Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

hogy és hol lehet párt kukkolni???

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2022. 03. 29. kedd 20:32  #229
Al-Ass-andra Al-Ass-andra
Én egy pasit kukkoltam már párszor innen az oldalról. Kocsiban ült... tette a dolgát, én pedig elég közelről a kocsin kívülről néztem őt közben smile
2022. 03. 29. kedd 08:12  #228
kipruszov kipruszov
Huncutt kis nőszemély lehetett smile
(Ez egy válasz Voyeurbp üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 28. hétfő 13:22
Sziasztok! Nincs egy napja, hogy a Lidlben vásároltam, álltam a sorban, mögöttem egy csinos korombeli anyuka állt.
Állt a sor, ilyen kor az ember nézelődik mindenfelé és persze, hogy megakadt a szemem az anyukán akin nem volt melltartó, csak egy kis spagetti pántos felső és egy kardigán. Nem volt meleg bent így a mellbimbói szinte átszúrták a felsőt. Néztem egy darabig, de nem paraszt módon. Észrevette, összenéztünk és kedvesen mosolygott rám. Elfordultam mosolyogva. Azután a szomszédos kassza melletti polcokhoz lépett, enyhén lehajolt és teljes betekintést nyertem a formás melleire és mellbimbóira. Fantasztikusak voltak. Nem tudtam levenni a szemem róla, felnézett és összenéztünk, majd úgy csinált mint ha nagyon keresne valamit az alsó polcon, nem tudtam betelni a látvánnyal....amikor felállt a polcoktól, rámnézett, bele a szemembe,,,mellettem elhaladva finoman megsimogatta a karom és beállt a sorba. Ilyenkor sokmindenre gondol az ember, de kiérve gyorsan pakoltam be a kocsiba, hogy a parkolóban megköszönhessem neki ,,,,,sajnos a férje várta kint,,,,de ettől függetlenül nagyon jó volt smile
2022. 03. 28. hétfő 13:22  #227
Voyeurbp Voyeurbp
Sziasztok! Nincs egy napja, hogy a Lidlben vásároltam, álltam a sorban, mögöttem egy csinos korombeli anyuka állt.
Állt a sor, ilyen kor az ember nézelődik mindenfelé és persze, hogy megakadt a szemem az anyukán akin nem volt melltartó, csak egy kis spagetti pántos felső és egy kardigán. Nem volt meleg bent így a mellbimbói szinte átszúrták a felsőt. Néztem egy darabig, de nem paraszt módon. Észrevette, összenéztünk és kedvesen mosolygott rám. Elfordultam mosolyogva. Azután a szomszédos kassza melletti polcokhoz lépett, enyhén lehajolt és teljes betekintést nyertem a formás melleire és mellbimbóira. Fantasztikusak voltak. Nem tudtam levenni a szemem róla, felnézett és összenéztünk, majd úgy csinált mint ha nagyon keresne valamit az alsó polcon, nem tudtam betelni a látvánnyal....amikor felállt a polcoktól, rámnézett, bele a szemembe,,,mellettem elhaladva finoman megsimogatta a karom és beállt a sorba. Ilyenkor sokmindenre gondol az ember, de kiérve gyorsan pakoltam be a kocsiba, hogy a parkolóban megköszönhessem neki ,,,,,sajnos a férje várta kint,,,,de ettől függetlenül nagyon jó volt smile
2022. 03. 21. hétfő 19:56  #226
Törölt felhasználó (4049852)
Sziasztok!
Autós dolgokról valakinek van élménye? Legyen az bármi amit látott.
2022. 03. 18. péntek 05:44  #225
Törölt felhasználó (3248682)
Érd, Százhalombatta környékén tud valaki kukkolós helyet esetleg? smile
2022. 03. 17. csütörtök 08:37  #224
txikib txikib
A Family Center végénél a csonka utakra szoktak beállni, valamint az ipari parkba is szoktak menni sötétedés után. Csak gondolom, hogy egy férfi és egy nő nem csak beszélgetni állnak félre eldugott helyeken. Egyébként te tudsz helyeket?
2022. 02. 24. csütörtök 15:16  #223
ofrys ofrys
Volt még kukkolós élményünk az udvaron, csak a másik szomszéd irányába. Ott, kb. 3 méter magas fagyal sövény a takarás. Elég vastag, de az utóbbi években elkezdett kicsit kikopni, itt-ott jelentősebb hiányokkal, ahol azért jól át lehet látni. Mondta is a párom, hogy egyszer-kétszer már látta is napozás közben (ami ugye mindig ruhátlanul történik), hogy a szomszéd gyanúsan közel mozog a sövényhez. Abban a szomszédban egy idősebb házaspár és az agglegény fiuk lakik, az öreg jár sokat a kertbe, kevesebbet a fia.
