meztelenül esténként, miközben redőnyünk fel van húzva, bent pedig világít a lámpa, így kintről simàn belátni. Az utca kihalt, ezért ilyen bázor
2024. 12. 16. hétfő 14:54  #332
furcat furcat
Nekem is eszembejutott egy könnyed kukkolós sztori tizenévvel ezelőttről.
Akkoriban zsebpénzkiegészítésképp nyáriszünetben vállaltam ház körüli munkákat. Egy ilyen alkalommal egy nem lakott ház udvarát kellett rendbetennem. Jól ismertem a helyet, mert gyerekkoromban is sokat voltam ott, a szomszédokat is ismertem. Tudtam, hogy lakik ott egy 30-as évei végén járó lány és a barátja.
Az udvar végén a szomszéd telekkel határosan állt egy fészer, aminek a felső része -hogy jól szellőzzön- rácsszerűen volt deszkákból lécekből megépítve, tökéletes észrevétlen kilátást nyújtva a szomszéd udvarára. Oda jártam be a nap elől hűsölni. Épp pihenni készültem már, mikor megláttam, hogy a lány épp nekilát a fűnyírásnak. Egy rövid leggings volt rajta és egy bikinifelső. A lány az az iszonyú szexi, széles csípőjű, nagy de formás kerek fenekű pici mellű típus volt. Ott azonnal dobtam el a szerszámot és mentem a fészerbe "pihenni". Ő is tudta, hogy ott vagyok, láthatta a kocsimat az udvarban, szerintem szándékosan jött oda akkor úgy.
A faltól távolabb állva a réseken pont tökéletes kilátásom volt. Néztem egy darabig ahogy hajlong és forog a fűnyírójával, majd nem bírtam tovább, muszáj voltam elővenni a farkam és kiverni. Magamsem tudom mi jött rám akkor, sosem csináltam sem azelőtt se azóta ilyet, de akkor és ott nem bírtam magammal a látványtól, és egy hatalmasat élveztem.
Néhány perc múlva folytattam a munkát, egy darabig még ő is kint volt, aztán bement. Másnap sajnos már nem volt kint, és azóta sem találkoztunk. Nekem mindenesetre örökre kellemes emlék maradt az a munka. wink
2024. 12. 06. péntek 21:31  #331
irjram irjram
Mi itt vagyunk, feleségem gyakran jár meztelenül esténként, miközben redőnyünk fel van húzva, bent pedig világít a lámpa, így kintről simàn belátni. Az utca kihalt, ezért ilyen bázor
2024. 11. 30. szombat 09:06  #330
Golden-srac Golden-srac
Én nemrég egy forgalmasabb bevásárlóközpontban jártam, ahol felfigyeltem egy párra, akik a próbafülkèbe mentek be.
Eleinte sokáig vártak és jártak a fülkék előtt. Nem értettem miért csak sétálnak ott céltalanul pár ruhával.
Néhány perc múlva elment mindenki a fülkékből, így az összes üresen volt. Ez után láttam, hogy a pár bemegy az egyikbe és mem külön - külön, hanem egy fülkébe ketten. Az ajtó alatt vettem észre a lábukat, hogy egymással szemben vannak és vetkőzés után nem igazán láttam, hogy nadrág fel is lett volna próbálva, mert csupasz lábat láttam a férfinél csak. Sejtettem, hogy miért. Így óvatosan bementem a mellettük lévő fülkébe és hallgatózni kezdtem. Hallottam is némi cuppogást és sóhajt. Néhány perccel később a hölgy végzett is a dolgával, ezt már jobban lehetett hallani. Sajnos látni nem láttam semmit szinte ebből. Halkan kimentem a ruhás állványok mellé, ezt követően a pasi kilépett a fülkéből a kis résen át pedig a meztelen felsőtestű lányt pillantottam meg. Formás szép cicik, mosolygós arc.
Keveset láttam, inkább csak hallottam ami történt, de így is izgalmas volt. smile
2024. 08. 07. szerda 21:54  #329
KisNagy87 KisNagy87
Mi nagyon szeretjük,ha meglàthatnak minket! Én magam is sokszor úgy ülök,hogy alsó nélkül làthassàk amim van
2024. 07. 22. hétfő 14:45  #328
Fazsi679 Fazsi679
Bevasarlokozpontok mozgolepcsoinel szoktam kukkolni ha rövid a szoknya a csajokon.Alulrol ha felnezek csodás látvány fogad. Imádom.
2024. 02. 21. szerda 10:51  #327
Törölt felhasználó (4730698)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa na ne álltasd magad, ha be is téved nem miattad, smile ANDERSEN smile
(Ez egy válasz franka üzenetére (2024. 02. 17. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 17. szombat 10:00
Néha az uszoda zuhanyzójába és öltözőjébe "véletlenül" bejön a személyzet csinos hölgy tagja felmosni, mikor egyedül vagyok. Zuhany után törlöm magam, ő úgy tesz, mintha nem tudná, hogy benn vagyok én meg úgy teszek, mintha nem hallanám, hogy jön. A véletlen pillantás mindkettőnknek jól esett. Izgató és bizsergető érzés.
2024. 02. 18. vasárnap 07:37  #326
Istvanka Istvanka
Régebben jártam egy tora csobbani,rendszerint munka után az esti orákban,naplemente környékén,Nagyon sok fürdözö egyszerüen a viz felé all és simmán átöltözik,vagy csak egy törülközöt dob a hátára.... a szemükbe süt a lenyugvo nap..a vizböl nyugodtan lehet kukkolni...csak kis türlem kell...
