Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

hogy és hol lehet párt kukkolni???

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2022. 12. 03. szombat 11:54  #268
Törölt felhasználó (4394842)
ez így igaz. én is ezért szervezek kukkolásra pasikat néha akiket ez érdekel. már ha van aki jelentkezzen és benne van abban, hogy nem harmadikat keresek magunknak....
(Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2022. 12. 03. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 11:28
Az nem baj ha látják.Nyilván jó nekik is.De nem kell bunkozni kurvázni.Elvezni a helyzetet lehet azzal nincs baj.
2022. 12. 03. szombat 11:28  #267
Siffredi1 Siffredi1
Az nem baj ha látják.Nyilván jó nekik is.De nem kell bunkozni kurvázni.Elvezni a helyzetet lehet azzal nincs baj.
2022. 12. 02. péntek 13:40  #266
Siffredi1 Siffredi1
A páromat is látták az ablakon keresztül bugyiba nem rég.Ő azt mondta volt egy jó napja a pasinak nem ügy.De én felhozam parszor az esetet neki.Erre azt mondta akkor tangaba lesz legközelebb vagy anélkül ha ennyire emlegetem az esetet.
2022. 11. 28. hétfő 18:25  #265
Törölt felhasználó (4681872)
circling
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 19. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 13:08
Hát ha nem is kukkolás, de hasonló.
Ruhát próbáltam egy üzletben, én a próbafülkében, párom meg kinn, ő adogatta a ruhákat, míg el nem tűnt..
Kérném a másik ruhát de nem válaszol, kidugtam a fejem, és senki nem volt ott, a ruhák meg a kosárral jó messzire lerakva.
Mivel senki nem volt a láthatáron gondoltam egyet és kiszaladtam , megfogtam a ruhákat és vissza.
Eddig nem is volt gond, de visszafelé eltévesztettem a fülkét.
Belibbentem bugyi melltartóban , kezeimben a ruhákkal a fülkébe, aminek a sarkéban egy idős bácsika kuporgott alsógatyában, atlétában
Én meglepődtem, de a bácsika szeméből a félelem sugárzott, biztosan azt hitte meg akarom erőszakolni..
2022. 11. 28. hétfő 17:44  #264
Lacika1091 Lacika1091
Sziasztok!
Mai napon vásárolni voltunk az egyik bevásárlóközpontban. Vásárlás közben felfigyeltem egy, fekete hosszú hajú, 30as éveiben járó gyönyörű hölgyre. Nagyon rövid fekete szoknyában, fekete harisnyában, és szintén fekete bőrdzsekiben volt. Vásárlás közben az alsó polcról vett le valamit, majd egyszer oda nézek és mit látnak szemeim? Kint az egész feneke. Fehér tangája teljesen kirajzolta a punci formályát. Isteni lehetett. Távolról próbáltam követni, ezt 3x ismételte meg. Mit ne mondjak.. Teljesen izgalomba jöttem. Nem sűrűn látok ilyet. Pedig résen vagyok
2022. 11. 25. péntek 16:03  #263
nálunk nem volt végül kukkoló a vásárlás során.
Próbáltam mondani az új páromnak, hogy milyen izgalmas lenne, ha más látná őt vagy minket mikor egymással vagyunk, de őt ez nem izgatja. Engem eléggé, csak a tudta nélkül... hát nem is tudom.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 19. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 13:08
Ruhát próbáltam egy üzletben, én a próbafülkében, párom meg kinn, ő adogatta a ruhákat, míg el nem tűnt..
Kérném a másik ruhát de nem válaszol, kidugtam a fejem, és senki nem volt ott, a ruhák meg a kosárral jó messzire lerakva.
Mivel senki nem volt a láthatáron gondoltam egyet és kiszaladtam , megfogtam a ruhákat és vissza.