Nyáron kitalálta a párom, hogy tollasozzunk, de, hogy közben is barnuljon, ő meztelenül marad. Tetszett nekem is a dolog, sokszor nem is tudtam a tollaslabdára figyelni. Szinte minden nap csináltuk, és persze óhatatlanul kiabáltunk is közben, egy-egy sikeres vagy sikertelen visszaütés után. Egy idő után észrevettem, hogy nem sokkal a kezdésünk után mozgás van a szomszédban. Bizonyára meghallották a hangokat és már jöttek is leskelődni. Én láttam, hogy egy-egy folytonossági hiány közelében egy helyben áll valamelyik férfi, és egyértelműen a páromat gusztálja. Szerintem főleg az öreg, nem nagyon láthatott csupasz puncis nőt, meg azért a párom telt, kerek feneke, széles csípője, keskeny dereka, ringó melle se lehetett utolsó látvány. Azért a párom kérdezgette, hogy nem láthatják-e, de én mindig eltereltem a dolgot, hogy ne azzal törődjön, üsse vissza inkább a labdát. Volt, hogy direkt úgy ütöttem, hogy háttal a sövénynek, a lyuknál kelljen lehajolnia a labdáért. Hát.akkor lehetett valami látványban része a szomszédnak...
2022. 02. 22. kedd 19:35  #222
Törölt felhasználó (1339692)
180 cm magas 78 kiló , nagyon jó alakja van.
(Ez egy válasz Jostek üzenetére (2022. 02. 06. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 06. vasárnap 22:26
Ennek örülök…..és milyen a hölgy??
2022. 02. 15. kedd 15:00  #221
Törölt felhasználó (4651880)
Inkább a nyugisabb helyet szeretjük , annak is kellemesebb lesz akit kukkolni szeretnénk.
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 15:03
a jó helyszín sokat segít, meg ha valaki szereti a lebukás veszélyét. Vasárnap este egy félreeső parkoló, és már meg is van oldva a helyszín beka2
2022. 02. 15. kedd 08:51  #220
Törölt felhasználó (4477462)
Nem valódi kukkolás, de mégis. A nejemmel vacsorázni mentünk, ahol a pincérnő egy 30-as éveiben járó szemrevaló hölgy volt. Viselt egy felsőt, az mindegy is, egy fekete, testhez simuló, igen rövidke szoknyát és egy combfixet.
Na most a combfix vége simán látható volt, ha épp előredőlt egy asztalhoz levenni/feltenni dolgokat és simán látszott a fenek alja, amikor kicsit felcsusszant a szoknya alsó szegélye. De ezt annyiszor megcsinálta, annyira feltűnő volt, ahogy kellettette magát, hogy csak a vak férfi szem nem vette ezt észre. Szinte minden férfi ráfigyelt, volt is bonyodalom, ő meg kedvesen vigyorgott.
Még ilyen élményem nem volt, de ő is kapott rendesen borravalót, és a képi levetülés igen csak forró éjszakát generált bennem.
2022. 02. 13. vasárnap 15:03  #219
trohge trohge
a jó helyszín sokat segít, meg ha valaki szereti a lebukás veszélyét. Vasárnap este egy félreeső parkoló, és már meg is van oldva a helyszín beka2
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 12. szombat 11:45
Mi volt, hogy kukkoltunk meg férfit , persze előre meg volt beszélve. Kicsit zavarba volt ő is mi is. Nem akart menni neki a dolog az elején. Végül sikerrel járt. A tapasztalat vegyes volt , mert lehetett volna jobb is ha jobb a helyszín. Sajnos jöttek arra páran ezért is volt a nehézkes kezdés. Lesz még ismétlés jobb helyszínen
2022. 02. 12. szombat 11:45  #218
Mi volt, hogy kukkoltunk meg férfit , persze előre meg volt beszélve. Kicsit zavarba volt ő is mi is. Nem akart menni neki a dolog az elején. Végül sikerrel járt. A tapasztalat vegyes volt , mert lehetett volna jobb is ha jobb a helyszín. Sajnos jöttek arra páran ezért is volt a nehézkes kezdés. Lesz még ismétlés jobb helyszínen
2022. 02. 10. csütörtök 23:25  #217
Törölt felhasználó (4659671)
Vajon a hölgyeket is izgatja az a gondolat, hogy meglesik őket a próbafülékben? Vagy ez csak a férfiak kiváltságos fantáziája?