2024. 02. 18. vasárnap 07:01  #325
Hamm07 Hamm07
Üdv! Szívesen kukkolnék ahol lehet írjatok smile
2024. 02. 17. szombat 10:00  #324
franka franka
Néha az uszoda zuhanyzójába és öltözőjébe "véletlenül" bejön a személyzet csinos hölgy tagja felmosni, mikor egyedül vagyok. Zuhany után törlöm magam, ő úgy tesz, mintha nem tudná, hogy benn vagyok én meg úgy teszek, mintha nem hallanám, hogy jön. A véletlen pillantás mindkettőnknek jól esett. Izgató és bizsergető érzés.
2024. 02. 16. péntek 14:44  #323
Anna900 Anna900
Igen smile
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 02. 14. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 12:44
Igen, én is voltam mindkét oldalon. Lestem is és lestek is . Nagyon izgalmas mindkettő. Amikor észreveszed hogy titokban néz valaki és mindent úgy csinálsz hogy ő jól lássa. Esetleg még elképzeled mit csinálhat magával a takarásban
2024. 02. 16. péntek 05:51  #322
KisTitkárnő KisTitkárnő
Meséld el neki, hogy ezt álmodtad, és hogy ez neked mennyire bejött. Az álmodban őt is nagyon izgatta a dolog, és ez téged még jobban turbózott. Meglátod, hogy mit szól hozzá,hiszen ez csak egy álom volt részedről.
(Ez egy válasz Hektorr üzenetére (2024. 02. 14. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 09:57
Sziasztok. Nagyon régóta vágyom rá hogy valaki előttem jól meg keféli a párom, engem az sem zavarna ha többen is,nagyon elvezném,de nem tudom hogy mondható el ezt neki .esetleg valaki tanács?nagyon örülnék.
2024. 02. 16. péntek 05:28  #321
Albert8310 Albert8310
Házibuli, összejövetel, stb… wink
(Ez egy válasz Hektorr üzenetére (2024. 02. 14. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 09:57
Sziasztok. Nagyon régóta vágyom rá hogy valaki előttem jól meg keféli a párom, engem az sem zavarna ha többen is,nagyon elvezném,de nem tudom hogy mondható el ezt neki .esetleg valaki tanács?nagyon örülnék.
2024. 02. 14. szerda 12:44  #320
erzo3 erzo3
Igen, én is voltam mindkét oldalon. Lestem is és lestek is . Nagyon izgalmas mindkettő. Amikor észreveszed hogy titokban néz valaki és mindent úgy csinálsz hogy ő jól lássa. Esetleg még elképzeled mit csinálhat magával a takarásban
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 14. szerda 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 00:02
Szerintem, meglesni és meglesve lenni is nagyon izgalmas.
Ami igazán számít ebben az az, hogy ki a másik fél és, hogy mit engedünk látni vagy mit látunk. smile
Néhány nappal ezelőtt egy közösségi helyen várakoztam és egy fiú a mellemet nézte. Napszemüveg volt rajtam és nem vette észre hogy látom. Annyira bele feletkezett, hogy szinte le sem vette rólam a szemét. Aranyos volt látni a szemében a vágyat, és ez pozitívan feltöltötte a napomat smile
2024. 02. 14. szerda 09:57  #319
Hektorr Hektorr
2024. 02. 14. szerda 00:02  #318
Anna900 Anna900
Szerintem, meglesni és meglesve lenni is nagyon izgalmas.
Ami igazán számít ebben az az, hogy ki a másik fél és, hogy mit engedünk látni vagy mit látunk. smile
Néhány nappal ezelőtt egy közösségi helyen várakoztam és egy fiú a mellemet nézte. Napszemüveg volt rajtam és nem vette észre hogy látom. Annyira bele feletkezett, hogy szinte le sem vette rólam a szemét. Aranyos volt látni a szemében a vágyat, és ez pozitívan feltöltötte a napomat smile
2024. 02. 13. kedd 14:02  #317
jawbreaker jawbreaker
Én is nagyon sokszor kukkoltam a kedves anyósomat! Az első alkalom a 90-es években volt akkor ő 40-es éveit taposta! A fürdőszobában lestem amint fürdik és törölközik! Kis vékony alkat kis hegyes mellek és dús fanszőrzet!
Azóta sok idő eltelt de még 2023-ban is előfordult ha lehetőségem volt rá hogy meglessem! Nagyon felizgat a mai napig ha látom és sokszor fantáziáltam is róla, sőt még a használt bugyijába is beleélveztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 24. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4692660)
2024. 01. 24. szerda 15:46
Amíg anyosomnal laktunk addig rendszeresen fürdéskor meglestem őt. 60+os de nagyon izgató volt látni. Fazonra vagott punci nagy már kortól logós mellek.
2024. 02. 08. csütörtök 14:51  #316
Törölt felhasználó (4586822)
Jó lenne egyszer megnézni titeket, de lehet, hogy már volt is ehhez szerencsénk.
(Ez egy válasz Boszev üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 12:29
Mi is rendszeresen szexelünk a párommal a nyéki nudin... smile
2024. 02. 08. csütörtök 14:36  #315
ustasa ustasa
Érd, Százhalombatta környékén hely van kukkolásra? smile
/ 17