Mi is rendszeresen szexelünk a párommal a nyéki nudin...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 01. 11. csütörtök 10:26
én is leszoptam már a férjem Nyékládházán, nem is egyszer
A fenébe... Mi is Nyíregyiek vagyunk. Vagy ti, vagy mi nem jó helyre költöztünk. Lehetnétek a mi szembe szomszédaink is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 01. 11. csütörtök 10:24
Aztán amikor kertesbe - családi házba - költöztünk, képzeljétek el, lakott velünk szemben egy hölgy az út túloldalán közvetlen egy elvált 50 es - és egyszer észrevettük hogy kukkol stikában a függöny mögül amikor egyszer szexeltünk, az ablaka egyforma magasan volt a miénkkel , szóval az utcáról nem lehetett belátni de ő simán pont átlátott. Innentől kezdve sokszor direktben úgy szexeltünk hogy tudjon mozizni, azaz a függőny nem volt behúzva nálunk, izgatott borzasztóan mindkettőnket a szitu, sőt ha esteledett direkt hagytunk fényt hogy jól lásson, azt hitte mi nem látjuk szóval adtunk műsort rendszeresen. Aztán ugye az odaköltözésünk után ment ez, kis idő múlva a férjem megismerkedett vele, aztán én is , kialakult egy jó szomszédi viszony, így áthívtuk egyszer közös vacsi borozgatás stb... és amikor már oldott volt a hangulat bekínáltam a dolgokat neki, azaz hogy tudjuk hogy kukkol, zavarban volt, de oldottuk a dolgokat és feldobtuk hogy most ha már itt van csináljuk előtte szívesen, belement , néző lett , ő jobban zavarban volt, mint mondjuk mi, de izgis volt így az első dolog amikor előtte letérdeltem a ferjem elé, és szájjal felizgattam, majd lefeküdt a nappaliban a kanapéra és Kata előtt ( így hívják a szomszéd hölgyet ) élvezésig lovagoltam rajta. van folytatás is de azt majd máskor . . .
Amíg anyosomnal laktunk addig rendszeresen fürdéskor meglestem őt. 60+os de nagyon izgató volt látni. Fazonra vagott punci nagy már kortól logós mellek.
Hello.
Belvárosba sok apartamba belátni.lehet látni jó kis formás csajokat,párokat.
Belvárosba sok apartamba belátni.lehet látni jó kis formás csajokat,párokat.
Az adott társasház U alakú. Az egyik szár nyitott folyosója a másik szár lakás ablajaira néz. Az első emeleti folyosóról az összes szemközti lakásba belátni három szinten kb 12 lakás. Plusz a saját folyosóra nyíló lakások plusz az U rövidebb szárán néhány lakás.
Kb mintha direkt így tervezték volna... (Ez egy válasz Spriccelő üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb mintha direkt így tervezték volna... (Ez egy válasz Spriccelő üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
én is leszoptam már a férjem Nyékládházán, nem is egyszer
(Ez egy válasz Ezüst Mellkas üzenetére (2023. 07. 05. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán amikor kertesbe - családi házba - költöztünk, képzeljétek el, lakott velünk szemben egy hölgy az út túloldalán közvetlen egy elvált 50 es - és egyszer észrevettük hogy kukkol stikában a függöny mögül amikor egyszer szexeltünk, az ablaka egyforma magasan volt a miénkkel , szóval az utcáról nem lehetett belátni de ő simán pont átlátott. Innentől kezdve sokszor direktben úgy szexeltünk hogy tudjon mozizni, azaz a függőny nem volt behúzva nálunk, izgatott borzasztóan mindkettőnket a szitu, sőt ha esteledett direkt hagytunk fényt hogy jól lásson, azt hitte mi nem látjuk szóval adtunk műsort rendszeresen. Aztán ugye az odaköltözésünk után ment ez, kis idő múlva a férjem megismerkedett vele, aztán én is , kialakult egy jó szomszédi viszony, így áthívtuk egyszer közös vacsi borozgatás stb... és amikor már oldott volt a hangulat bekínáltam a dolgokat neki, azaz hogy tudjuk hogy kukkol, zavarban volt, de oldottuk a dolgokat és feldobtuk hogy most ha már itt van csináljuk előtte szívesen, belement , néző lett , ő jobban zavarban volt, mint mondjuk mi, de izgis volt így az első dolog amikor előtte letérdeltem a ferjem elé, és szájjal felizgattam, majd lefeküdt a nappaliban a kanapéra és Kata előtt ( így hívják a szomszéd hölgyet ) élvezésig lovagoltam rajta. van folytatás is de azt majd máskor . . .