Belibbentem bugyi melltartóban , kezeimben a ruhákkal a fülkébe, aminek a sarkéban egy idős bácsika kuporgott alsógatyában, atlétában
Én meglepődtem, de a bácsika szeméből a félelem sugárzott, biztosan azt hitte meg akarom erőszakolni..
2022. 11. 19. szombat 13:08  #262
kerek popsi kerek popsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 18. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 18. péntek 19:03
Valakinek van próbafülkés kukkolásban tapasztalata?
Akár ő kukkolt, akár őt kukkolták.
2022. 11. 19. szombat 13:07  #261
mi most fogunk menni m5 auchanban, ott leszünk egy próbafülkében majd kicsit ketten smile "bár biztos látszani fog kicsit, hogy ketten vagyunk bent, de csak nem tudják a kint lévők majd, hogy mi történik bent... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 19. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 11. 19. szombat 11:03
Véletlen tapasztalat is számít? circling
Nyáron történt egy fehérnemű üzletben. Véletlenül nem a páromhoz néztem be a próbafülkébe, hanem egy idegen nőhöz, aki melltartót próbált -volna- így éppen csak a bugyija volt rajta... Nem csinált drámát, hogy rátörtem, lehet én éreztem magam kellemetlenebbül, ő egész jól viselte a szitut wink wink
2022. 11. 19. szombat 11:03  #260
Törölt felhasználó (4674336)
Véletlen tapasztalat is számít? circling
Nyáron történt egy fehérnemű üzletben. Véletlenül nem a páromhoz néztem be a próbafülkébe, hanem egy idegen nőhöz, aki melltartót próbált -volna- így éppen csak a bugyija volt rajta... Nem csinált drámát, hogy rátörtem, lehet én éreztem magam kellemetlenebbül, ő egész jól viselte a szitut wink wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 18. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 18. péntek 19:04  #259
Én most szeretnék ilyet szervezni ismét. Új páromat szeretném, hogy kukkolható legyen, de nem tudom hogyan lehetne megoldani ezt egyszerűen. Valakinek ötlet/tapasztalat?
2022. 11. 18. péntek 19:03  #258
2022. 09. 10. szombat 08:22  #257
Cuckold99 Cuckold99
Szerdán a Tettyén voltunk a szertőmmel. A templomnál lévő sétányon megleshettél volna,ahogy kinyaltam. Egész nap bugyi nélkül volt miniszoknyában...
(Ez egy válasz Petiedi77 üzenetére (2022. 09. 09. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 09. péntek 16:35
Szia sziasztok tud valaki Pécsett olyan jó kis nyilvanos helyet ahol lehet kukkolni es szexelni?
2022. 09. 09. péntek 18:56  #256
Törölt felhasználó (1339692)
Életem első szexélménye volt, Sikerült meglesnem a szomszédlányt ahogy masztizik.
2022. 09. 09. péntek 16:35  #255
Petiedi77 Petiedi77
Szia sziasztok tud valaki Pécsett olyan jó kis nyilvanos helyet ahol lehet kukkolni es szexelni?
2022. 09. 08. csütörtök 14:06  #254
Törölt felhasználó (912190)
Nagyon irigylem.....
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 08. csütörtök 14:00
minket is nézett már végig egy itteni tag sex közben nyes
új és izgalmas élmény volt.
2022. 09. 08. csütörtök 14:00  #253
Al-Ass-andra Al-Ass-andra
minket is nézett már végig egy itteni tag sex közben nyes
új és izgalmas élmény volt.
2022. 08. 14. vasárnap 21:09  #252
Törölt felhasználó (4677934)
És másnap Ti adtatok lehetőséget,másoknak a kukkolásra!