2022. 02. 10. csütörtök 13:23  #216
Elafne Elafne
Azt.írtam már, hogy a csaj nem volt egyedül. Szerintem bunkóság lett volna a fiúja előtt próbálkozni. Azt is írtam, hogy lehet, hogy a srác nem is tudott a barátnője "hóbortjáról". Azt meg nem írtam, hogy én se voltam egyedül a strandon, csak a fülkébe mentem be pont egyedül... smile
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 12:13
Nagyon izgalmas lehetett. Én biztos kerestem volna a kontaktot a csajjal. Utána mentem volna és rá kérdeztem volna hogy tetszett - e a műsor? Talán össze jött volna egy közös program. finom
2022. 02. 10. csütörtök 12:13  #215
Porthos61 Porthos61
Nagyon izgalmas lehetett. Én biztos kerestem volna a kontaktot a csajjal. Utána mentem volna és rá kérdeztem volna hogy tetszett - e a műsor? Talán össze jött volna egy közös program. finom
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 10:16
Persze, csak kb. 2-3 cm átmérőjű. 3-3 kabin volt a folyosó két oldalán, azoknak a közös falain mindegyiken volt egy-egy lyuk. De nem csak a lyukmérettel volt a baj, ahogy írtam, hanem azzal, hogy alul minden mozgás látszott kintről, a strand meg dugig volt, és rengetegen vártak a kabinokra. Ha ez reggel történik, amikor még szinte senki nincs, akkor én is bátrabb lettem volna. Csak akkor meg a csaj se ment volna be, mert fél órát kellett volna várnia, amíg jön valaki, és az se biztos, hogy a mellette levő kabinba ment volna. Neki a tömeg volt jó, mert pár percenként változtak a "szereplők" a szomszédban. Így akadtam én horogra neki. Nagyon érdekes volt látni, hogy amint kibukkant a már meredező, borotvált farkam a fürdőgatyából, azonnal jóval közelebb jött a falhoz...
2022. 02. 10. csütörtök 10:16  #214
Elafne Elafne
Persze, csak kb. 2-3 cm átmérőjű. 3-3 kabin volt a folyosó két oldalán, azoknak a közös falain mindegyiken volt egy-egy lyuk. De nem csak a lyukmérettel volt a baj, ahogy írtam, hanem azzal, hogy alul minden mozgás látszott kintről, a strand meg dugig volt, és rengetegen vártak a kabinokra. Ha ez reggel történik, amikor még szinte senki nincs, akkor én is bátrabb lettem volna. Csak akkor meg a csaj se ment volna be, mert fél órát kellett volna várnia, amíg jön valaki, és az se biztos, hogy a mellette levő kabinba ment volna. Neki a tömeg volt jó, mert pár percenként változtak a "szereplők" a szomszédban. Így akadtam én horogra neki. Nagyon érdekes volt látni, hogy amint kibukkant a már meredező, borotvált farkam a fürdőgatyából, azonnal jóval közelebb jött a falhoz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 09. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651988)
2022. 02. 09. szerda 20:42
Brutál jó lehetett. A lyuk kicsi volt ahhoz, hogy átdugd a farkadat?
2022. 02. 09. szerda 20:42  #213
Törölt felhasználó (4651988)
Brutál jó lehetett. A lyuk kicsi volt ahhoz, hogy átdugd a farkadat?
(Ez egy válasz Elafne üzenetére (2022. 02. 09. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 09. szerda 12:38
Balatonon pár éve volt egy szabadstrand, ahol nagyjából térd alatt kezdődő közös falakkal határolt öltözők voltak, valakik által fúrt kis lyukakkal az OSB falon. Mindig vártam, hogy történjen valami izgalmas, de vagy senki nem volt a szomszédban amíg öltöztem, vagy olyanok, akik nem jöhettek szóba (öregek, gyerekesek, gyerekek stb.). Aztán egyszer bementem, és rögtön észrevettem, hogy egy női papucsos láb áll a falhoz közel, a lyuk felé fordulva. Máskor messzebbről is átlátszott a lyuk, de akkor sötét volt. A lábtartásából is teljesen látszott, hogy a nyíláson néz át. Azonnal bedurrant a farkam, már úgy toltam le a fürdőgatyát, hogy ágaskodott. Aztán természetesen a lyuk felé fordulva elkezdtem lassan törölgetni az akkorra már kőkeményen álló farkamat. Közben látszott, hogy mocorog a lába, úgy képzeltem, hogy az izgalomtól, és közelebb is jött a falhoz, szinte átért a lába. Ekkor már nem is törölköztem, hanem csak érzékien húzogattam a bőrt, jó közel tartva a farkamat a lyukhoz. De sajnos az volt a baj, hogy rengetegen voltak, az ajtóban várták az üresedést, teljesen rálátva a lábainkra. Szóval nem mertem folytatni, mert forradalom lett volna, ha órákig bent vagyok. Persze ő szerintem már régóta bent volt, úgy látszik ő nem volt olyan beszari, mint én. Tehát kijöttem, de a törölközővel takarni kellett a nadrágon kidudorodó, álló farkamat...