Aztán amikor kertesbe - családi házba - költöztünk, képzeljétek el, lakott velünk szemben egy hölgy az út túloldalán közvetlen egy elvált 50 es - és egyszer észrevettük hogy kukkol stikában a függöny mögül amikor egyszer szexeltünk, az ablaka egyforma magasan volt a miénkkel , szóval az utcáról nem lehetett belátni de ő simán pont átlátott. Innentől kezdve sokszor direktben úgy szexeltünk hogy tudjon mozizni, azaz a függőny nem volt behúzva nálunk, izgatott borzasztóan mindkettőnket a szitu, sőt ha esteledett direkt hagytunk fényt hogy jól lásson, azt hitte mi nem látjuk szóval adtunk műsort rendszeresen. Aztán ugye az odaköltözésünk után ment ez, kis idő múlva a férjem megismerkedett vele, aztán én is , kialakult egy jó szomszédi viszony, így áthívtuk egyszer közös vacsi borozgatás stb... és amikor már oldott volt a hangulat bekínáltam a dolgokat neki, azaz hogy tudjuk hogy kukkol, zavarban volt, de oldottuk a dolgokat és feldontuk hogy most ha már itt van csináljuk előtte szívesen, belement , néző lett , ő jobban zavarban volt, mint mondjuk mi, de izgis volt így az első dolog amikor előtte letérdeltem a ferjem elé, és szájjal felizgattam, majd lefeküdt a nappaliban a kanapéra és Kata előtt ( így hívják a szomszéd hölgyet ) élvezésig lovagoltam rajta. van folytatás is de azt majd máskor . . . .
a ház ugyanis körfolyosós volt ...
amikor még társasban laktunk, volt szerencsén ilyenekhez, azaz láttunk egy s mást, sőt néha nagyon kemény jeleneteket is
Én ugyan sosem laktam társasházban de nemrég volt alkalmam egy budai társasház tetőlakásában dolgozni több estén is.
Hát ahogy látom mostanában legalábbis a felső emeleteken nem divat a függöny sem.
Nagyon sok kakásba beláttam és több meztelen embert sőt vad szexet is láttam.
Emlékezetes esték voltak.
Hát ahogy látom mostanában legalábbis a felső emeleteken nem divat a függöny sem.
Nagyon sok kakásba beláttam és több meztelen embert sőt vad szexet is láttam.
Emlékezetes esték voltak.
Kiváncsi lennék miket láttál…..engem éredekel.
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 06:08
Néhány évig társasházban laktam. Egy csomó lakásba be lehetett látni néhányszor adódott ilyen lehetőség
Néhány évig társasházban laktam. Egy csomó lakásba be lehetett látni néhányszor adódott ilyen lehetőség
Wooow. Jó volt olvasni. Én is megnéznèm.
(Ez egy válasz áruló üzenetére (2023. 07. 07. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 14:44
(part 2) A szűk sorok között itt is többször villantotta meg a bugyiját a hölgy, aztán egy eldugottabb sarokban hirtelen felhúzta a szoknyáját és tőlem egy méterre megszabadult a fehérneműjétől. A következő hajolásnál így már elém tárult a szép, borotvált puncija. Hogy, hogy nem, szerencsére itt is mindig az alul lévő termékek voltak érdekesek. A hölgy meglátott egy puffszerű ülőkét és mondta a párjának, hogy azt megvenné. Próbaképp ráült, teljes terpeszben, gyönyörű belátást kínálva. Továbbmenve még többször lehajolt, sokszor úgy, hogy más vásárlók méterekre voltak tőlünk. Szerintem a biztonsági őr is gyanút fogott, így jobbak láttam, ha megvárom őket az üzlet előtt, amíg kifizetik a puffot. Mikor kijöttek a felsőbb emeletek felé indultak a mozgólépcsőkkel. Az egyiknél sikerült a hölgy mögé kerülnöm és amikor a „cipőfűzőmet kötöttem”, ő is lehajolt, így kb. 20 cm-re volt az arcom gyönyörű kelyhétől. Felérve a pasi jelezte, hogy ők idáig gondolták a kalandot. Én üzenetben megköszöntem az élményt és elindultam. Hamarosan hívott a férfi, kérdezte, hogy hogy tetszett. Megnyugtattam, hogy élveztem és hogy hamarosan jön az anonim beszámoló, amelyet most olvashattatok.
ruló (part1)A héten egy újabb kukkolós kalandban volt részem. Itt az oldalon egy pár jelezte, hogy egy bolti bevásárlás kapcsán szívesen kalandoznának. Írtam nekik egy üzenetet, majd telefonon egyeztettük a helyszínt, az időpontot a főbb kereteket és hogy miről ismerjük fel egymást. Egy budai bevásárlóközpontra esett a választás. Késődélutánt beszéltünk meg, mikor odaértem, jelezték, hogy kicsit késnek, így volt időm körbeszaladni és megüzenni, hogy mely boltok lehetnek alkalmasak. Elég nagy volt már a tömeg és a boltok többsége is átlátható.