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 13:50
Horvátországban nyaraltunk és ott kukkoltam én is igaz teljesen véletlen sikerült de irtó jó volt.Az egyik strandon fürödtünk nagyon meleg volt és a fák árnyékában kerestem menedéket a sziklák között.Jöttek mentek az emberek míg jött egy fiatal pár de ők nem a lejáratott használták hanem kicsit előbb letértek az útról.Hú hát ők hova mehetnek amikor arra csak sziklák vannak és nehéz megközelíteni a partot.Vártam egy kicsit és gondoltam megnézem.Nagy meglepetésemre egy szépen kitaposott ösvény volt ami megkerülte a nagy sziklát és a túlsó felén egy kis öböl apró kavicsos parttal de olyan kicsi volt hogy 5 embernél több nem is tudott volna ott napozni.
A pár épp akkor jött ki a vízből és a leterített plédre feküdtek.Pár perc múlva a nő előkereste a napolajat és szólt a párjának kenje már be.Ekkor a pasi kikötötte a bikini alsó és felső részét és elkezdte kenni a hölgy hátát majd a lábait.A lábakat belül is kente egyre jobban felfelé haladva míg el nem ért a popóhoz.Arra is rálocsolt egy adag olajat de úgy hogy középen csordogált lefelé.Rutinos volt tudta mit akar én is így szoktam a nejemnek és ettől mindig megvadul.A hölgy is egyre jobban kezdte markolni a plédet mert kezdet felizgulni.Felemelte a popsiját felkínálva a párjának aki nem is volt rest odahajolt és elkezdte nyalni.Pár perc múlva amikor látványosan szűk lett a nadrágja mögé térdelt és szép finoman becsúsztatta kemény amúgy nem kicsi farkát.Majd elkezdte ütemesen kefélni párját aki nem sokáig bírta mert akkorát élvezett hogy még a plédet is maga alá gyűrte.De nem sokat pihent mert szájába vette a férfiasságot és elkezdte iszonyos gyorsasággal szopni miközben az egyik kezével magát simogatta.Párja sem bírta sokáig és már élvezett is a hölgy szájába.Természetesen egy csepp sem ment kárba az egészet lenyelte és még a maradékot is lenyalogatta.Majd mindketten eldőltek a kavicson.Hú de szerencsés pasi gondoltam magamban és szép halkan elosontam ne zavarjam meg őket.Gyorsan én is vízbe menekültem hogy egy kicsit lehűtsem magam mert szemmel látható eredménye volt az akciónak amit előtte láttam.Másnap már ott kezdtük a fürdést a párommal mi is de ez egy másik történet lesz.
2022. 08. 08. hétfő 13:50  #251
jupi77 jupi77
Horvátországban nyaraltunk és ott kukkoltam én is igaz teljesen véletlen sikerült de irtó jó volt.Az egyik strandon fürödtünk nagyon meleg volt és a fák árnyékában kerestem menedéket a sziklák között.Jöttek mentek az emberek míg jött egy fiatal pár de ők nem a lejáratott használták hanem kicsit előbb letértek az útról.Hú hát ők hova mehetnek amikor arra csak sziklák vannak és nehéz megközelíteni a partot.Vártam egy kicsit és gondoltam megnézem.Nagy meglepetésemre egy szépen kitaposott ösvény volt ami megkerülte a nagy sziklát és a túlsó felén egy kis öböl apró kavicsos parttal de olyan kicsi volt hogy 5 embernél több nem is tudott volna ott napozni.