Ott maradtam az öltöző körül, és figyeltem a papucsokat. Ki is jött hamarosan egy fiatal csaj abban a papucsban, teljesen jól nézett ki. Egyből átfordult a WC-be, és onnan vagy tíz perc múlva jött ki. Nagyon jó volt azt gondolni, hogy talán az élmény után elment egyet masztizni. Onnan odament egy sráchoz, akivel láthatóan együtt voltak. Kíváncsi lettem volna, hogy a srác tud-e erről a kis "hóbortjáról" a csajszinak.
Azóta már rengetegszer megbántam, hogy nem szartam a várakozókra, és nem vertem ki előtte, meg, hogy nem néztem át én is a lyukon.
Azóta átépítették a strandot, és megszűntek ezek a típusú öltözők... :-((
2022. 02. 09. szerda 12:38  #212
Elafne Elafne
Balatonon pár éve volt egy szabadstrand, ahol nagyjából térd alatt kezdődő közös falakkal határolt öltözők voltak, valakik által fúrt kis lyukakkal az OSB falon. Mindig vártam, hogy történjen valami izgalmas, de vagy senki nem volt a szomszédban amíg öltöztem, vagy olyanok, akik nem jöhettek szóba (öregek, gyerekesek, gyerekek stb.). Aztán egyszer bementem, és rögtön észrevettem, hogy egy női papucsos láb áll a falhoz közel, a lyuk felé fordulva. Máskor messzebbről is átlátszott a lyuk, de akkor sötét volt. A lábtartásából is teljesen látszott, hogy a nyíláson néz át. Azonnal bedurrant a farkam, már úgy toltam le a fürdőgatyát, hogy ágaskodott. Aztán természetesen a lyuk felé fordulva elkezdtem lassan törölgetni az akkorra már kőkeményen álló farkamat. Közben látszott, hogy mocorog a lába, úgy képzeltem, hogy az izgalomtól, és közelebb is jött a falhoz, szinte átért a lába. Ekkor már nem is törölköztem, hanem csak érzékien húzogattam a bőrt, jó közel tartva a farkamat a lyukhoz. De sajnos az volt a baj, hogy rengetegen voltak, az ajtóban várták az üresedést, teljesen rálátva a lábainkra. Szóval nem mertem folytatni, mert forradalom lett volna, ha órákig bent vagyok. Persze ő szerintem már régóta bent volt, úgy látszik ő nem volt olyan beszari, mint én. Tehát kijöttem, de a törölközővel takarni kellett a nadrágon kidudorodó, álló farkamat...
Ott maradtam az öltöző körül, és figyeltem a papucsokat. Ki is jött hamarosan egy fiatal csaj abban a papucsban, teljesen jól nézett ki. Egyből átfordult a WC-be, és onnan vagy tíz perc múlva jött ki. Nagyon jó volt azt gondolni, hogy talán az élmény után elment egyet masztizni. Onnan odament egy sráchoz, akivel láthatóan együtt voltak. Kíváncsi lettem volna, hogy a srác tud-e erről a kis "hóbortjáról" a csajszinak.
Azóta már rengetegszer megbántam, hogy nem szartam a várakozókra, és nem vertem ki előtte, meg, hogy nem néztem át én is a lyukon.
Azóta átépítették a strandot, és megszűntek ezek a típusú öltözők... :-((
2022. 02. 08. kedd 13:31  #211
ofrys ofrys
A párom az udvarunkon mindig meztelenül szokott napozni, mert elég zárt az udvar, egyik oldalon sűrű sövénnyel, a másikon falakkal, az utcafront meg beépített teljesen (városi utca). Egyszer csörög a házban a mobilom, ő hívott, hogy menjek gyorsan, vigyek neki ruhát. Kilépve az udvarra, egyből észrevettem, hogy a telekhatáron álló szomszéd ház tetején egy fiatal srác van. Előkészítették a tető javítását, azt ment fel megnézni. Nagyon vigyorgott, és mindjárt mondta nekem, hogy "nem láttam ám semmit!". A párom már bent mesélte, hogy a fülén volt a fülhallgató, ezért nem hallott zörgést. Mondtam neki, hogy ne bánkódjon.legalább látott a srác egy szép barna, meztelen nőt. Erre kibökte, hogy igen, de ráadásul pont masztizott is... Na, gondoltam, akkpr tényleg nem láthatott semmit a srác.
2022. 02. 08. kedd 09:15  #210
Wolf_gang Wolf_gang
Én. Amikor dugom... vigyor2
/ 18