A bejáratnál vártam őket, de úgy egyeztettük előre, hogy -noha a hölgy tudni fog az akcióról- nem beszéltünk, csak összekacsintottam a férfival. Egy kicsit félrevonultak, mintha vitáztak is volna, volt olyan pillanat, amikor azt hittem, elmarad a kaland. Aztán egyszer csak elindultak a bevásárló útjukra, én diszkréten követtem őket. Az első bolt egy drogéria volt. A hölgy valahogy mindig a polcok alján lévő termékeket vette alaposan szemügyre. Közel merészkedtem és én is a polcok alján kezdtem keresgélni (mindezt úgy, hogy azért nem csak mi voltunk az üzletben). A rövid farmerszoknya könnyű belátást adott, de a várt látvány helyett itt csak egy fehér bugyit pillantottam meg többször is. Már gondolkoztam azon is, hogy feladjam a kalandot, de aztán mégis követtem a párt a következő üzletbe, egy mindent is árusító boltba
A bejáratnál vártam őket, de úgy egyeztettük előre, hogy -noha a hölgy tudni fog az akcióról- nem beszéltünk, csak összekacsintottam a férfival. Egy kicsit félrevonultak, mintha vitáztak is volna, volt olyan pillanat, amikor azt hittem, elmarad a kaland. Aztán egyszer csak elindultak a bevásárló útjukra, én diszkréten követtem őket. Az első bolt egy drogéria volt. A hölgy valahogy mindig a polcok alján lévő termékeket vette alaposan szemügyre. Közel merészkedtem és én is a polcok alján kezdtem keresgélni (mindezt úgy, hogy azért nem csak mi voltunk az üzletben). A rövid farmerszoknya könnyű belátást adott, de a várt látvány helyett itt csak egy fehér bugyit pillantottam meg többször is. Már gondolkoztam azon is, hogy feladjam a kalandot, de aztán mégis követtem a párt a következő üzletbe, egy mindent is árusító boltba
(part 2) A szűk sorok között itt is többször villantotta meg a bugyiját a hölgy, aztán egy eldugottabb sarokban hirtelen felhúzta a szoknyáját és tőlem egy méterre megszabadult a fehérneműjétől. A következő hajolásnál így már elém tárult a szép, borotvált puncija. Hogy, hogy nem, szerencsére itt is mindig az alul lévő termékek voltak érdekesek. A hölgy meglátott egy puffszerű ülőkét és mondta a párjának, hogy azt megvenné. Próbaképp ráült, teljes terpeszben, gyönyörű belátást kínálva. Továbbmenve még többször lehajolt, sokszor úgy, hogy más vásárlók méterekre voltak tőlünk. Szerintem a biztonsági őr is gyanút fogott, így jobbak láttam, ha megvárom őket az üzlet előtt, amíg kifizetik a puffot. Mikor kijöttek a felsőbb emeletek felé indultak a mozgólépcsőkkel. Az egyiknél sikerült a hölgy mögé kerülnöm és amikor a „cipőfűzőmet kötöttem”, ő is lehajolt, így kb. 20 cm-re volt az arcom gyönyörű kelyhétől. Felérve a pasi jelezte, hogy ők idáig gondolták a kalandot. Én üzenetben megköszöntem az élményt és elindultam. Hamarosan hívott a férfi, kérdezte, hogy hogy tetszett. Megnyugtattam, hogy élveztem és hogy hamarosan jön az anonim beszámoló, amelyet most olvashattatok.
Igen van. A hölgyről 3 fotó (és rólad 2).
Én aktuális eseményről nem látom, hogy tettetek fel fotókat. Annyira megnéznék újabb képet is ezekről az eseményekről, a különleges feleségedről. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én aktuális eseményről nem látom, hogy tettetek fel fotókat. Annyira megnéznék újabb képet is ezekről az eseményekről, a különleges feleségedről. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)
2023. 07. 05. szerda 16:43
Van az oldalunkon
Ez most tapasztalat vagy élménybeszámoló???
Van az oldalunkon
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülnénk fotó illusztrációnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)
2023. 07. 05. szerda 15:13
A tegnapi vásárlás nagyon jól sikerült,volt látni való bőven.