A pár épp akkor jött ki a vízből és a leterített plédre feküdtek.Pár perc múlva a nő előkereste a napolajat és szólt a párjának kenje már be.Ekkor a pasi kikötötte a bikini alsó és felső részét és elkezdte kenni a hölgy hátát majd a lábait.A lábakat belül is kente egyre jobban felfelé haladva míg el nem ért a popóhoz.Arra is rálocsolt egy adag olajat de úgy hogy középen csordogált lefelé.Rutinos volt tudta mit akar én is így szoktam a nejemnek és ettől mindig megvadul.A hölgy is egyre jobban kezdte markolni a plédet mert kezdet felizgulni.Felemelte a popsiját felkínálva a párjának aki nem is volt rest odahajolt és elkezdte nyalni.Pár perc múlva amikor látványosan szűk lett a nadrágja mögé térdelt és szép finoman becsúsztatta kemény amúgy nem kicsi farkát.Majd elkezdte ütemesen kefélni párját aki nem sokáig bírta mert akkorát élvezett hogy még a plédet is maga alá gyűrte.De nem sokat pihent mert szájába vette a férfiasságot és elkezdte iszonyos gyorsasággal szopni miközben az egyik kezével magát simogatta.Párja sem bírta sokáig és már élvezett is a hölgy szájába.Természetesen egy csepp sem ment kárba az egészet lenyelte és még a maradékot is lenyalogatta.Majd mindketten eldőltek a kavicson.Hú de szerencsés pasi gondoltam magamban és szép halkan elosontam ne zavarjam meg őket.Gyorsan én is vízbe menekültem hogy egy kicsit lehűtsem magam mert szemmel látható eredménye volt az akciónak amit előtte láttam.Másnap már ott kezdtük a fürdést a párommal mi is de ez egy másik történet lesz.
2022. 07. 29. péntek 11:03  #250
Törölt felhasználó (4677934)
Tisza parti eldugott bokros horgásztanyán a feleségemmel kitaláltuk hogy próbáljuk ki a nudit. Izgalmas volt, nem
csináltunk még ilyet. Amikor vízitúrázók jelentek meg a gatyám az ölembe terítettem,hátra pillantottam,és a párom
szétvetett lábakkal a víz felé az újságjába temetkezett. Hamar észre is vettek minket,fiatalok voltak,és a hangokra
felfigyelt a nőm,és felülve nézte őket,de nem zavartatta magát. Én is ledobtam a gatyám a homokba,bár éreztem megmozdult a farkam a helyzet izgalmától.Többen elmentek előttünk,lassítva integetve,de amikor egy kenuba lányok szinte megálltak előttem, a párom vigyorogva megjegyezte:Kapás van a kukacodra.Próbáltam legyőzni a belém nevelt prűdséget,ahogy éreztem egyre jobban dagad a farkam,és kíváncsi szempárok figyelik.
A lányok egyre közelebb eveztek,én takartam volna a már meredező péniszem, mert nagyon zavarba voltam,főleg hogy hallottam a beszélgetésüket... na ugye hogy nem is akkora nagy neki...,vajon melyikőnkre izgult fel...Nem bírtam tovább, a párom combjai közé térdeltem,és elkezdtem simogatni a már nedves punciját,de amikor elkezdtem a farkam illesztgetni,azt motyogta.Ne itt! Bújjunk el.A lányok méltatlankodtak
hogy ne már,hagy lássák,de a párom zavarta.Én igyekeztem úgy fordítani a fenekét hogy lássák ahogy dugom ,de
annyira felpörgetett a dolog néhány lökés után éreztem ,elsülök. Hátraléptem kihúzva a farkam és a lányok felé
fordulva kivertem előttük.Hangos sikollyal konstatálták,a párom amikor meglátta annyit mondott nyes isznó vagy férjecském!
2022. 07. 29. péntek 10:23  #249
ofrys ofrys
Túl hosszú lett, a vége lemaradt:
Mi még maradtunk, és kis idő múlva a párom kiprovokálta (nem volt nehéz), hogy megint izgassam a csiklóját. Ami az érdekes, hogy majd háromnegyed órával az első orgazmusa után, még mindig hatalmas és hihetetlen merev volt a csiklója, ami ritkán szokott lenni (amikor tavaly egy idegen srác volt nálunk, akkor figyeltem ezt meg). Úgy néz ki, hogy az ilyen különleges alkalmak azért őt is nagyon beindítják. Annyira, hogy este otthon volt még egy menet, ami után mondta, hogy én is elemi erővel lőttem a szájába. Szóval mindkettőnket felspannolnak az ilyen kalandok.
/ 18