ruló (part1)A héten egy újabb kukkolós kalandban volt részem. Itt az oldalon egy pár jelezte, hogy egy bolti bevásárlás kapcsán szívesen kalandoznának. Írtam nekik egy üzenetet, majd telefonon egyeztettük a helyszínt, az időpontot a főbb kereteket és hogy miről ismerjük fel egymást. Egy budai bevásárlóközpontra esett a választás. Késődélutánt beszéltünk meg, mikor odaértem, jelezték, hogy kicsit késnek, így volt időm körbeszaladni és megüzenni, hogy mely boltok lehetnek alkalmasak. Elég nagy volt már a tömeg és a boltok többsége is átlátható.
A bejáratnál vártam őket, de úgy egyeztettük előre, hogy -noha a hölgy tudni fog az akcióról- nem beszéltünk, csak összekacsintottam a férfival. Egy kicsit félrevonultak, mintha vitáztak is volna, volt olyan pillanat, amikor azt hittem, elmarad a kaland. Aztán egyszer csak elindultak a bevásárló útjukra, én diszkréten követtem őket. Az első bolt egy drogéria volt. A hölgy valahogy mindig a polcok alján lévő termékeket vette alaposan szemügyre. Közel merészkedtem és én is a polcok alján kezdtem keresgélni (mindezt úgy, hogy azért nem csak mi voltunk az üzletben). A rövid farmerszoknya könnyű belátást adott, de a várt látvány helyett itt csak egy fehér bugyit pillantottam meg többször is. Már gondolkoztam azon is, hogy feladjam a kalandot, de aztán mégis követtem a párt a következő üzletbe, egy mindent is árusító boltba
A bejáratnál vártam őket, de úgy egyeztettük előre, hogy -noha a hölgy tudni fog az akcióról- nem beszéltünk, csak összekacsintottam a férfival. Egy kicsit félrevonultak, mintha vitáztak is volna, volt olyan pillanat, amikor azt hittem, elmarad a kaland. Aztán egyszer csak elindultak a bevásárló útjukra, én diszkréten követtem őket. Az első bolt egy drogéria volt. A hölgy valahogy mindig a polcok alján lévő termékeket vette alaposan szemügyre. Közel merészkedtem és én is a polcok alján kezdtem keresgélni (mindezt úgy, hogy azért nem csak mi voltunk az üzletben). A rövid farmerszoknya könnyű belátást adott, de a várt látvány helyett itt csak egy fehér bugyit pillantottam meg többször is. Már gondolkoztam azon is, hogy feladjam a kalandot, de aztán mégis követtem a párt a következő üzletbe, egy mindent is árusító boltba
(part 2) A szűk sorok között itt is többször villantotta meg a bugyiját a hölgy, aztán egy eldugottabb sarokban hirtelen felhúzta a szoknyáját és tőlem egy méterre megszabadult a fehérneműjétől. A következő hajolásnál így már elém tárult a szép, borotvált puncija. Hogy, hogy nem, szerencsére itt is mindig az alul lévő termékek voltak érdekesek. A hölgy meglátott egy puffszerű ülőkét és mondta a párjának, hogy azt megvenné. Próbaképp ráült, teljes terpeszben, gyönyörű belátást kínálva. Továbbmenve még többször lehajolt, sokszor úgy, hogy más vásárlók méterekre voltak tőlünk. Szerintem a biztonsági őr is gyanút fogott, így jobbak láttam, ha megvárom őket az üzlet előtt, amíg kifizetik a puffot. Mikor kijöttek a felsőbb emeletek felé indultak a mozgólépcsőkkel. Az egyiknél sikerült a hölgy mögé kerülnöm és amikor a „cipőfűzőmet kötöttem”, ő is lehajolt, így kb. 20 cm-re volt az arcom gyönyörű kelyhétől. Felérve a pasi jelezte, hogy ők idáig gondolták a kalandot. Én üzenetben megköszöntem az élményt és elindultam. Hamarosan hívott a férfi, kérdezte, hogy hogy tetszett. Megnyugtattam, hogy élveztem és hogy hamarosan jön az anonim beszámoló, amelyet most olvashattatok.
Igen van. A hölgyről 3 fotó (és rólad 2).
Én aktuális eseményről nem látom, hogy tettetek fel fotókat. Annyira megnéznék újabb képet is ezekről az eseményekről, a különleges feleségedről. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én aktuális eseményről nem látom, hogy tettetek fel fotókat. Annyira megnéznék újabb képet is ezekről az eseményekről, a különleges feleségedről. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4445962)
2023. 07. 05. szerda 16:43
Van az oldalunkon
Ez most tapasztalat vagy élménybeszámoló???
Van az oldalunkon
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2023. 07. 05. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Örülnénk fotó illusztrációnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 15:13
A tegnapi vásárlás nagyon jól sikerült,volt látni való bőven.
Leszpott párom nudistastrandon
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 03. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4394842)
2023. 05. 03. szerda 21:38
Mostanában valakinek új vagy régebbi még le nem írt élménye volt?
A tegnapi vásárlás nagyon jól sikerült,volt látni való bőven.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 16:16
Itt a meleg,megint elökerül a mini.
1.6 szívó benzin, vagy már az újabb?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 16:16
Az szuper bugyi nélkül miniszoknyában! Jó plázázást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 09:15
Mi holnap megyünk plázázni mini szoknya, bugyi nélkül.
Sziasztok! Nekem az exem szex közbeni kukkolásához volt szerencsém
Miért?
Ebben a kurva hidegben? Nem fog szegénykének befagyni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 11:12
Szerintem az alle.
Szerintem az alle.
Mi holnap megyünk plázázni mini szoknya, bugyi nélkül.
Mostanában valakinek új vagy régebbi még le nem írt élménye volt?
Tegnap elött dugtunk egyet a szabadban és : Végre rábólintott és azt mondta majd lesz lehetőség kukkolásra .
Szeretnék olyan helyzetet teremteni,ahol lenne lehetőség(párom tudta nélkül),egy megbízható férfi elcsábítsa és ezt megleshessem.Ötleteket,tapasztalatokat,tanácsot, szívesen fogadom.
Azt mondta nem figyelte ki van ott mert én nem szóltam , hogy odébb megyek ő meg nem is törődött vele ki áll ott . Annyira nem szereti ha nézik mert , hogy molett és “ ki kiváncsi erre …” . Férfit lesett már meg de arra azt mondta az csak úgy jó ha tetszik neki , mert úgy izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630202)
2023. 02. 17. péntek 13:47
Sok nő kifejezetten élvezi mert tetszik neki hogy kívánják.
Meg olyan is van azért amikor nő kukkol pasit.
Meg olyan is van azért amikor nő kukkol pasit.